Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Drogba
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    "mida me keerutame, ma vaatan neid nime, mdmdm, mai tia nimesid, Magnus Villota, no joppenpuhh onju"
    Ma ei usu, et Kink teda päriselt ei tea. Pigem ta pidas silmas, et ta ei ole koondise tasemel mängumees. Tõsi kõige ilusamini see öeldud ei ole, aga sellepärast ta oma mahlakate ütlemistega meeldibk, samas nende ütlustega kogub ta ka omajagu vaenlasi endale.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Kink ei teadnud Mattias Sappi ja tema jutu järgi sain aru, et ta kuulis kuskilt mingeid kõlakaid, et Häberli polnud Anierist midagi kuulnud. Seda ta ei öelnud, et lehest luges seda.
    "mida me keerutame, ma vaatan neid nime, mdmdm, mai tia nimesid, Magnus Villota, no joppenpuhh onju"

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Kink ei teadnud Mattias Sappi ja tema jutu järgi sain aru, et ta kuulis kuskilt mingeid kõlakaid, et Häberli polnud Anierist midagi kuulnud. Seda ta ei öelnud, et lehest luges seda.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Villotat mõtled?
    Kink tegi tema nime lugedes suured silmad jah.

Ja see jutt, et Häberli Anieri ei teadnud, on ka mõnus pullisitt.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma nägin mingisugust lõiku, kus Kink tunnistas, et ta pole kuulnudki Eesti U21 koondise kaptenist. Jättis väga pädeva mulje endast selle põhjal.
    Villotat mõtled?

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas plain Vaata postitust
    Nägin mingit artiklit kus Häberli tunnistas, et polnud Henri Anierist kuulnud. Jättis väga pädeva mulje endast selle põhjal.
    Konkreetsele küsimusele, miks pole nimekirjas näiteks Paide linnameeskonna ründajat Henri Anieri, kelle laagrisse mitte kaasamise kohta viimastel päevadel jalgpalliavalikkuses kõige enam on arutletud, kuid kes tegi eelmisel suvel Eesti liigasse naastes tugeva hooaja (11 Premium liiga mängus 10 väravat ja 2 väravasöötu - toim), vastas Häberli: "Ma ei taha hetkel rääkida nimedest. Muidugi ma tean seda mängijat. Ta võib näidata märtsis, kui tugev ta on. Uks on avatud igale mängijale.
    Näita mulle ka seda artiklit kus Häberli tunnistab, et ei teadnud Anieri

Leave a comment:

• plain
    replied
    Ma nägin mingisugust lõiku, kus Kink tunnistas, et ta pole kuulnudki Eesti U21 koondise kaptenist. Jättis väga pädeva mulje endast selle põhjal.
    Nägin mingit artiklit kus Häberli tunnistas, et polnud Henri Anierist kuulnud. Jättis väga pädeva mulje endast selle põhjal.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mis Kink täna rääkis?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tarmo Kink ütles täna taaskord lihtsalt nii tabavalt õigeid asju, et ma hakkan varsti ise reaalselt Taavi Ustaks ja promoma iga EJL uudise ja tegemise all betsafe podcasti gife. Mõnus on kuulata kui inimesel on julgus oma arvamust avaldada. Muidu loed Pohlaku lõuakoera Kalju alavääristamisi ja hakkad maailma asjadest valesti aru saama.
    Mis Kink täna rääkis?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tarmo Kink ütles täna taaskord lihtsalt nii tabavalt õigeid asju, et ma hakkan varsti ise reaalselt Taavi Ustaks ja promoma iga EJL uudise ja tegemise all betsafe podcasti gife. Mõnus on kuulata kui inimesel on julgus oma arvamust avaldada. Muidu loed Pohlaku lõuakoera Kalju alavääristamisi ja hakkad maailma asjadest valesti aru saama.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Kinki intekat ei leidnud aga leidsin muud huvitavat https://www.youtube.com/watch?v=2TAS..._channel=EJLTV
    Huvitav kui Pareiko praegu seda vaatab, kas sama arvamus.
    EDIT: see siis Kinki osa vast mis mõeldud https://www.ohtuleht.ee/811364/kolma...da-teavad-koik

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Kus kohast seda Kingi Õhtulehe intekat saab kuulata, millest Betsafe'is räägiti? Ehk keegi sheerib..

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    žopeikol oleks rinnahoidjat vaja

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Aitäh, suurepärane nagu ikka

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kaklus Gandoga, KTM reegel, kohtumine Putiniga, sisseimetud värav APOELi vastu, lahkumismäng koondisest, tüli Pehrssoniga, Dzyuba ja palju muud.

Sergei Pareiko. Kahjuks ilma supakateta.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Vosko intervjuud võiksid ilmuda Betsafes koos subtiitritega. See on ainus materjal, mida seal tõlkida tasuks. 200 vaatajaga saatele subt. lisada annab äkki 100 vaatajat juurde, kui sedagi. Tühi töö. Kunagine huvitav Balaball on peesse pandud.

Muu kraam on seal pigem Läti venelastele huvi pakkuv.
    Betsafe Прибалтика sisu ei ole urmarile mõeldud.

Leave a comment:

Working...
X