Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Premium liiga 2020
Collapse
X
-
-
-
Õige... 20-30 kraadi sooja, täismaja publikut, püro, tifo, odav külm õlu, muruväljak ja läks...Siin peaks kesa erimeetmed kasutusele võtma. Lubada publik koos püroga tribüünile ja pakkuda neile odavat õlut, et juba enne mängu oleks korralik tossupilv staadioni kohal, see kataks ilusti päikese ära ja temp langeks. Teine variant on staadioni katusele tifo tõmmata, kus fännid vabandavad õ̶l̶l̶e̶t̶o̶o̶t̶j̶a̶t̶e̶klubide ees vms.Leave a comment:
-
Siin peaks kesa erimeetmed kasutusele võtma. Lubada publik koos püroga tribüünile ja pakkuda neile odavat õlut, et juba enne mängu oleks korralik tossupilv staadioni kohal, see kataks ilusti päikese ära ja temp langeks. Teine variant on staadioni katusele tifo tõmmata, kus fännid vabandavad õ̶l̶l̶e̶t̶o̶o̶t̶j̶a̶t̶e̶klubide ees vms.See nädalavahetus saab küll kõigile meeskondadele ja mängijatele füüsiliselt kurnav olema. Ma ei julge ühtegi äkilist liigutustki teha, ei kujuta ettegi, kuidas keegi sellise temperatuuri ja õhupuudusega 90 minutit jalgpalli mängida suudab.
Flora ehk on õnnistatumas seisus, saab vähemalt Saaremaal mängida, seal ehk mingi meretuulekegi natuke leevendab.Leave a comment:
-
See nädalavahetus saab küll kõigile meeskondadele ja mängijatele füüsiliselt kurnav olema. Ma ei julge ühtegi äkilist liigutustki teha, ei kujuta ettegi, kuidas keegi sellise temperatuuri ja õhupuudusega 90 minutit jalgpalli mängida suudab.
Flora ehk on õnnistatumas seisus, saab vähemalt Saaremaal mängida, seal ehk mingi meretuulekegi natuke leevendab.Leave a comment:
-
Flora oli juba talvel ülikindel soosik, nende edu pole mingi üllatus. Küll aga on ülejäänud tabel väga põnev ja üllatusi täis. Väga kihvt hooaeg.
Eilsed City - Arsenal ja Juve-Napoli jätsid suht külmaks, Flora - Leva mängu ootasin aga pikisilmi.Leave a comment:
-
Mulle on jäänud mulje, et meie kaks endist legendi, nii Kristal kui Reim süüdistavad või peenelt vihjavad alati kaotuses puhul oma meestele aga mitte kunagi ei vihja oma puudujääkidele või võtmaks kaotust enda süüks. Reimil oli see muidugi koondise aegadel juba peale suurte pakkide ja Kristali on tulnud see hooaeg järgi, Legioni ja nüüd siis Paidega. Okei, mängitakse pasasti aga no vaadaku ühekorra nagu endale ka näkku.Leave a comment:
-
Oli vist 2015, kui Kalju läbis esimese ringi kaotuseta aga teises ei saadud ühtegi võitu või midagi sellist. Augustis oli Flora a la 10p taga peale kodust kaotust Narvale aga lõpuga tõusti meistriks.Tõsi, et ainult 8 vooru, aga nagu varem mainitud, siis Flora ei ole tegelikult pidanud ju isegi veel üheski mängus viimast käiku sisse lükkama. Peale pausi Tammekat ei saa eriti lugeda, sest see oligi käima saamine kohati. Esimeses vooruski Paide-Leva-Kalju võeti ikkagi kindlalt ära. Julgeks väita, et ikka väga pikalt pole peale esimest vooru olnud nii kindlat ja tugevat favoriiti nagu see aasta. Loodetavasti tuleb tõesti muutusi meeskondade vormis (mida Flora puhul ma ei usu) ning pinge tagasi, sest praegu tõotaks tulla ikka väga ebahuvitav tiitliheitlus.Leave a comment:
-
seeeest medaliheitlus tuleb ikka põnev, neljas koht enam tähtis ei ole ju.Tõsi, et ainult 8 vooru, aga nagu varem mainitud, siis Flora ei ole tegelikult pidanud ju isegi veel üheski mängus viimast käiku sisse lükkama. Peale pausi Tammekat ei saa eriti lugeda, sest see oligi käima saamine kohati. Esimeses vooruski Paide-Leva-Kalju võeti ikkagi kindlalt ära. Julgeks väita, et ikka väga pikalt pole peale esimest vooru olnud nii kindlat ja tugevat favoriiti nagu see aasta. Loodetavasti tuleb tõesti muutusi meeskondade vormis (mida Flora puhul ma ei usu) ning pinge tagasi, sest praegu tõotaks tulla ikka väga ebahuvitav tiitliheitlus.Leave a comment:
-
Pange link ka sellistele asjadele juurde. Muidu käi ja otsi eri portaalidestHäirivad need treenerid, kes pärast kibedat kaotust hakkavad reporterile vastu haukuma, see Kristal eriline jobu selles mõttes. Aga eks meie oma Slavagi vahel auru ebamõistlikult reporteri peal välja elanud. Seevastu respekt Hennile ja Reimile, kes alati väärikad.Leave a comment:
-
Tõsi, et ainult 8 vooru, aga nagu varem mainitud, siis Flora ei ole tegelikult pidanud ju isegi veel üheski mängus viimast käiku sisse lükkama. Peale pausi Tammekat ei saa eriti lugeda, sest see oligi käima saamine kohati. Esimeses vooruski Paide-Leva-Kalju võeti ikkagi kindlalt ära. Julgeks väita, et ikka väga pikalt pole peale esimest vooru olnud nii kindlat ja tugevat favoriiti nagu see aasta. Loodetavasti tuleb tõesti muutusi meeskondade vormis (mida Flora puhul ma ei usu) ning pinge tagasi, sest praegu tõotaks tulla ikka väga ebahuvitav tiitliheitlus.Tiitlist on vara rääkida kui mängitud kõigest 8 vooru, aga selge see, et vähemalt antud hetkel on Flora teistest üle peamiselt mängukiiruselt ja ehk ka mängijate mõtlemiskiiruselt.
Sain enne tänast Flora mängu napid paarkümmend minutit ka Kalju - Paide mängu vaadata ja Paide mängus oli ka midagi floralikku näha. Ei tea, milline see mängupilt seal ülejäänud kohtumise oli, aga tundub, et ka Paide on tõusuteel.Leave a comment:
-
Sellised pakid pole Tallinna derbys üldse tavapärased. Viimati toimus ühepoolne kloppimine augustis 2016, kui Flora lõi 6 ja Levadia 1. Rohkem, kui neljaga pole väga väga pikalt võidetud*
* ootan kesa täpsustustLeave a comment:
-
Tiitlist on vara rääkida kui mängitud kõigest 8 vooru, aga selge see, et vähemalt antud hetkel on Flora teistest üle peamiselt mängukiiruselt ja ehk ka mängijate mõtlemiskiiruselt.
Sain enne tänast Flora mängu napid paarkümmend minutit ka Kalju - Paide mängu vaadata ja Paide mängus oli ka midagi floralikku näha. Ei tea, milline see mängupilt seal ülejäänud kohtumise oli, aga tundub, et ka Paide on tõusuteel.
Ja no egas Kalju ega ka Levadia veel viimast sõna öelnud pole. Jalgpall on imeline mäng ja iial ei tea, kust keegi mingi enesekindluse ammutab või vastupidi, kellegil see kõrgemal vankuma lööb. Igatahes põnev hooaeg tõotab tulla ja seda mitte ainult medalite jagamisel.Leave a comment:
-
Oi ma mäletan veel, kui õhtuses AK spordis loeti päeva tulemusi, taustaks pilt jalgpallist. See ei olnud üldse ammu!Minu meelest oleks ülikõva kui highlightsid tuleksid juutuubi näiteks tunnikese jooksul pärast mängu...
EDIT:
Kui send nuppu vajutasin, mõtlesin, et krt.. kui kaugele on tegelikult kajastus premmist jõudnud aastatega, et ma sellisest luksusest unistan
. Kunagi oli hea kui üleüldse telemäng sattus..Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: