Algselt postitas MNa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Selline ongi meie jalgpall? Faking absurdihuumor.
Klubi süüdistab mängijat, et läks meediasse, aga kui rsk poleks läinud, poleks too "lahe" tööandja end ehk kokku võtnudki.
Sõjas ei peaks haavatuid maha jätma, aga nüüd on teada, milline on FC Kuressaare.
- Likes 1
Leave a comment:
-
No lõpuks maksti võlg ära, hea seegi. Aga tahaks hirmsasti teada kust võttis klubi kiiresti need 3k mida neil varem polnud
SMS laen?
Leave a comment:
-
Kas see 800 000 eelarve sisaldab Aivari uusi krunte või kuhu see raha läheb?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Respekt Otto-Robert Lipp ja RIP FC Kuressaare
Mitte keegi ei väida, et 3500 eurot poleks suur raha, aga 800 000 euro suuruse eelarvega klubi jaoks peab see olema summa, mis leitakse tingimusteta - see moodustab klubi eelarvest 0,4 protsenti. Paneme asjad võrdlusesse: 0,4 protsenti aastaeelarvest moodustab keskmist palka teeniva inimese jaoks 100-eurone ootamatu väljaminek. See, et klubi teeb näo, et sellist summat ei ole mitte ühegi nipiga võimalik leida, tundub lihtsalt väiklane ja absurdne.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meh Vaata postitustKus Kure Flora täiendused on? Miks nad Pärnu läksid? MV
pakuks et pärnu maksab nende palga kinni mida ilmselt kure ei teeks.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Alver Kivi. Pikalt juba Kure teadustaja olnud. Saaremaa spordisõprade jaoks pole teps mitte võõras mees.Algselt postitas Cooked Vaata postitustTäna üles pandud Kure-Paide mängu highlightse näinuna tahan öelda, et mulle väga meeldib, kui Saaremaa (identiteediga) klubi mängu kommenteeribki tugeva saare hääldusega kommentaator, kellele ongi see loomulik keel, mitte poosetamine a la vana-vanaema oli sjeto. Inglise jalgpalli kommenteerivad tegelased on ju kah eri paikadest ja eri hääldusega. Ma ei tea, kes too saare mees on, aga soovin talle jõudu ja kui ta kellegi suurema nimega kommentaatori kõrval kommenteerib, tuleb väga asjalik asi.
Leave a comment:
-
Täna üles pandud Kure-Paide mängu highlightse näinuna tahan öelda, et mulle väga meeldib, kui Saaremaa (identiteediga) klubi mängu kommenteeribki tugeva saare hääldusega kommentaator, kellele ongi see loomulik keel, mitte poosetamine a la vana-vanaema oli sjeto. Inglise jalgpalli kommenteerivad tegelased on ju kah eri paikadest ja eri hääldusega. Ma ei tea, kes too saare mees on, aga soovin talle jõudu ja kui ta kellegi suurema nimega kommentaatori kõrval kommenteerib, tuleb väga asjalik asi.
Leave a comment:
-
See on siililegi selge, et pilt mis televaatajale avaneb Kure kunstmurustaadionilt, on jõle ja ebaatraktiivne. Samas pole Kure selles patus ainsana süüdi. Pärnu kunstmuru taustal sarnane jubedus, Narva kunstmuru taustaks jõledad hallid kortermajamölakad, Paide kunstmuru taustal krdi kõrgepingeliinid ja raielank. Ei ole ilus vaade, aga samas ei saa ka nii, et me kevadel ja hilissügisel ainult Sportland Arenalt ülekandeid teeme. Niigi võetakse juba selle kallal, et miks pooled klubid seal mängivad jneAlgselt postitas Mister Vaata postitust
Täpselt see põhjus, miks Eesti jalgpallil nii "hästi" läheb
keegi vinguda ei tohi, eriti kui kommentaarid puudutavad Pohlakute klubisid või tegemisi.
Olen igati nõus, et see Kure kunstikalt ülekannete näitamine ERRis on täielik antireklaam.
Suht arusaamatu kah muidugi, miks näidatakse pooltühjasid tribüüne mingite hallide roostes angaaride (võimisiganes jubedad konstruktsioonoid seal olid) taustal samal päeval, kui oleks pakkuda nt Flora vs Kalju põnevuslahing.
Leave a comment:
-
Täpselt see põhjus, miks Eesti jalgpallil nii "hästi" lähebAlgselt postitas maamesilane Vaata postitust
Ära virise!
keegi vinguda ei tohi, eriti kui kommentaarid puudutavad Pohlakute klubisid või tegemisi.
Olen igati nõus, et see Kure kunstikalt ülekannete näitamine ERRis on täielik antireklaam.
Suht arusaamatu kah muidugi, miks näidatakse pooltühjasid tribüüne mingite hallide roostes angaaride (võimisiganes jubedad konstruktsioonoid seal olid) taustal samal päeval, kui oleks pakkuda nt Flora vs Kalju põnevuslahing.
Leave a comment:
-
Ära virise!Algselt postitas Fc. Vaata postitustKure kunstmuru staadionilt otse ülekanne on juba kurjast.
Err ist näitamine lausa kriminaalne.
Korralik anti reklaam.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: