See keskkaitsja oli jah täiesti normaalne, aga teine kamerunlane keskpoolkaitses oli küll väga nähtamatu kuju.
Üldiselt, eilse mängu põhjal peab Levadia ikka kõva sammu väljaku viimasel kolmandikul juurde panema. Levadiale omaselt vallati palli, aga selle pallivaldamise juures ei tekitatud pea üldse ohtlikke olukordi Sillamäe värava all. Ainus oli vist olukord, kus Hunt väravavahiga üks-ühele mängiti ja see oli ka kõik.
Kabajevis on seda tõelisele ründajale omast instinkti ja selle pealt need väravad ning võit. Muidugi aitas ka Levadia ründetegevuse hambutus tublisti kaasa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Mulle Kameruni kaitsja meeldis. Olgugi, et liikumises polnud probleeme, siis Yaya rahulikkus ning keskendumisvõime peale ühe eksimuse olid silmatorkavad.
Kaljus näen ma mingit endist Vapruse keskkaitsjat Poljavinskit. See mees oli halb kui isegi mina olin tatikas.
Leave a comment:
-
ÕHTULEHE VIDEO | Sergei Ratnikov: mõned mehed näitasid, et ei ole Levadia jaoks valmis http://www.ohtuleht.ee/712054/ohtule...a-jaoks-valmis
GALERII | Kameruni mehed ei päästnud Levadiat kuivast kaotusest http://www.ohtuleht.ee/712049/galeri...vast-kaotusest
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust"Metslane" pole hirmus nimi
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKui Artur Pikk peaks Norra siirduma, siis tema perekonnanimi võib seal elevust tekitada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKui Artur Pikk peaks Norra siirduma, siis tema perekonnanimi võib seal elevust tekitada.
Leave a comment:
-
Kui Artur Pikk peaks Norra siirduma, siis tema perekonnanimi võib seal elevust tekitada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas powerplay Vaata postitustRättel on ka siis lahkumas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustinfokildude kohaselt jäämas: Luts (kui välismaale ei lähe), Laitinen, Teever (kui karjääri ei lõpeta), Kruglov (onu V lemmik), Pikker, Artjunin, Subbotin, Peetson, Mutso, Antonov,Marin, Ojamaa (Hindrek), Pikk... Lisaks Tamme ja Saarts
Samas peale Roosnupu pole duublist kedagi võtta..... Aga ta oli juba ka esinduse eest platsil käimas....
Ah jaa - Ioan "Julm" Jakovlev
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas sellest tuleks aru saada nii, et Levadias hakkavad paljud 17-18 aastased pidevalt mängima? See oleks lausa samm edasi Flora noorte mängitamisest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustHunt tuleb kindlasti lisaks noort satsi tugevdama. Muidugi iseenesest mulle meeldis Sergei intervjuus eriti üks lause-
"Eestis räägivad, et 20-21 on veel noored mängijad... mul on hoopis teine arusaam. Ma arvan, et 17-18-aastane mängija peab juba valmis olema."
Jutt jumala õige, Pohlak võib selle jutu, et "mängija peaks arenema kuni 25 aastaseni Eesti liigas" omale sisse istuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustSain aru et kui ta tahab minna kellelgi selle vastu pole midagi... Hooaja alguses loodeti väga et teeb eduka hooaja, aga maandus pingile jne...
Ja pingile langes ta tõsise vigastuse tõttu millega 6 kuud eemal oli, vaikselt vormi kogudes pidi juba sõjaväkke minema, tasuks ikka enne kurssi viia ennast asjadega, mitte plähmida siin
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: