Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Flora plaaniks oli selle hooaja algul ilmselgelt usaldada ründeosakonnas asjad eelkõige Sten Reinkorti õlule, Kuressaarde laenule saatmine tõestab, et selle otsusega lõigati näppu. Arusaadav, alati ei õnnestugi. Kummaline on aga, et meie koondise sõltumatu ekspert sama reha otsa komistas, kaasates ründaja kõigissse selle aasta koondisetsüklitesse.
    Tõin sama poindi varem välja, et tegelikult, kui ohtlik on see EJL ja Flora süsteem arengule. Ei ole reaalne, et kui koondise treener näeb koondise potensiaaliga meest ja kaasab kõikides mängudes ning natuke aega hiljem läheb kuskile lambisatsi mängima, näitab väga hästi, et ausalt koondise juurde valikuid ei tehta, vaid käib läbi mingite Flora´kanalite kaudu. Lõpuks ikkagi peab paika, tahad koondises mängida ja ei ole võibolla veel kõige säravam mängija, siis pead olema lihtsalt Floraga seotud.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
      Flora plaaniks oli selle hooaja algul ilmselgelt usaldada ründeosakonnas asjad eelkõige Sten Reinkorti õlule, Kuressaarde laenule saatmine tõestab, et selle otsusega lõigati näppu. Arusaadav, alati ei õnnestugi. Kummaline on aga, et meie koondise sõltumatu ekspert sama reha otsa komistas, kaasates ründaja kõigissse selle aasta koondisetsüklitesse.
      Ma ei ütleks, et väga kummaline. Reinkort kutsuti koondise juurde jaanuaris eelmise hooaja põhjal ning see otsus oli igati õigustatud. Minu mäletamist mööda mängis ta seal suht okeilt (nii palju kui ta seda mänguaega sai). Selle põhjal märtsikuisesse aknasse kaasamine oli ka suht loogiline. Juuni mängudeks kaasamine juba veidi küsitavam arvestades, et ta polnud terve hooaja jooksul midagi erilist näidanud, aga samas, ega ükski teine eesti ründaja pole samuti midagi näidanud mille põhjal vääriks koondisekutset.

Kommentaar

Väga muhe ülevaade Delfilt meie üleminekuaknast:

Kommentaar

Algselt postitas Calma7 Vaata postitust

Ma ei ütleks, et väga kummaline. Reinkort kutsuti koondise juurde jaanuaris eelmise hooaja põhjal ning see otsus oli igati õigustatud. Minu mäletamist mööda mängis ta seal suht okeilt (nii palju kui ta seda mänguaega sai). Selle põhjal märtsikuisesse aknasse kaasamine oli ka suht loogiline. Juuni mängudeks kaasamine juba veidi küsitavam arvestades, et ta polnud terve hooaja jooksul midagi erilist näidanud, aga samas, ega ükski teine eesti ründaja pole samuti midagi näidanud mille põhjal vääriks koondisekutset.
          Käis endalgi peast läbi. Sel juhul ootaks huviga, milliseid põnevaid mängijad kutsutakse koondisse sügiseks. Annavad ju Vaprus ja Kalev sellel hooajal kõvasti tooni ning kohalikke parimas eas pallureid on seal hulgi ja igale positsioonile! Prove me wrong, Häberli!
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
            Väga muhe ülevaade Delfilt meie üleminekuaknast:

https://sport.delfi.ee/artikkel/1202...-aafriklastega
            Anda Tammekale üleminekute eest halb hinnang, sest täiendati ennast ainult sinna, kus kõige suurem puudujääk (ehk ründeliin), on naljakas. Ja see täiendus ise tundub ka väga okei kaigas.

Anoh, sama ajakirjanik andis kurele 5 punni, nii et siin vist oligi suurem eesmärk kildu rebida (ja oj-le ära panna).

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Anda Tammekale üleminekute eest halb hinnang, sest täiendati ennast ainult sinna, kus kõige suurem puudujääk (ehk ründeliin), on naljakas. Ja see täiendus ise tundub ka väga okei kaigas.

Anoh, sama ajakirjanik andis kurele 5 punni, nii et siin vist oligi suurem eesmärk kildu rebida (ja oj-le ära panna).
              Ise oleks Tammekale ehk punkti rohkem andnud, kuna usun samuti, et sealt hakkab väravaid tulema. Äge oleks kui sealt Pato välja kukub, kuigi mälestus temast vist eredam kui tegelik lõpptulem oli. Samas olen näinud vaid ühte mängu ja mitte ühtegi trenni ning see kõik baseerub vaid kõhutundel. Iseenesest see ei muuda seda pilti, et väljalangemisheitlust pidav sats tegi vaid ühe täienduse ja seda mängija näol, kes paberil paistab väga küsitav.

Kurele ma ka 5/5 poleks andnud, aga kas nende saak nüüd lahjem oli kui Tammekal, seda ma väita ei julge. Olukord pole neil ka nii kriitiline, kui just eurokoha peale ei lähe. Ja sealt listist vist veel Paplavskis puudu.

Klubi: Kuressaare FC (elukutseline, laenul klubist Flora Jalgpalliklubi)

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Ise oleks Tammekale ehk punkti rohkem andnud, kuna usun samuti, et sealt hakkab väravaid tulema. Äge oleks kui sealt Pato välja kukub, kuigi mäletsus temast vist eredam kui tegelik lõpptulem oli. Samas olen näinud vaid ühte mängu ja mitte ühtegi trenni ning see kõik baseerub vaid kõhutundel. Iseenesest see ei muuda seda pilti, et väljalangemisheitlust pidav sats tegi vaid ühe täienduse ja seda mängija näol, kes paberil paistab väga küsitav.

Kurele ma ka 5/5 poleks andnud, aga kas nende saak nüüd lahjem oli kui Tammekal, seda ma väita ei julge. Olukord pole neil ka nii kriitiline, kui just eurokoha peale ei lähe. Ja sealt listist vist veel Paplavskis puudu.

Klubi: Kuressaare FC (elukutseline, laenul klubist Flora Jalgpalliklubi)
                https://jalgpall.ee/voistlused/player/22781
                Tartu täiendused on väga tagasihoidlikud arvestades, et momendil eelviimased ja langemisoht suur. Olen aru saanud, et siin foorumis on päris palju Tammeka fänne, kes ei saa aru mist klubis toimub ja juhtide jutt aastaid, et varsti oleme kuskil ees ning klubi tegutsemine ei lähe omavahel kokku..

Kommentaar

Tammeka võiks Gvineriale ka võimalusi anda, muidu keegi targem nopib ta ära.

Kommentaar

Mina olen muidugi Tammeka fänn ja ei vaata asja objektiivselt.

Aga ma ju tean, et Tammekal ei ole suuri rahapatakaid, et endale välismaalt nime teinud sägasid tuua. Võeti, mis võtta andis ja eks aeg näitab, kas Basher on smasher või slasher.

Katsetamas käis ju veel paar madalama liigataseme kutti aga ju nad ei näidanud midagi, mida Tammeka enda noored ei võiks näidata ja premium liigas liikujaid oli seekord nkn vähe. (Kes üldse väga tahaks eelviimassesse Tallinna-välisesse klubisse?

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                      Anda Tammekale üleminekute eest halb hinnang, sest täiendati ennast ainult sinna, kus kõige suurem puudujääk (ehk ründeliin), on naljakas. Ja see täiendus ise tundub ka väga okei kaigas. Anoh, sama ajakirjanik andis kurele 5 punni, nii et siin vist oligi suurem eesmärk kildu rebida (ja oj-le ära panna).
                      Eheh... võtame rahulikult. Eesmärk oli siiski meie lugejatele üleminekuaken kenasti kokku võtta, sest enamasti kipuvad Eestis need üleminekute uudised olema sellised "mul on rõõm siin klubis olla ja loodan täita kõik meie sihid" pressiteadete kopeerimised või intekad. Panin natuke lihtsalt konteksti, värvi ja värki juurde enda meelest. Eks see hinnete värk nagunii selline, et võisin panna nii mööda kui täppi ehk aeg näitab, kas Tammeka täienduse osas on õigus sul või mul.

Kommentaar

Tammeka ründaja hankimine oli täielik idiootsus ruudus. Selleasemel, et keskvälja täiendada, mis on hetkel täielik saast, tuuakse veel üks ründaja. Kui Harju ja Trans mingi stabiilsuse saavutavad siis on Tammeka järgmine aasta esiliigas. Või üldse lõpetatakse ära. Ammu oleks aeg.
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kas Pärnul on siis suured rahapakid? Ei usu nagu eriti. Ometi on saanud kokku suurepärase pundi, kes peale 21.vooru on endiselt mängimas medalile. Pole ühtegi välismaalast ega mingit jõhkrat staari. Pmst sama punt kes ka eelmisel aastal kui n-ö välja kukuti liigast. Ette saadi Prins, kes on saanud selle pundi toimima. Narvast Käos ja Aloe ja Tammekast ärapõlatud Kapper. Nüüd veel lisaks Välja, kes arvan sobitub suurepäraselt siia punti. Lisaks on saadud taha suur ja häälekas publik. Kahel aastal on ju välja langetud ja oli ka siis alati käputäis fänne kohal, aga see et nüüd see arv on mitmekordistunud näitab ikkagi seda et klubi töötavad õiged inimesed. Tammeka vajub üha sügavamale põhja kahjuks ja ei nähta vaeva ei meeskonna komplekteerimiseks ega inimeste statale toomiseks. Selline mugavustsoon, et ega me viimaseks nagunii ei jää...Sel aastal suure tõenäosusega siiski jäädakse .

Kommentaar

Algselt postitas Vahkito Vaata postitust
                            Kas Pärnul on siis suured rahapakid? Ei usu nagu eriti. Ometi on saanud kokku suurepärase pundi, kes peale 21.vooru on endiselt mängimas medalile. Pole ühtegi välismaalast ega mingit jõhkrat staari. Pmst sama punt kes ka eelmisel aastal kui n-ö välja kukuti liigast. Ette saadi Prins, kes on saanud selle pundi toimima. Narvast Käos ja Aloe ja Tammekast ärapõlatud Kapper. Nüüd veel lisaks Välja, kes arvan sobitub suurepäraselt siia punti. Lisaks on saadud taha suur ja häälekas publik. Kahel aastal on ju välja langetud ja oli ka siis alati käputäis fänne kohal, aga see et nüüd see arv on mitmekordistunud näitab ikkagi seda et klubi töötavad õiged inimesed. Tammeka vajub üha sügavamale põhja kahjuks ja ei nähta vaeva ei meeskonna komplekteerimiseks ega inimeste statale toomiseks. Selline mugavustsoon, et ega me viimaseks nagunii ei jää...Sel aastal suure tõenäosusega siiski jäädakse .
                            Hea tähelepanek, et saab ka väiksema rahaga, kui tahta ja Vaprus on toonud tõesti vajalikud mehed. Kapperil tundub väga palju iseloomu, mida paljudel praegustel Tammeka mängijatel ei tundu olevat, selle vigastusepärast siis loobusid temast või mis sellega oli, praeguses Tammekas oleks ta kindlasti vajalik mees.

Kommentaar

Vahkito, täpsustaks, et fänninumbrite osas on Pärnu juba hea mitu aastat Floraga esimes otsas. Sealne publik on olnud olemas ka varem aga nüüd muidugi on tänu edule seda rahvast veelgi juurde saadud.

"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Eheh... võtame rahulikult. Eesmärk oli siiski meie lugejatele üleminekuaken kenasti kokku võtta, sest enamasti kipuvad Eestis need üleminekute uudised olema sellised "mul on rõõm siin klubis olla ja loodan täita kõik meie sihid" pressiteadete kopeerimised või intekad. Panin natuke lihtsalt konteksti, värvi ja värki juurde enda meelest. Eks see hinnete värk nagunii selline, et võisin panna nii mööda kui täppi ehk aeg näitab, kas Tammeka täienduse osas on õigus sul või mul.
                                Sinu kirjatükid nii Eesti kossust kui jalkast on väga head, mõnus sõõm värsket õhku siiani toodetule alternatiiviks. Tõesti väga mõnus lugeda. Jõudu ja rohkelt pealehakkamist!

Kommentaar

Working...
                                X