Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mikk Vaata postitust
    20 000 krooni on kommiraha, selle eest ei saa midagi. Delfis maksab ühe splash-bänneri ülevalhoidmine mingi 30 000 krooni päev. Postimehes pool lehekülge reklaami 34 000. Televisioonis prime timel ilmuv 30 sekundiline klipp võib samuti maksta 30 000. Aga need on ainult näitamise kulud, need reklaamid tuleb kellegi poolt ka valmis teha ja see maksab samuti.

Kui klubi palkab turundusjuhi(ja nad peavad seda tegema) tuleb talle ka maksta vähemalt 15 000 kuus, teine 15 000 tuleb selle töötaja pealt maskudeks tasuda. Pluss ametiauto , pluss arvuti, pluss kontorikulud jne.

Eesti klubide häda on nende vaesus.
    Raimo on sellel teemal rääkinud. Saab ka märksa (kolme hüüumärgiga) odavamalt. Reklaami siis.

EJLi suurim probleem on aga ikkagi see, et mõeldakse karbis sees ja mitte laiemat, nagu vaja oleks. Nii turunduse kui ka ajakirjanduse teemadel.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Ma ei tea, kas sellel on mingi mõju, kuid 2005. aasta oli vist aeg, mil ma TPMis töllerdasin, mis tähendas iganädalasi lugusid nii enne kui ka pärast mänge. Ehk oli abi. Ehk mitte. Kuid praegu igatahes midagi ei ilmu.
      Ei, ma lihtsalt mõtlesin, et oleks tore neid lugusid kasvõi tagantjärele lugeda. No, et vigu parandama asuda. Muud midagi.

Kommentaar

Algselt postitas mikk Vaata postitust
        20 000 krooni on kommiraha, selle eest ei saa midagi. Delfis maksab ühe splash-bänneri ülevalhoidmine mingi 30 000 krooni päev. Postimehes pool lehekülge reklaami 34 000. Televisioonis prime timel ilmuv 30 sekundiline klipp võib samuti maksta 30 000. Aga need on ainult näitamise kulud, need reklaamid tuleb kellegi poolt ka valmis teha ja see maksab samuti.

Kui klubi palkab turundusjuhi(ja nad peavad seda tegema) tuleb talle ka maksta vähemalt 15 000 kuus, teine 15 000 tuleb selle töötaja pealt maskudeks tasuda. Pluss ametiauto , pluss arvuti, pluss kontorikulud jne.

Eesti klubide häda on nende vaesus.
        Ega hindu saab alati alla ning on ju ka barter-tehingu võimalused. Postimehes peaks barteri puhul ntks 70% prossa alla saama, nii et 34 000 saab 10 200, kuigi ma ei usu väga et spordirubriigis pool lehte nii palju maksab, samas hinnakirjas pole spodirubriiki eraldi.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

pigem minuarvates ei tuleksi sihtida reklaami spordiküljel, vaid just seal eespool. Need kes spordiuudiseid loevad, need valdavalt ikkagi enam vähem teavad kas ja kus toimuvad mängud. Pigem vaja informeerida neid, kes ei tea midagi toimumisaegadest ega kohtadest.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
            pigem minuarvates ei tuleksi sihtida reklaami spordiküljel, vaid just seal eespool. Need kes spordiuudiseid loevad, need valdavalt ikkagi enam vähem teavad kas ja kus toimuvad mängud. Pigem vaja informeerida neid, kes ei tea midagi toimumisaegadest ega kohtadest.
            Neid inimesi, kes ei loe spordirubriiki, ei huvita sport. Mis siis veel rääkida jalgpalli huvist. Kuigi kui teha Eesti Meistriliiga mänge rohkem meelelahutusürituseks siis tekiks rohkem mõtet seda üle lehe reklaamida.

Tegelikult on neid inimesi palju, kes jälgivad Eesti Meistriliigat, aga kuna kohapealt pole "lahe" vaadata siis nad ei viitsi staadionile tulla.
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Ei, ma lihtsalt mõtlesin, et oleks tore neid lugusid kasvõi tagantjärele lugeda. No, et vigu parandama asuda. Muud midagi.
              Neandertaallane jõudis siberisse
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                Neandertaallane jõudis siberisse
                Miks sinna läksid?

Kommentaar

Pakun sellise võimaluse tudengite seas (tasuta) reklaamimiseks, et teha väike jalgpallinurk igas kuus korra ilmuvasse Tallinna Tehnikaülikooli tudengilehte Studioosus. Aga selle jaoks on vaja:

a) Põhjendada Studioosuse toimetusele, MIKS ja KUIDAS on jalgpall TTÜ-ga seotud ja miks see peaks tudengitele huvi pakkuma. Sest see, et jalgpall on tore mäng ja sobib hästi tudengi vaba aja sisustamiseks, ei ole nende jaoks piisav põhjendus. Ma olen kindel, et mängijate seas on neid, kes TTÜ-s õpivad ja see oleks juba üks argument, aga kõikide tipikate nimed välja otsida on suur töö.

b) On vaja kedagi, kes kirjutaks iga kuu alguseks natukene toimunud mängudest ja saadaks eelolevate mängude kalendri.

Noooh, ma võiksin ju hakata sellega tegelema, aga ma ei kujuta ette, kui palju see aega hakkaks nõudma ja ma kardan, et võibolla mul ei ole võimalik sellega piisavalt aktiivselt tegeleda, nii et kui siin on keegi, kes tahaks selle enda peale võtta, siis tehke kisa.

AGA kõigepealt ma ootan üldse teie abi põhjenduste leidmisel Studioosuse jaoks! Üks kaks kolm ja andke tulla!

Kui te üldse.. olete huvitatud sellisest variandist

Kommentaar

FC Flora annab kõigile Eesti - Montenegro mängu külastajale tasuta FC Flora - JK Tulevik mängu pileti

Loodame, et see väike kingitus toob juurde kasvõi 10-20 kindlat Meistriliiga jälgijat
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
                      FC Flora annab kõigile Eesti - Montenegro mängu külastajale tasuta FC Flora - JK Tulevik mängu pileti

Loodame, et see väike kingitus toob juurde kasvõi 10-20 kindlat Meistriliiga jälgijat
                      Väga kaval lüke, arvestades laupäevast sama mängu teleülekannet.

Kommentaar

Ühtpidi on see väga hea uudis, aga kui nii võtta, siis on see jällegi ühele klubile eelise andmine. Siiski jään lootma, et see toob ka inimesi mängule juurde.

Kommentaar

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
                          Tegelikult võiks teha sellise diili, et inimesed, kellel on koondise piletid tugevate vastaste vastu, saavad valida tasuta ühe meistriliiga pileti vabalt valitud mängule. Ühe vooru tulu jääb osadel saamata, aga see eest näidatakse rahvale, et jalgpalli mängitakse Eestis ka siis, kui koondisel ei ole mõni mäng.
                          Algselt postitas Erko Vaata postitust
                          See on üks järjekordne hea mõte, mida kahjuks vist tegelikult ellu ei viida. Sellise diili võiks teha küll ja klubid võiksid siis pärast saadud piletid jalgpalliliidust raha vastu vahetada või midagi. Maksma läheks see alaliidule ma arvan, et heal juhul mõni tuhat krooni, aga seisu, kus iga pealvaataja on arvel, oleks kasutegur palju suurem.

ja 10 tähemärki
                          Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                            Ühtpidi on see väga hea uudis, aga kui nii võtta, siis on see jällegi ühele klubile eelise andmine. Siiski jään lootma, et see toob ka inimesi mängule juurde.
                            Kuidas on siin antud eelis ühele klubile?

Vähemalt nüüd on lootus, et laupäevane ülekanne pole siiski antireklaam Eesti Meistriliigale.

Kommentaar

keegi võiks liveonsat.com-le ka edastada info mängu(de) toimumistest teleekraanidel
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                                Kuidas on siin antud eelis ühele klubile?

Vähemalt nüüd on lootus, et laupäevane ülekanne pole siiski antireklaam Eesti Meistriliigale.
                                Noh inimesed peavad just Flora ja Tuleviku mängule minema. Aga las see olla. Ma ei tahtnud seda ideed maha. Tegelikult kuna sellele koondisele mängule pole vist eriti palju oodata, siis vist ega väga suuri numbreid ei saa laupäevaselt mängult oodata. Aga jah jääme siis tõesti lootma, et nende hulgas tulebjuurde pidevaid meistriliiga huvilisi.

Kommentaar

Working...
                                X