Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MRH
    replied
    Ma ise pole teda mängimas näinud, aga küsimus Männilaane kohta, kes vaikselt aina skoorib. Kas tal on potensiaali Kurest enamaks?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Normaalsed nagad, hea töö! Pange samas vaimus edasi

Kure mängu videol 12k vaatamist, pole paha

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Hea töö täna. Julgen öelda, et mängiti Paidega suht võrdselt ja viik on aus tulemus. Ehk saab enne suve staadionile ka!

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Ma ei saa ikkagi väga hästi aru, mis liikmemaksu Flora Kurele maksis ja see jätab mingi väga veidra mulje. Kuressaare võistkond elab Tallinnas ja sõidab Saaremaale liiga mängudeks. Kui nad veel juriidiliselt on kuidagi Floraga ühendatud, ei näe ma sellisel meeskonnal üldse mõtet. Ma tahaksin tegelikult, et keegi seletaks lahti, mis liikmemaksu Flora Kuressaarele maksab?
    Tänud ausa vastuse eest.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Urmar, peters, Vask, mis on teie arvamused antud temaatikast? Lihtsalt avaldage oma päris arvamus teatud teemas.
    Ma ei saa ikkagi väga hästi aru, mis liikmemaksu Flora Kurele maksis ja see jätab mingi väga veidra mulje. Kuressaare võistkond elab Tallinnas ja sõidab Saaremaale liiga mängudeks. Kui nad veel juriidiliselt on kuidagi Floraga ühendatud, ei näe ma sellisel meeskonnal üldse mõtet. Ma tahaksin tegelikult, et keegi seletaks lahti, mis liikmemaksu Flora Kuressaarele maksab?

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Huvitav oleks mõelda ja diskuteerida selle üle, et kus see piir lõpuks jookseb, millal EJL PEAKS ütlema, et ei nii ei tohi ja see läheb selgelt tütarklubi alla. Minu jaoks see piir on ammu ületatud ja väga läbinähtav aga millal peaks seda ausa mängu huvides tegema EJL. Kas 200 000 eurot on see piir või mis?

Ammu ei arvuta enam kroonides aga 47 000 euri on üle 700 000 krooni. Kas aastal 2010 oleks selline summa olnud aus? Kas siis oleks selgelt karistatud mõlemaid klubisid? Loomulikult meil enne midagi ei muutu kui klubiga seotud inimene juhub ise liitu aga mis on teie arust see viimane lagi?
    Urmar, peters, Vask, mis on teie arvamused antud temaatikast? Lihtsalt avaldage oma päris arvamus teatud teemas.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Täna on nii armas reedene pereüritus. Rahulad vilistavad. Aivar kommenteerib ja pereklubid mängivad.
    See on nii ilus, et pisar tuleb silma

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Täna on nii armas reedene pereüritus. Rahulad vilistavad. Aivar kommenteerib ja pereklubid mängivad.

Leave a comment:

• jorquera
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Mida see nö liikmemaks üldse tähendab?
    "Liikmemaks on üldkoosoleku poolt kehtestatud rahaline tasu, mida ühingu liige maksab mittetulundusühingule sinna kuulumise eest. Liikmemaksu kehtestamine ei ole kohustus, vaid võimalus. Liikmemaksu kogumise ja suuruse üle otsustab üldkoosolek." Nii on see sõnastatud ühe riigi poolt toetatud ja rahastatud sihtasutuse/portaali poolt (https://www.mtyabi.ee/nouanded/rahas.../liikmemaksud/). Ka mina olen samamoodi liikmemaksu olemusest aru saanud. Tihti küsitakse liikmemaksu nime all ka trennitasusid.

Võimalik tõesti, et mängijate üleminekutasud on liikmemaksu alla skeemitatud, aga siis tekib küsimus miks ja milleks. Ning fundamentaalne probleem seisneb minu jaoks selles, et kui Flora maksab Kuressaarele liikmemaksu, siis eeldab see seda, et Flora on Kuressaare liige. Aastaaruandes on kirjas ka, et ühingusse kuulub üks füüsiline isik ja üks juriidiline isik. Seega juriidiline isik peaks nagu Flora olema kui nende käest liikmemaksu laekub ja füüsiline isik äkki siis Priit Penu? Kui edasi eeldada, et MTÜ kuulub selle liikmetele, siis Kuressaare kuulub kahasse Florale ja ühe füüsilisele isikule?

Parandage, kui ma olen oma mõtetega kuskil valesti läinud, aga mina sain sedasi aruandest aru.

Vastav aruande lehekülg: https://i.imgur.com/m1MFLnK.jpeg

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Mida see nö liikmemaks üldse tähendab?

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas jorquera Vaata postitust
    FC Flora maksis FC Kuressaarele 2020. aastal 47 124 eurot liikmemaksu. Vastav info kirjas nii FC Flora kui ka FC Kuressaare 2020 aastaaruannetes. Miks maksab FC Flora teisele kõrgliiga klubile liikmemaksu?

Flora makstud summa moodustab ca 20% Kuressaare eelmise hooaja tuludest. Aruandes pole kirjas, mis põhjusel, mille eest või kuidas seda maksti, aga see ei saa ometi loogiline olla, et üks kõrgliiga klubi maksab kinni 20% konkurendi eelarvest.
    Huvitav oleks mõelda ja diskuteerida selle üle, et kus see piir lõpuks jookseb, millal EJL PEAKS ütlema, et ei nii ei tohi ja see läheb selgelt tütarklubi alla. Minu jaoks see piir on ammu ületatud ja väga läbinähtav aga millal peaks seda ausa mängu huvides tegema EJL. Kas 200 000 eurot on see piir või mis?

Ammu ei arvuta enam kroonides aga 47 000 euri on üle 700 000 krooni. Kas aastal 2010 oleks selline summa olnud aus? Kas siis oleks selgelt karistatud mõlemaid klubisid? Loomulikult meil enne midagi ei muutu kui klubiga seotud inimene juhub ise liitu aga mis on teie arust see viimane lagi?

Leave a comment:

• EldurKull
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Aivar ütles, et suvel Lukka ülemineku eest Flora midagi Kuressaarele maksis. Mis need summad olid, seda ei tea, aga võibolla ongi see selle liikmemaksu alla skeemitatud.
    Kurest ju liikus FCFi ka paar preilit esindusnaiskonda.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Aivar ütles, et suvel Lukka ülemineku eest Flora midagi Kuressaarele maksis. Mis need summad olid, seda ei tea, aga võibolla ongi see selle liikmemaksu alla skeemitatud.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas jorquera Vaata postitust
    FC Flora maksis FC Kuressaarele 2020. aastal 47 124 eurot liikmemaksu. Vastav info kirjas nii FC Flora kui ka FC Kuressaare 2020 aastaaruannetes. Miks maksab FC Flora teisele kõrgliiga klubile liikmemaksu?

Flora makstud summa moodustab ca 20% Kuressaare eelmise hooaja tuludest. Aruandes pole kirjas, mis põhjusel, mille eest või kuidas seda maksti, aga see ei saa ometi loogiline olla, et üks kõrgliiga klubi maksab kinni 20% konkurendi eelarvest.
    Muidugi ei ole see loogiline, aga eks sa ise tead ka, et teatud tegelaste jaoks on see loogiline ja läbipaistev ja igati normaalne nähtus. Üsnagi uudisväärtuslik tähelepanek ja eks igas normaalses vutiriigis oleks vutiajakirjandus ammu püsitanud küsimuse õhku laiemale üldsusele, et nagu whats up, nagu päriselt. Ootaks SN ka kerget kajastust, aga ma tean, et see on rumal ootus

Leave a comment:

• jorquera
    replied

Leave a comment:

Working...
X