320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustOotasin näha Natholt see hooaeg avanemist, sest loovust jagub aga kahjuks ei ole tal selle meeskonna mänguplaanis mitte midagi teha.
E: Natkho mitte Nathko
Leave a comment:
-
Ootasin näha Natholt see hooaeg avanemist, sest loovust jagub aga kahjuks ei ole tal selle meeskonna mänguplaanis mitte midagi teha.
Leave a comment:
-
Kure mäng oli so-so. Eks reaalne pilt tuleb ette pühapäeval, kui Kalju kohtub Levadiaga. Võit oleks magus, viik enam-vähem tulemus, kaotuse korral hakkaks rong Nõmme jaamast vaikselt juba lahkuma. Antud mängus ei ole vahel 3 punkti, pigem 6. Loodan, et ründemängijatest suudab ka keegi nüüd mõne värava lüüa ja Avilov taga nulli hoida. Odi kohta ei oska midagi öelda. Ehk keegi targem oskab kommenteerida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKusjuures ma mõtlen, et see Odilavio on päris hea troll tegelikult. Tüübil palk tiksub, naudib Euroopa hüvesid ja mitte emmigi tegema ei pea, sügab kuskil diivanil kotte lihtsalt juba 2 aastat
Oleks tegu mängumehega, siis ilmselt oleks avaldanud soovi lahkuda ning end kuskil soojemas kliimas uuesti üles töötada, aga siin on käitumismustrist näha, et paraku on Kalju omale järjekordse konteinerist lekkinud parasiidi külge saanud.
Leave a comment:
-
Kusjuures ma mõtlen, et see Odilavio on päris hea troll tegelikult. Tüübil palk tiksub, naudib Euroopa hüvesid ja mitte emmigi tegema ei pea, sügab kuskil diivanil kotte lihtsalt juba 2 aastat
Oleks tegu mängumehega, siis ilmselt oleks avaldanud soovi lahkuda ning end kuskil soojemas kliimas uuesti üles töötada, aga siin on käitumismustrist näha, et paraku on Kalju omale järjekordse konteinerist lekkinud parasiidi külge saanud.
Leave a comment:
-
Publikut kahjuks staadionile ei lubata, aga kaasa saate meile elada EJL kanalis Soccernet.ee. Ausa kokkuvõtte mängust teeb O.J.
Mõnus torge jälle
Leave a comment:
-
Algselt postitas vutiguru Vaata postitustSamas on tegemist arvamuslooga (sellele viitab ka alapealkiri "Soccernet.ee tähelepanekud"), kus üldiselt ajakirjanikud avaldavadki enda arvamust asjast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKüll siis saavad aru, kui ainus järelejäänud KTM saab vigastada ega saa mängu jätkata.
Ma olen nõus, et need esimese minuti vahetused ei ole ilusad ja tõesti võiks natuke otsida endale neid noori sinna klubisse juurde, kindlasti oleks neil endal ka süda rohkem rahul. Sama võiks ju ükskord selle KTM reegli üle vaadata ja tunnistada, et Eesti maastikul, kus mängijad liiguvad klubide vahel suht tihti on selline reegel täielik totrus. Ütlen ausalt, et ei ole Kalju fänn aga kui ma vaatan veel Premium Liigas teiste võistkondade koosseise nagu Paide või Legioni oma, siis on näha, et neid KTM probleeme võib hooaja jooksul veel tekkida, eriti antud olukorras, kus iga hetk võib üks KTM mängija covidi saada ja on 2 nädalat väljas. Pole siiamaani näinud kuidas see KTM reegel Eestis liiga arengule kaasa on aidanud ja praeguses eriolukorras on veel eriti tobe antud reegliga jätkata, kuna osadele võistkondadele võib see Euroopa koha või lausa liigavõidu maksta.
Leave a comment:
-
Peale podcasti on täiesti kadunud maine Järvelalt. Sa kurat pole isegi mitte ühtegi negatiivses võtmes artiklit kirjutanud Florast, Eesti koondisest kasvõi Võru Heliosis (okei, ülepingutatud, aga siiski) ja sa tuled väitma, et teeme ajakirjandust, siis võid ukse lahti lüüa Elu24 ning ennast tööle pakkuda.
Leave a comment:
-
Ma ei ole eriti tihe Soccerneti ja Ott Järvela artiklite lugeja, seega ei ole ma nii hästi kursis tema üldise hoiakuga, aga kui ma seda konkreetset artiklit eraldiseisvana nüüd loen, siis ma ausalt öeldes ei ootaks, et see 2-3 lehekülge nii emotsionaalset arutelu endaga kaasa võiks tuua. Esimene lõik oli ju tegelikult kiidulaul Transile, mille juures oli loo vürtsitamiseks kasutatud oponendi sloganit. Mulle tundub suhteliselt tavaline ajakirjanduslik võte.. On ju neid nalju ikka tehtud. Schalke 04 meenub esimese hooga kohe. Teine lõik oli tõesti kriitiline Kalju suhtes ja see, et fraas "Kalju Tekitatud Miraaž" koguni kahel korral seal esines, võib tõesti ületada hea maitse piiri. Samas on tegemist arvamuslooga (sellele viitab ka alapealkiri "Soccernet.ee tähelepanekud"), kus üldiselt ajakirjanikud avaldavadki enda arvamust asjast. Lisaks on ju KTM juba nii vana asi ja nagu ma siit arutelust aru olen saanud, siis ka vähemalt mingi osa Kalju fännidest tunnistavad, et see on probleem, et klubi ei suuda mängijaid kasvatada/kinni hoida. Seega on Tehva pidev kurtmine selles osas minu jaoks ka natuke naljakas. Minu seisukoht on see, et reeglid on kõigi jaoks ühesugused ning kõik peavad tegutsema vastavalt olemasolevatele reeglitele. Otseslt seda mängijate 1. minutil välja vahetamist ma Kaljule ette ei heidaks, kuna see on kooskõlas reeglitega. Küll aga peaks klubi aru saama, et pikas perspektiivis ei ole see jätkusuutlik lahendus. Ja kui ajakirjanik peab vajalikus sellele valupunktile osutada, siis see on tema õigus ja privileeg. Pealegi, otseselt midagi labast ta ju ka ei kirjutanud seal.. erinevalt mõnest foorumihundist, kes teda igasugustesse karvastesse kohtadesse saatsid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustOtt tulistab tuimalt ja mõnikord tabab kümnesse mõne hea artikliga, aga pooltel kordadel laseb pealtvaatajad maha (need piinlikud Frank Liivaku artiklid - muide Frank see aasta Levadias on väga hea olnud - Ott, miks sa ei kirjuta?).
Leave a comment:
-
Ma tahaks ka lisada siia, et mitte Nõmme Kalju fännina ma ei arvanud eriti midagi hästi Oti kirjutisest. Ott tulistab tuimalt ja mõnikord tabab kümnesse mõne hea artikliga, aga pooltel kordadel laseb pealtvaatajad maha (need piinlikud Frank Liivaku artiklid - muide Frank see aasta Levadias on väga hea olnud - Ott, miks sa ei kirjuta?).
Mängu vaadates jäi mulje, et taktikaliselt peatreener pani mööda. Koosseis toimib kinniselt ja kontratega nõelamise pealt - kiired üleminekud ründesse (kontrate tegemiseks on väga head mängijad olemas Nathko, Volkov, Marin). Trans sai varajase värava ja hakkas bussi parkima. Positsioonirünnakute tegemiseks ja bussi parkiva meeskonna vastu on Kaljul puudu mingi käik - oleks võinud siis kohe toppida mingi latid sinna kasti lammutama lootuses, et midagigi hakkab juhtuma. Marin ja Volkov ei hakka sul tsenderdusi kätte saama seal.
Ja oleme ausad, ükskõik kui sitt Trans pole tavapäeval, siis nad on "Hurrraaa!" meeskond - kui nad saavad oma mängu käima, siis jäävad tipud hätta ka ja tulevad need viigid ja võidud Transi poolt. Aastast aastasse teevad paar siukest thriller mängu, et ei usu oma silmi. Järgmine voor saavad tabeli alumiselt jälle tala ja siis on kõik normaalne.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: