Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• krissucool
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Kommentaarid.
    Ma loodan, et Rakul selliste otsuste tegemisel ikka suur sõna sekka öelda, sest kui need otsused Joelile jäävad siis...
    Ei midagi tema vastu, aga ta on ikka parajalt jörm vana kellel ilmselt mingit väga analüütilist mõtlemist seal peas ei toimu.
    Rohkem tundub nihuke: "ah, Dima oli kõva vana, paneme pukki, pohhuj"

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kommentaarid.

Spordidirektor Joel Lindpere: "Olen väga õnnelik, et selliste kogemustega mees liitub meie klubiga. Kõikidest kandidaatidest oli ta riskantseim, kuid mina ja Raku oleme kindlad, et tema on meie jaoks parim valik. Aleksandri valik on midagi uut ja erakorralist ning tundes teda inimesena ja persoonina, ootame tema arengut ning aitame teda igas olukorras. Tal on raske töö ees, aga parim valik laual meie jaoks."

Aleksandr Dmitrijev: "Joel võttis ühendust ja pakkus sellist võimalust, kuna ma mängijakarjääri lõpetasin. Tahtsin jalgpalli juurde jääda ja kui see võimalus tekkis, siis ei saanud sellest keelduda. Eesmärk on jääda meistriliigasse, meeskond on väga noor ja on vaja teha palju tööd. Peame oma selle eesmärgi saavutama."

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Eks meil hiljutine näide Zahovaiko näol olemas, kes algul pidi ikka omajagu kooliraha maksma. Mitte et Dmitrijevist kui treenerist miskit teaks, aga kontrast Dmitrijevi kui mängija ning Arbeiteri vahel on küll meeletu.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Üks klubi ei peaks otsuseid tegema sellepärast, et äge on, vaid ikkagi enda meeskonna huvidest lähtuvalt. Huvitav saab näha muidugi olema, et kas kohe niimoodi vette visatuna ujub välja.

Oli ka muidu teisi kandidaate või kuidas see protsess välja nägi?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Liivo siis ametlikult?

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Minu meelest väga äge otsus. Saab kohe korralikud tuleristsed.. edu ja jõudu!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    soccernet.ee kaudu saab ka lahkujatest teada. www.jkkalev.ee neid õnneks ju ei kajasta.

Lisaks laenudele on nähtavasti lahkunud ka Matsunaga ja Anier.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Kraanid kinni.
    On see spekulatsioon või omad siseinfi? Ambitsioonid olid ju suured..

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kraanid kinni.
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Mis Kalevist saab? Laovad plekki juurde ja panevad edasi või läheb kärpimiseks? Roster oli aus, aga tulemusi ei olnud. Huvitav jälgida, mis off-seasonil saab..

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Mis Kalevist saab? Laovad plekki juurde ja panevad edasi või läheb kärpimiseks? Roster oli aus, aga tulemusi ei olnud. Huvitav jälgida, mis off-seasonil saab..

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Ratnikov

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Mattis98 Vaata postitust
    Kindlalt. Arbeiter KTP peatreener ja Vaprusest lahkuv Zelinski tema abi.

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Soome minek vist.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Argo Arbeiteri karjäär jätkub välismaal.

Argo viimane mäng klubi peatreenerina on sel laupäeval, 10.11, kui sõidetakse külla Tartu Tammekale.

Klubi tänab Argot tehtud töö eest ning soovib talle edukat karjääri jätku.

Uus peatreener kinnitatakse peale hooaja lõppu.

Leave a comment:

Working...
X