320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nüüd on hea artikkel kirjutatud veel teise asjaolu kohta, mis selle värava tühistamise osas veel suuremad küsimused tekitab. (leitav siit: https://sport.delfi.ee/artikkel/1202...t-peab-sekkuma )

    Kopeerin kõige tähtsama osa jutust siia ka lugemiseks:
    "Eesti Jalgpalli Liidu reeglistiku 12. punkt „Vead ja distsiplinaarrikkumised“, ütleb sulaselgelt: „Juhuslikku käe ja palli kokkupuudet, mille järel mängija võistkonnakaaslane lööb värava või tekib kohene värava saavutamise võimalus, ei loeta enam rikkumisteks.“

    Peetsoni tegevuses polnud grammigi tahtlikkust ja seega ei saanud ka Heitori värav olla kuidagi määrustevastane. Ent ometi võttis videokohtunik vastu otsuse värav tühistada."

    Nüüd siis peab veel eriti mures olema meie VARi kasutuse poolest, kuna enam ei tunta reegleid mille järgi väravaid tühistada tohib ja mille tõttu mitte.

    Edit: Kuidas üldse jalgpalliliit sellise jämeda eksimuse korda suudab ajada antud olukorras?

    Kommentaar


      Vaatasin ka mina kordust nii aeglaselt kui sai ja kohe mitu korda aga seda, et pärnakas palli puutub ei näinud, Pall põrkab maast nibin-nabin tema randme alt läbi ning tabab selja taga olnud Peetsoni kätt. No kui Kasel üldse miski palli riivas, siis heal juhul randme juures termosärgi käis.

      Kommentaar


        Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

        Jah, juhul kui sama mängija lööb ise ka värava, aga mitte siis kui ta on assisteerivas rollis.
        My bad, ma olin miskipärast arvamusel, et Peetson lõi värava :/​

        Kommentaar


          pohlak tegi kiire kõne ja kohtunikul ununes kõige labasem VARi reegel ära. lihtne.
          Je suis Nasfal

          Kommentaar


            Pigem ei tundunud jah tahtlik käsi Peetsoni poolt. Samas huvitav kuulda mida ametlikult asjast arvatakse. Üldse ei imestaks kui ikkagi müüdaks asi "tahtliku käe" sildi all maha.

            Kommentaar


              Selge on see, et mingit mängu ümber mängima küll keegi ei hakka.

              Ei ole seda juhtunud Euroopa tippliigades, ei juhtu seda ka siin. Kohtunik ka inimene ja eksib ning muu bla, bla, blaah alati selgituseks.


              Selle "tagasihoidliku" prohmakaga sisuliselt kinnitati Flora liigavõit ja "erapooletu" alaliidu juht happy, sest tema klubi ju võitis.


              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

              Kommentaar


                Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                Selge on see, et mingit mängu ümber mängima küll keegi ei hakka.

                Ei ole seda juhtunud Euroopa tippliigades, ei juhtu seda ka siin. Kohtunik ka inimene ja eksib ning muu bla, bla, blaah alati selgituseks.


                Selle "tagasihoidliku" prohmakaga sisuliselt kinnitati Flora liigavõit ja "erapooletu" alaliidu juht happy, sest tema klubi ju võitis.

                Ei mängita muidugi ümber. See looks sellise pretsedendi, et neid ümbermängimisi hakataks iga kahe nädala tagant nõudma.

                Kommentaar


                  ei olnud viimase minuti juhtum ka, täiesti absurd artikkel kirjutatud, viidatakse, et mäng vaja uuesti mängida... naljanumber. kohtuniku töö kohta ootaks ikkagi selgitusi, et miks nad isegi reegleid ei tunne.
                  Je suis Nasfal

                  Kommentaar


                    Kui juba siis juba, mängiks õige kogu hooaja ümber, või siis kõik mängud, kus kohtunikud ja VAR eksinud, humoristid.

                    Kommentaar


                      Ainsalu lükkas ju Limbergi olukorrast välja ja Kaskil mingi randmepuude riivekas võis küll olla, värava tühistamine lõppeks õige otsus seal. Vea hetkel oli ju näha ära Heitoril, et tagataskusse läheb käsi iga hetk, ei saa nii pea laiali otsas lampi lahmida ja taguda nii. Tiismaal piisas vaid korra tal sabas sörkida ja kloun andis vastu vahtimist pikema mäsuta paugu talle ära pärast mõnda luhtunud katset. Karistus vast soolas õige pea. Kui Levadia sai sohiga sihile terve mängu peale ja muidu teravust eriti polnud ette näidata, siis mis vahe see 1-2 lisaminutit teeb, ei ole siin mingit Florale teenete tegemist olla. Peetson Levaga endale otsa vaatama, mitte eetrit täitma oma x vabandustega, võiksid tunnistada head viiki ja olla spordimehelikud selle asemel parem.

                      Kommentaar


                        Ma ei näe põhjust vahetult peale mängu emotsionaalse ja veidi veidra lauseseadmise eest puid alla panna. Juhtumeid, kus kohtunike tööga ei olda rahul, on hooaja peale kümneid. On sarnast juttu kõlanud ka paljudelt välistreeneritelt. Teine teema on aga see, kui sama foon kestab terve hooaja vältel, aastast aastasse. (sel aastal tõusis esile tegelikult alles hooaja lõpus otsustavatel hetkedel kui kaotati liidrikoht)
                        See mida Levadia leerist aeg-ajalt kostub väljendab paljude jalkahuviliste arvamust. Kui keegi Levadias (klubi kes ainukesena heitleb Floraga tiitlile) arvab et jalkasüsteem/jalkaliit on nende vastu, siis äkki selline arvamus põhineb kogemustel, mida kõrvaltvaataja ei saagi tunda?

                        Kommentaar


                          Lõik kohtunikest Ugge antud intekast Soccernetile enne Kaljust Itaaliasse minekut:

                          "Ma ei taha nende kohta midagi halba öelda. On loomulik, et igaüks teeb platsil vigu. Ka kohtunik. VAR niipea ilmselt Premium liigasse ei tule, kuigi see oleks kahtlemata hea. Aga minu arvates Kalju vahel kohtunikele ei meeldi ja nad aitavad vastaseid. Võib-olla ei sobi Kalju agressiivsus, sest iga kehakontakti eest kiputakse kollast kaarti näitama. Aga käimasoleval hooajal olen kohtunike peale väga harva mõelnud. Pigem olid mured eelmisel hooajal."​

                          Kommentaar


                            Premium liiga 34. voorus võttis tiitliheitlus selge pöörde, kui Narva Transi alistanud FC Flora suurendas tabeli tipus vahe viiele punktile FCI Levadiaga, kes leppis Pärnu Vaprusega 0:0 viiki. Tagantjärgi targana poleks Levadia ja Vapruse mäng tohtinud  väravateta  lõppeda.


                            Hannes Kaasik siis kinnitas ka omaltpoolt, et tegelt oleks pidanud värav lugema. Et Külljastinen, ole nüüd hea ja kirjuta ilus vabanduskiri ka, et sul uus õpik lugemata ja võtad vaheaasta, kus saad ilusasti end reeglitega kurssi viia

                            Kommentaar


                              Oleks igati äge, kui Pärnu Vaprus realiseeriks selle kohtunike eksimuse (vastaste, loe Trans, abiga) piletiks Euroopasse.

                              Kommentaar


                                Ega keegi ei viitsi "Videokohtuniku" ja Kaasiku sõnumite järgset PL tabelit joonistada?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X