Algselt postitas Ratnikov
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Guest repliedAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustSellega ma ei ole üldse nõus. Amir ei ole flopp, vaid Kalju ei sobi talle ja vastupidi, sellest ka kogu küsimus miks Amir ei saa oma mängu käima nii nagu peab, temasugused mängijaid on harjunud, et söödud käivad kiirelt ja ühe puutega. Selliste mängijate eriline väärtus tuleb välja siis kui tal on ka tiimikaaslasi kes mõistavad teda koheselt, mitte 10 sekundit hiljem. Sama me nägime Zaka parimatelt päevadel Floras, kus sats juba teadis mida Zaka mõtleb ja asjad toimisid pidevalt ja seda oli äge vaadata.
Õhupiiri rikkus MIG
See on Pohlaku intriig
Jättis Borni maha Stig
On taas Pohlaku intriig
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustAmir Natho läheb ka ajaloo floppide koosseisu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustJust arutasime ükspäev Pantritega, et Vitali "Olen 205cm pikk, aga peamäng pole tugevaim külm" Shuhanau floppide nimekirja ei lähe, kuna väravaid siiski lõi, kaasaarvatud legendaarses 3:2 võidumängus Flora vastu Hiiul
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustMašitšev, Edur pole flopp?
Leave a comment:
-
Guest repliedMašitšev, Edur pole flopp?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustEga sa Felipe Nunest ja Hector Nunezt segamini ei aja?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKas Nunez oli flop? Nii paaris mängus kus ma teda nägin, siis toimetas päris hästi ju
Leave a comment:
-
Kas Nunez oli flop? Nii paaris mängus kus ma teda nägin, siis toimetas päris hästi ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVitali Shuhanau või Šuganov või kes see kolge oli😀
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVitali Shuhanau või Šuganov või kes see kolge oli
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustNo pmst saab ilma suurema vaevata terve esinduskoosseisu kokku
Varus: Marco Bianchi, Nicolas Galpin, Hiroki Maehara, Marcio Pimentel, Hideaki Takeda, Kosuke Usami
Treener: Karel Voolaid
Selline dream team siisAastate jooksul on konteinerid ikka korralikult kolisenud. Ilmselt jäi mõni vend välja ka ajusoppidest
Leave a comment:
-
Algselt postitas peters Vaata postitustVõiks teha Kalju floppide all-stars nimekirja. Eks Floralgi oma flopid olemas, üks oli mingi Adiu Seku.
Varus: Marco Bianchi, Nicolas Galpin, Hiroki Maehara, Marcio Pimentel, Hideaki Takeda, Kosuke Usami
Treener: Karel Voolaid
Selline dream team siisAastate jooksul on konteinerid ikka korralikult kolisenud. Ilmselt jäi mõni vend välja ka ajusoppidest
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kotz Vaata postitustOdilavio ütles instagramis "Aitäh Eesti"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: