Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
vahelduseks lõbus lause Poomilt Õhtulehe töötluses:
Väravavaht Mart Poom möönis, et võiduta jäämine võrduks homme ebaõnnestumisega. "Tabeliseis nõuab meilt võitu." Samas ei kavatse Eesti Poomi sõnul vastast alahinnata. "Oleme Andorrat seni alati võitnud, kuid iga kord on nad esinenud paremini," rääkis Poom.
Kas tõesti Andorra on iga kord esinenud paremini, kuid alati kaotanud.
Kommentaar
-
ühesõnaga, panen siis teema enda osas jälle lukku mõneks ajaks.
muidugi on urmaril õigus, see, et ma kirjutasin ta teksti siia ühe tähe osas valesti ümber, on räme viga!
Ma püüan õppida kirjutama, ausalt!
jah, ma mõtlesin piletipakette. jah, ma mõtlesin seda, et seekordne loosiõnn võimaldas sarnaste pakettide tekke. aga ära ei osanud jalgpalliliit seda loosiõnne sellel korral mitte kuidagi kasutada.
ja jalgpalli armastava ning kohaliku jalgpalli pärast muret tundva inimesena on mul siiralt kahju, et endiselt:
suuremaks kui rahva huvi tuleb egotrippi tunnistada.
ps. palun vabandust urmar, et viimases konstanteeringus on siiski teatud arütmia. silpide arv ei ole rütmi saavutamiseks vist õige.
pps. aga me teame mõlemad, et ühel päeval saab see ajastu otsa. alati on saanud ja ehki Eesti jalgpall on nähtus, mida usutavasti uurivad ka NASA planeetidevaheliste anomaaliate uurimiskomisjoni liikmed, saab ka siin otsa kunagi see aeg, kus tulemus ei ole tähtis ja publikuhuvi on miski selline, mille pärast ei ole vaja pingutada, sest aastad teevad oma töö.14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustvahelduseks lõbus lause Poomilt Õhtulehe töötluses:
Väravavaht Mart Poom möönis, et võiduta jäämine võrduks homme ebaõnnestumisega. "Tabeliseis nõuab meilt võitu." Samas ei kavatse Eesti Poomi sõnul vastast alahinnata. "Oleme Andorrat seni alati võitnud, kuid iga kord on nad esinenud paremini," rääkis Poom.
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustühesõnaga, panen siis teema enda osas jälle lukku mõneks ajaks.
muidugi on urmaril õigus, see, et ma kirjutasin ta teksti siia ühe tähe osas valesti ümber, on räme viga!
Ma püüan õppida kirjutama, ausalt!
jah, ma mõtlesin piletipakette. jah, ma mõtlesin seda, et seekordne loosiõnn võimaldas sarnaste pakettide tekke. aga ära ei osanud jalgpalliliit seda loosiõnne sellel korral mitte kuidagi kasutada.
ja jalgpalli armastava ning kohaliku jalgpalli pärast muret tundva inimesena on mul siiralt kahju, et endiselt:
suuremaks kui rahva huvi tuleb egotrippi tunnistada.
ps. palun vabandust urmar, et viimases konstanteeringus on siiski teatud arütmia. silpide arv ei ole rütmi saavutamiseks vist õige.
pps. aga me teame mõlemad, et ühel päeval saab see ajastu otsa. alati on saanud ja ehki Eesti jalgpall on nähtus, mida usutavasti uurivad ka NASA planeetidevaheliste anomaaliate uurimiskomisjoni liikmed, saab ka siin otsa kunagi see aeg, kus tulemus ei ole tähtis ja publikuhuvi on miski selline, mille pärast ei ole vaja pingutada, sest aastad teevad oma töö.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustvahelduseks lõbus lause Poomilt Õhtulehe töötluses:
Poom pressikal ütles,et igakord on võit tulnud raskemini!
Ja isegi õhtulehe töötluses on lause variant ju ok.Eesti esines Inglismaa vastu ka paremini kui 0-6 mängus Shveitsiga.
edit:Ja UVV-l õigus.EJL-lturundusinimesed pole liigavuti jaoks midagi teinud,sama käib ka muidugi klubide kohta aga kuna EJL korraldab meistrikaid siis oleks aeg inimesi vahetada ja minna tõesti kasvõi korvpalliliitu shoppama.
Aga kui mõistus otsas ja vabandusi pole siis saab ju alati hoopis kiirelt kirjutamise pärast tulnud vigade peale jutu pöörata või hoopis mingit lauslollust sisse visataINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustTänan urmar! Eesti jalgpalli teemaline mõtlemine edenes tänu Sinu repliikidele pikkade sammudega.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustRõhk lausel "õhtulehe töötluses"
Poom pressikal ütles,et igakord on võit tulnud raskemini!
Ja isegi õhtulehe töötluses on lause variant ju ok.Eesti esines Inglismaa vastu ka paremini kui 0-6 mängus Shveitsiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustedit:Ja UVV-l õigus.EJL-lturundusinimesed pole liigavuti jaoks midagi teinud,sama käib ka muidugi klubide kohta aga kuna EJL korraldab meistrikaid siis oleks aeg inimesi vahetada ja minna tõesti kasvõi korvpalliliitu shoppama.
Aga kui mõistus otsas ja vabandusi pole siis saab ju alati hoopis kiirelt kirjutamise pärast tulnud vigade peale jutu pöörata või hoopis mingit lauslollust sisse visata
Lihtsalt tahaks teada, miks kasvõi Sina ei võiks siin korrektselt kirjutada? Kas siis tõesti ei viitsita enda üllitist kordki üle lugeda, et vead parandada? Ma saan aru, et kui on loll tekst, siis on vastik lugeda, aga ära siis kirjuta...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo vähemalt ilma kirjavigadeta seekord. Seegi edusamm!
Kommentaar
-
Aga ise saad aru miks sellise emotikoni lõppu panid?
Vaata teema pealkirja ja UVV kommentaarid võid veelkord läbi lugeda.
Ja kui sinu arvates on normaalsetele küsimustele mõistlik vastata (püüad asju realistlikult näidata) nii et "las liiga vindub" jne või teha mitu posti kirjavigadest mis vaevalt hariduse puudusest tuleb vaid pigem kiirustatud kirjutamisest siis pole sul endal siia teemasse mõtet kirjutada või mis?
Ja ainult ennast teed lolliks kui üritad kõik asjad mingi debiilse "naljaga" tra teab milleks keerata.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
urmar võiks tühja loba asemel meile või vähemalt mulle selle kurikuulsa Eesti jalgpalli positiivse arengukava välja otsida, millest Kanniku üritamise ajal iga Eesti jalgpalli armastaja Eesti jalgpalli vihkajat ründas või mida vihkajatelt vähemalt nõuti.
Ma pole seni seda armastajatelt ja arendajatelt kätte saanud. Saad aidata? Ma muidugi kunagi juba küsisin, kuid ju sa siis ei näinud seda küsimust. Onju. Sest see kava on ju tegelikult olemas? Onju?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Krt, siin on mitu jalgpallifänni, keda peaks ühendama huvi ja mure jalgpalli tuleviku pärast. Võtke end, palun, kokku ja mõelge välja, milliste sammudega jalgpalli populaarsust tõsta.
Urmar võiks anda oma panuse mängueelsete pressikate taseme tõstmisele ja levitamisele, miks mitte teha nii, et vooru keskse mängu eel sisaldab pressikas huvitatavat statistikat, natuke sisutihedamaid kommentaare ja muud taolist infot.
Uvv võiks R2s ka veidi promotööd teha, klubide poolt jagada kuulajatele tasuta pileteid või õlle/karastusjoogi vouchereid.
Ja Martin, sa võiksid jalgpalli positiivse arengukava ootamisel Postimehes läbi suruda selle, et iga nädala esmaspäeva-teisipäevase lehe paberversioonis oleks spordiküljel kahel veerul Eesti kõikide madalamate liigade tulemused ja tabeliseisud. Mõned võivad selle üle irvitada, kuid see on kindlasti üks tõhus viis jalgpalli propageerimisel. Mul kahjuks ei õnnestunud, ent sa oled tugevam tegija enivei.
Edit: Marcello käigu aga sama sihikindlalt staadionidel edasi fännamas, ostku ühe õlle asemel kaks ning on andnud parima panuse klubide arengusse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar