Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lõpetage ära see nonsenss, Kalev-Flora mängus see lõpuminutite olukord, VAR vennad otsustavad midagi näha, mida tegelikult pole ja ebakindel peakohtunik nõustub otsusega. Häbi! Kõik nad olid joonel ja no ei oleks ründaja jooksu koheselt pääsenud, ei oleks. Kehv otsus!

Kommentaar

no ausalt öeldes need punased seal pärnu paide mängus... misasja?

Kommentaar

Õige asja eest. Baranovi oma oli minu jaoks küll veidi piiri peal aga teised kaks olid kahtlemata punased. Ülekandes oleks küll pidanud kiiremini Valliku punase situatsiooni teise nurga alt näitama.

Kollaseid välkus ka palju ja kui oleks joont hoitud, oleks nii mõnigi mees veel varjase dušši alla saanud.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Baranovi omas liikus pall üldse nurgalipu suunas (kolmanda kaitsja poole), baranov oli palllile lähemal, mängis palli ja mu meelest ka mitte hooletult.

Põhimõtteliselt ma ei annaks seda teist Paide punast selle daiveri* kõhuli viskamise eest käed jalad laiali. Null tolerants peaks sihukeste võimendamiste ees olema. Ning jällegi, arvestades kaugust väravast ja paide nr 3 oli juba kehaga situatsiooni poole, siis peaks siin ikka kõvasti mõtlema, et viimase lootuse punane anda.

Pärnu punasest ma ka lõpuni aru ei saa, aga pole võibolla õigeid korduseid näinud.

*Pajo on mulle juba mitu korda teesklemisega silma paistnud, aga senimaani tundub kohtunikel sellest suva olema.

Kommentaar

Working...
          X