Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

2 in 1

Tegelikult on asi isegi natukene lihtsam.
    Taaskord tänu tehnoloogiaarengule on olemas Mail-listid et inimesi teavitada.
    Toimib väga hästi.

*Mis puutub minu töösse? Kui ma olen oma alal hea siis miks mitte. See kui inimesed tulevad otse klubist mängule näitab ainult barmani kõrget taset. Ning austust kliendi vastu. (loe: Ta on suutnud terve öö hakkama saada heada ja mõistlike jookidega)
    Kas mina nokitsen selle kallal mis sina teed?
    .

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu Vaata postitust
      No on uhkustajatekamp. Ooooo, isegi teise bussi oleks saanud tellida. WOW!
      Sama ju igalpool mujal, kes fännavad.. nt Pärnus ja Floras.. ka Tartus vist nata reisiti. Kõik nad orgunnisid ju trantspordi võõrsilmängudele või teise riigi mängudele.. nt florakad käisid Norras ja Lätis koos, kus sai kah buss tellitud ju.

Aga kulla sõber Varix, selle bussi võib ju asendada sellega, et me(florakad) saame enne mängu kenasti kokku kuskil linnas tavaliselt.. istume baaris nt või niisama tuleme ühiselt mängule, samuti autod, mis ei tekita pealevõtmise muret ju
      Aga mõte ei ole paha...paha on see, et ei ole raha.. mis floral või usun ka, et teistel klubidel võimaldaks sellist bussi liikvele saata.
      Kas just uhkustajatekamp, pigem see, et me olime vamistunud piisavalt hästi ette. (Mida peaks ka kõik teised tegema.) Kui fänn on vaimu valma pannud, et läheb mängule ja bussis nt. kohta ei olegi siis mis sa teed? Ütled, et mine trammiga?!
      Ei, selleks ka on valmis pandud bäkappläänid.

Vihje oli sellele.
      (Sõnastus oli natuke vale- andeks )
      .

Kommentaar

Algselt postitas LadyPink Vaata postitust

*Mis puutub minu töösse? Kui ma olen oma alal hea siis miks mitte. See kui inimesed tulevad otse klubist mängule näitab ainult barmani kõrget taset. Ning austust kliendi vastu. (loe: Ta on suutnud terve öö hakkama saada heada ja mõistlike jookidega)
        Kas mina nokitsen selle kallal mis sina teed?
        kui see käis minu kommentaari kohta, siis minu vastus oli pigem ikka alekokile mõeldud ja huumorina. muidu tervitused Kunole ja Prive seltskonnale! varsti äkki näeme!
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          kui see käis minu kommentaari kohta, siis minu vastus oli pigem ikka alekokile mõeldud ja huumorina. muidu tervitused Kunole ja Prive seltskonnale! varsti äkki näeme!
          Hüppa siis tagumisest baarist läbi ja tutvusta ennast
          .

Kommentaar

Praeguses situatsioonis pole küll mõtet mingeid busse kesklinnast liikvele saada, hetkel on asi ikka teise asjade all kinni.
            Algselt postitas budulojus
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Päris lahe oli vaadata kuidas Soomes fännid tulevad isegi sõprusmängule kohale... Ma pakun, et mingi 300 inimest vaatas seal külma ja lörtsi käes nii, et polnud asi...
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                Päris lahe oli vaadata kuidas Soomes fännid tulevad isegi sõprusmängule kohale... Ma pakun, et mingi 300 inimest vaatas seal külma ja lörtsi käes nii, et polnud asi...
                katkend TPS-i kodulehelt:
                Kuuselan debyytti TPS-ruorissa kiinnosti katsojia, sillä umpisurkeasta säästä huolimatta Kupittaalle oli saapunut reilut 100 katsojaa.

Kommentaar

Algselt postitas jorss Vaata postitust
                  katkend TPS-i kodulehelt:
                  Kuuselan debyytti TPS-ruorissa kiinnosti katsojia, sillä umpisurkeasta säästä huolimatta Kupittaalle oli saapunut reilut 100 katsojaa.
                  võis olla 100, ma ei oska öelda, rahvas oli statal ja eemal oli mingi suur maja (staadionihoone) kus oli katusealune ja täispikk rõdu mis oli ka rahvast täis... Statal võis olla 100, aga eemal oli vähemalt samapalju veel.. minuarust
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

võis olla 100, ma ei oska öelda, rahvas oli statal ja eemal oli mingi suur maja (staadionihoone) kus oli katusealune ja täispikk rõdu mis oli ka rahvast täis... Statal võis olla 100, aga eemal oli vähemalt samapalju veel.. minuarust
                    peace man!

Kommentaar

Algselt postitas jorss Vaata postitust
                      peace man!
                      kurat, see ilm oli muidugi nii raju, lumi ja jäine tuul, et lõug tudises ja silm oli tatine, ma võisin duubeldada ka selle numbri
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

kurat, see ilm oli muidugi nii raju, lumi ja jäine tuul, et lõug tudises ja silm oli tatine, ma võisin duubeldada ka selle numbri
                        tallinas oli sama ilm ning õnneks polnud läbi näkku tuiskava lume nähagi, et tribüünid olid tühjad

Kommentaar

Vaatasin TPS ja Kalju mängu staadioni restoranist ja lõunatasin Kaljuga kaasa sõitnud fännidega. Toit ja teenindus oli super. Staadioni restorani omanik tuli kohe küsima, mis numbri all Teever mängib. Kui TPS-i fännid laulma hakkasid nagu soome meestelaulu selts, siis läksin korrus allapoole ja vaatasin, palju tüüpe rõdul on. Kui olin kuskil 200-ni jõudnud, loobusin.
                          Neid võis seal oma 300 kokku olla küll...

Ja siit üleskutse korralike Eesti staadionite (Kadrioru, A le Coq, Pärnu jne )omanikele. Millal jõuate sellele tasemele, et nendel staadionitel avataks pubid ja saaks sooja toitu ja jooki ning mõnusalt mängu jälgida???

Kommentaar

Algselt postitas LadyPink Vaata postitust
                            Hüppa siis tagumisest baarist läbi ja tutvusta ennast
                            nimi peaks kõik ütlema Kuno võib Sulle mind tutvustada eelnevalt
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                              nimi peaks kõik ütlema Kuno võib Sulle mind tutvustada eelnevalt
                              Jajaaa
                              Millal sa kodumaal oled jälle?
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas -Raul- Vaata postitust
                                Vaatasin TPS ja Kalju mängu staadioni restoranist ja lõunatasin Kaljuga kaasa sõitnud fännidega. Toit ja teenindus oli super. Staadioni restorani omanik tuli kohe küsima, mis numbri all Teever mängib. Kui TPS-i fännid laulma hakkasid nagu soome meestelaulu selts, siis läksin korrus allapoole ja vaatasin, palju tüüpe rõdul on. Kui olin kuskil 200-ni jõudnud, loobusin.
                                Neid võis seal oma 300 kokku olla küll...

Ja siit üleskutse korralike Eesti staadionite (Kadrioru, A le Coq, Pärnu jne )omanikele. Millal jõuate sellele tasemele, et nendel staadionitel avataks pubid ja saaks sooja toitu ja jooki ning mõnusalt mängu jälgida???
                                Unistada pole kahjulik ! Ma olen selliseid küsimusi 15 aastat esitanud aga siiani ei ole ei vastust ega tulemusi. Kui isegi Lilleküla staadionile ei suudeta peale vineerist ,punaseks võõbatud võileivalettide midagi ehitada ,millest me siis räägime. (:
                                See eeldab ikka inimeste mõttelaadi muutrumist . Praegu on iikka nii ,et ehitame kusagile kunstmuru ,teeme aia ümber ja saab ju mängida küll. See on valdav mõtlemine omavalitsuste poolt ,et ega jalgpalli mängimiseks peale väljaku muud polegi vaja..
                                Ma ennustan ,et võibolla Kuno sarnased aktiivsed noored inimesed jõuavad kunagi esimese sellise staadioni ehitamiseni Eestis. Ega ta ei peagi suur olema ,piisab ,kui on 1-2 tuhat kohta aga olgu see eest korralik kompleks.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X