Algselt postitas Drogba
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Segane kommentaar oli mu poolt, pidasin silmas Flora - Narva üleminutite draamat.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Tundub, nagu Ojamaa oli sulus ja olukorras sees, kuigi palli ta ei puutunud?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSellest on vist ka enne räägitud, aga ei saa jätkuvalt sellest loogikast hästi aru, et miks selliseid võtmemomente tipphetkede videosse ei panda? Tahaks kiirelt üle vaadata, aga mängu kerida ei viitsi.
Aga ma seekord viitsisin: https://youtu.be/MGmFfo0MEs8?t=7310
Kommentaar
-
Algselt postitas Uspeh Vaata postitustKuidas teised arvavad kas Legion-Nõmme Kalju mängul Ivanovile oli puhas punane kaart või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustMa ka. Väga suurte munadega mees.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
Oleks Levadia selles olukorras olnud siis ei jõuaks seda seakisa ära kuulata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
Kus seda seakisa saab? Leva fänni grupis või kuskil mujal? Ma pole täheldanud suurt vahet Flora või Leva fännide käitumises.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustÄkki siis Brent"0:6"Lepistu suust ?
seda seakisa saab õnneks läbi artiklite mitte lugemise vältida
Kommentaar
-
Võtan vaevaks ja kiidan, et meie kodune VAR suluseisujooni ei tõmba. Ei teki igasugu kaenlakarvasuluseise kus tekib alati küsimus, et kas stoppkaader on ikkagi sajandiksekunditäpsusega võetud või ei. Stoppkaader ja kohtuniku silm otsustab kas on suluseis või ei saa seda siiski kindlalt väita. Inimlik VAR.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar