Algselt postitas peters
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Mida tähendas see Haabersti projekti näitamine? Kas Kalju tahab lisaks Hiiu staadionile veel ühe kompleksi ehitada ilma ise raha omamata? Eks Alekas ehitati ka ilma rahata põhimõtteliselt, tehva üritab korrata.
Leave a comment:
-
Point oli vast aus aga vaesest ajakirjanikust sõideti lihtsalt üle, ainsa tankiga, mida Kalju omab.
Leave a comment:
-
Seal loos olid mingid pildid sellest Haaberstisse planeeritavast staadionist. Kas sellest on mingit infot enne avaldatud ja projekti esitletud?
2013 aastal on midagi sellest kirjutatud, aga neid pilte nägin esmakordselt.
Mu meelest tore, et jätkatakse tööga ja püssi põõsasse ei visata.
Leave a comment:
-
Kui ma seda juttu vaatasin, siis on raske uskuda, et inimene pole kunagi aineid proovinudki kui terve intekas tundub nagu oleks millegi mõju all tehtud. See on mingi teine maailm, nad mõlemad lihtsalt elavad mingites paralleeluniversumites.
Leave a comment:
-
Algselt postitas TheKing Vaata postitusthttps://www.soccerstand.com/match/l8.../match-summary
Vaatasin siit mängu statistikat. Kas neid võib usaldada? Kõik tundub loogiline peale pallivaldamise. Kas tõesti võis see olla suht fifty-fifty?
Leave a comment:
-
Kes need bännerid välja mõtles? Tõsiselt jubedad asjad. "Welcome to hell"; "Love it or fear it".
Aitan veidi kaasa: "Sex, drugs and rock'n'roll"; "Love it or fake it"; "We don't stop until u get 14" jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustÄra muretse, sinu jaoks on superliiga. Kiire ja lihtne meelelahutus. Nagu rasvane aastalõputurniir gluteenirikkas jahupaneeringus. Rasvas keedetud. Meelelahutuslike reklaamipausidega.
https://www.youtube.com/watch?v=TcXBlrCOhIM
Leave a comment:
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMa terve elu jalkas sees olnud ja varem vaatasin nädalas kümneid mänge, nüüd kopp nii ees. Kohapeal Kalju mänge, täiega kaasa elades, suudan nautida. Meistrite liiga ei paku ammu enam pinget.
Leave a comment:
-
Mul olid kõik säästud Paide peale pandud, viiendal lisaminutil panin kinni mängu. 1-1 kõige nõmedam seis, ei saa raha, ega ka lemmik ei võida. Viik alati lamp. Nüüd näen et raha tuli, aga Kalju kaotus oli ikkagi valus. Aga no ma suvel paar korda vean ennast ikka staadionile, isegi kui läheb halvasti. Ma terve elu jalkas sees olnud ja varem vaatasin nädalas kümneid mänge, nüüd kopp nii ees. Kohapeal Kalju mänge, täiega kaasa elades, suudan nautida. Meistrite liiga ei paku ammu enam pinget. Üldse ei huvita see praegune halb maine, aga pole ka igapäevane fänn, ehk saan aru, miks osadel tulihingelistel toetajatel piinlik.
Leave a comment:
-
Pärast kohutavaid esitusi näidati, et vahelduseks osatakse ja suudetakse ka palliga mängida. Kohati oli tunne, kas särgid pole mitte vahetusse läinud, aga kui selle raames palli ikka võrku panna ei suuda ja lõpus väljakule ära ka sured, siis vist ei ole ainult ebaõnn. Lõplikult on saanud vastuse küsimus, kas see sats vajas hooaegade vahelisel perioodil endale korralikku üheksat ette või mitte. Kui vaimselt see lõplikku pauku ei pannud, siis selle esituse pealt saaks edasi minna küll, aga siis vaatad tabelisse ja jõuab kohale, et selleks ajaks, kui lõpuks staadionile lastakse, on hooaeg juba läbi.
Leave a comment:
-
Esimene poolaeg oli Kaljult ikka väga-väga hea, selline küps ja enesekindel mäng. Ei tea, mis teisel poolajal juhtus. Oleks need kaks sisuliselt 100%-ilist väravat ära löödud, ühegi neist, poleks Paidel tagasiteed mängu ka enam olnud.
Aga mis need oleksid-poleksid ikka maksavad, lõpp vajus Kaljul ikka täiesti ära. Kas oli Paide füüsiliselt parem või nad lihtsalt tahtsid seda kolme punkti rohkem (tabelisse vaadates oli Kaljul neid küll rohkem vaja), aga viimased paarkümmend minutit oli küll praktiliselt ühe meeskonna mäng.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: