Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust
    Ma samas täiesti vastupidisel arvamusel sinuga. "Kõlakad" on väga suur osa jalgpallist ka üldiselt, mida sa ikka loed siin järjest ainult mängude raporteid ja mängujärgseid intervjuusid. Sellel lool on kindel uudisväärtus. Vaata kasvõi kui mitu uudisteportaali on seda tsiteerinud. Usun, et pole päris naised saunas rääkisid allikas siin. Seega miks mitte avaldada päris uudis, mitte käia foorumis järjekordset kes-teab-see-teab postitust tegemas.
    jep, kõlakad ongi igapäevased, aga seal on ikka väga suur vahe, kas seda teeb soccerneti ajakirjanik, kelle iidol on sid lowe the guardianis või seda teeb tudeng või sambaz. hetkel jätabki sellise clickbait staatuse meki külge vähemalt minu jaoks. aga eks loodame pareiko ei helista OJ ja ei saa bänni järgmistelt levadia kodumängudelt

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    isegi kui see on tõene, et frantsev tuleb, on see veidi katrin lustlik ajakirjanduslik vekslite edestamine oma lugejatele, ilma reaalseid ametlikke seisukohtasi omamata klubi poolt. lust ja the sun võivad seda lubada endale, sest noh, võivad, sest lugejad tahavadki kõmu. väga tiheda soccerenti lugejana igapäevaselt, ei soovi ma küll lugeda midagi mis võiks meenutada lusti ega the sun' i.
    Ma samas täiesti vastupidisel arvamusel sinuga. "Kõlakad" on väga suur osa jalgpallist ka üldiselt, mida sa ikka loed siin järjest ainult mängude raporteid ja mängujärgseid intervjuusid. Sellel lool on kindel uudisväärtus. Vaata kasvõi kui mitu uudisteportaali on seda tsiteerinud. Usun, et pole päris naised saunas rääkisid allikas siin. Seega miks mitte avaldada päris uudis, mitte käia foorumis järjekordset kes-teab-see-teab postitust tegemas.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    isegi kui see on tõene, et frantsev tuleb, on see veidi katrin lustlik ajakirjanduslik vekslite edestamine oma lugejatele, ilma reaalseid ametlikke seisukohtasi omamata klubi poolt. lust ja the sun võivad seda lubada endale, sest noh, võivad, sest lugejad tahavadki kõmu. väga tiheda soccerenti lugejana igapäevaselt, ei soovi ma küll lugeda midagi mis võiks meenutada lusti ega the sun' i.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas tpx Vaata postitust
    Lükkan selle väita ümber. Mul on kindlad andmed, Levadia neid ei kinnita, aga andmed on, et järgmiseks peatreeneriks saab Jumal!
    Reede õhtu postitus confirmed. Kes on su lemmik RO?

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitust
    Minu kindlad andmed ütlevad, et Levadia järgmiseks peatreeneriks saab Sergei Frantsev.

https://soccernet.ee/artikkel/levadi...ergei-frantsev
    Lükkan selle väite ümber. Mul on kindlad andmed, Levadia neid ei kinnita, aga andmed on, et järgmiseks peatreeneriks saab Jumal!

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas Siik Vaata postitust
    See Frantsevi Eestisse nn. tagasi toomine tundub nagu ilusate, kuid olnud aegade tagasi soovimine. Selline nagu oli Morelli tagasi toomine ja nagu nüüd on Manucho tagasi toomine, mis mõlemad ei ole sama head kui algne, tagaigatsetud versioon.
    Ega Levadial on raske. Eestist pole kedagi võtta vb ehk Prins teisele ringile. See hooaeg on nagunii päästeoperatsioon.

Frantsev vähemalt teab kui sitt mängijate tase on ja kuidas üleüldse Eestis mängitakse. Tundub väheke kindlam variant kui välismaalt keegi tuua.

Leave a comment:

• Siik
    replied
    Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitust
    Minu kindlad andmed ütlevad, et Levadia järgmiseks peatreeneriks saab Sergei Frantsev.

https://soccernet.ee/artikkel/levadi...ergei-frantsev
    See Frantsevi Eestisse nn. tagasi toomine tundub nagu ilusate, kuid olnud aegade tagasi soovimine. Selline nagu oli Morelli tagasi toomine ja nagu nüüd on Manucho tagasi toomine, mis mõlemad ei ole sama head kui algne, tagaigatsetud versioon.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eeldades, et esimeseks mänguks saab kohtumine Floraga, siis sellest tõotab tulla ikka väga eriline kohtumine.

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kuidagi väga läbi hammaste tundub, et on need Reimi vastused küsimustele "Miks ja mis juhtus?"

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Miks selline otsus? :O

EDIT: Lepmetsa keiss ja nüüd see, kas Pareikoga on raske läbi saada?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Siin tuleks jah teha mingi poll ära enne homset lahingut, kes enne sacki saab, Reim või Kristal.

Leave a comment:

• Zebrette
    replied
    Või on Reim hoopis russofoob!

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Komlov on puhtalt lihtsalt Rogici haip, mille mitmed vutiajakirjanikud kenasti alla neelasid ning nüüd regulaarselt kuulajate/vaatajateni toovad, nagu olekski tegemist täiesti erakordse talendiga. Ei ole. Ta on üle keskmise lubav mängija, kellest võib kunagi midagi tulla, aga selliseid on meil isegi Eestis juba päris palju.
    Sellel kohal usaldaks küll Reimi, jah. Kui ta noortest on kaasanud Õiguse ja Komlovi jätnud veel duublisse, siis küllap on see asjade reaalne seis.

Leave a comment:

Working...
X