See ongi tema stiil.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustSee ongi tema stiil.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustImelik stiil siis. Teine pennu veel kergemalt antud
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustSinu kurvastuseks pean tõdema, et mõlemad penaltid olid 100% õiged
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustEsimene Infoneti penalti oli küll ikka väga kergelt antud.
Kuna aja ja resursside puudumise tõttu me ei saanud enam meie moviola pakkuda, siis teeme erand ja näitame need kolm olukorrad siin.
Ideaalselt, näitaksime kõike mänge ja igal kohtunikul, aga pole kahjuks hetkel võimalik.
Aga kokkuvõte on:
1. oli
2. ei olnud
3. ei olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustSee oli küll penalty.
Kuna aja ja resursside puudumise tõttu me ei saanud enam meie moviola pakkuda, siis teeme erand ja näitame need kolm olukorrad siin.
Ideaalselt, näitaksime kõike mänge ja igal kohtunikul, aga pole kahjuks hetkel võimalik.
Aga kokkuvõte on:
1. oli
2. ei olnud
3. ei olnud
Käepalli on raske ETV vahendusel märgata kuna kvaliteet pole just parim. Aga:
käsi.jpg
Mulle tundub küll, et oli käsi (nagu ka kommentaatorile), aga kuna otsakohtunikule oli see otse nina ees ja tal oli 3D vaade, siis ilmselt nägi ta ikka ära et käsi oli. Niisama et "äkki oli käsi" eest ei anna keegi sul penalteid enam tänapäeval.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustSee infoneti penalti, te kirjutate "We cannot understand why Tarajev grants a penalty to FC Infonet" - Ilmselt oli põhjuseks see, et Infoneti poiss mängis pall ja Kalju mängija lõi täis jõuga vastu palli mängiva mängijale kossi. Loomulikult ei olnud meelega jne, aga see ei tähenda, et kossi löömine OK on ja viga ei fikseerita.
Käepalli on raske ETV vahendusel märgata kuna kvaliteet pole just parim. Aga:
[ATTACH=CONFIG]3555[/ATTACH]
Mulle tundub küll, et oli käsi (nagu ka kommentaatorile), aga kuna otsakohtunikule oli see otse nina ees ja tal oli 3D vaade, siis ilmselt nägi ta ikka ära et käsi oli. Niisama et "äkki oli käsi" eest ei anna keegi sul penalteid enam tänapäeval.
Kungfu.jpg
Ilus pilt tegid, aga veel ei näita millal täpselt pall lööb Rodriguesi käe vastu. Tegelt, ma arvan et selle ei toimu. Jorge lihtsal liikub kätt, aga siiski Tarajev mõtled et äkki see liikumine toimub sest pall lõi tema käe vastu. Isegi Infoneti mängija penalty ei küsinud. Ja jumal tänatud et oli 6 silma kes valest nägid! Põhitmõtteliselt usun mida oma reporteri nägi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMängis pall? Pall oli Pratesi valdamise tsoonil kokku aeg. Ta ainult tahab palli lüüa ära. Avilov proovib segada, ja siis saab löönud, täitsa lihtne olukord, penalty pole vaja ja tegelt on Infoneti kaitsija õhtlik mäng. Vaata kuidas ta läheb sekkuma, täiesti kung-fu, aga Prates saab penalty vastu, mis mõttes? Avilov võttis risk, aga see oli hoolimatu.
[ATTACH=CONFIG]3557[/ATTACH]
Ilus pilt tegid, aga veel ei näita millal täpselt pall lööb Rodriguesi käe vastu. Tegelt, ma arvan et selle ei toimu. Jorge lihtsal liikub kätt, aga siiski Tarajev mõtled et äkki see liikumine toimub sest pall lõi tema käe vastu. Isegi Infoneti mängija penalty ei küsinud. Ja jumal tänatud et oli 6 silma kes valest nägid! Põhitmõtteliselt usun mida oma reporteri nägi.Jagan viimast korda oma arvamust selle Infonet penalti kohta, käepalli teema on mõtetu kuna selle kohta pole normaalset videomaterjali ja niimoodi võime lume saabumiseni siin arutada kas oli õige või mitte.
Infoneti penalti siis, Avilov lõi Pratesi nina eest palli ära, ehk et mängis palli. Samas Prates tahtis mängida palli, aga vot tabas hoopis Avilovit, mis on reeglite järgi viga. See on juu tegelikult väga lihtne ja enesestmõistetav.
Kommentaar
-
Ma istusin keskjoone juures ja Deni oli minust meetri võrra paremal. Ehk Rodriguese suhtes täpselt selja taga. Sealt ei ole parimagi tahtmise korral võimalik väita, et "kindlasti ei olnud käsi". Kuigi jah, esimese emotsiooni pealt ei nõudnud ega oodanud sealt penaltit mitte keegi, ei pealtvaatajad ega ka Infoneti mängijad. Ega ka Tarajev tegelikult, penalti andis päris selgelt otsajoonekohtunik.
Pigem võiks küsida, miks ei tulnud penaltit paar minutit hiljem, kui Saarlas kastis maha tõmmati. Ja üldse veel mitme olukorra kohta. Mu arust Tarajevi põhiline probleem - vile tuleb ikka meeletult hilja ja väga sageli jääb mulje, et otsuse saab see, kes kõvemini karjub. Näiteks 1:1 penalti puhul üldse vilegi andmine võttis aega neli-viis sekundit. Kamoon. Ühtset joont ka pole, vaadates näiteks Aidara üsna naeruväärset kollast ja muid olukordi veel sellest mängust. Ime ka siis, et mängijad lähevad närviliseks ja ühtlasi mäng käest ära ning igale otsusele järgneb kõvem laat. Kohtunik, kes ei suuda oma autoriteeti väljakul kehtestada. Minu täiesti subjektiivne arvamus, olgu lisatud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPigem võiks küsida, miks ei tulnud penaltit paar minutit hiljem, kui Saarlas kastis maha tõmmati."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustAwww, ma ei võiJagan viimast korda oma arvamust selle Infonet penalti kohta, käepalli teema on mõtetu kuna selle kohta pole normaalset videomaterjali ja niimoodi võime lume saabumiseni siin arutada kas oli õige või mitte.
Infoneti penalti siis, Avilov lõi Pratesi nina eest palli ära, ehk et mängis palli. Samas Prates tahtis mängida palli, aga vot tabas hoopis Avilovit, mis on reeglite järgi viga. See on juu tegelikult väga lihtne ja enesestmõistetav.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustInfoneti penalti siis, Avilov lõi Pratesi nina eest palli ära, ehk et mängis palli. Samas Prates tahtis mängida palli, aga vot tabas hoopis Avilovit, mis on reeglite järgi viga. See on juu tegelikult väga lihtne ja enesestmõistetav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa imestangi, et selle olukorra kohta keegi sõna võtnud pole. See oli nii ilmselge penalti, et seal nagu ei oleks saanudki seda vilistamata jätta. Või noh, sai...
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustNo see on selline olukord, kus kohtunik võib seda erinevalt tõlgendada. Mina näiteks penaltit andnud ei oleks. Tarajev näe andis. Ega jalgpalli saagi jäigalt reeglite järgi mängida, kohtunikud väänavad neid koguaeg vastavalt olukorrale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar