Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ha ha ha Ballack on alles kirjamees! Kui sul on muresid, siis ela need oma lemmikute Flora ja Triobeti keskonnas välja ja kiru Kaljut seal palju tahad.
    Jäta siia keskkonda ainult positiivset energiat....

Kommentaar

Algselt postitas -Raul- Vaata postitust
      ela need oma lemmikute Flora ja Triobeti keskonnas välja ja kiru Kaljut seal palju tahad. Jäta siia keskkonda ainult positiivset energiat....
      Äkki võiks Nõmme Kaljust rääkida hoopis "ebaterve huumor" teemas...või hoopis "pokker internetis" teemas? Kaljust räägitakse Kalju teemas ja punkt. Ma vaatan, et Kalju kohta nagu ei tohi mingit kriitikat kirjutada (tsiteeritu viimane lause) vaid ainult positiivset? Kas see mitte tsensuur pole? See on avalik foorum ja räägitakse kõigest mis on...nii heast kui halvast. Kui tahad foorumit kus vaid positiivne txt on, siis tehke oma enda foorum ja kehtestage seal reegel "ainult positiivne txt, negatiivne txt keelatud".

Vabandust minu kriitika.

Kommentaar

Räägime eelolevast laupäevast ja teisipäevast parem. Kalju vs Kalev ja Kalju vs Levadia. See pakub rohkem huvi ja haakub rohkem teemaga ma leian

Kommentaar

Homme ja teisipäeval saate Indro Olumetsa pihta tuld anda

.
          "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kommentaar

No kuidagi tuleb ju elatist teenida sügavas majanduskriisis olles.

Kommentaar

Nyyd teame,kuidas kalju majandab enda suuryritusi ajas ikka naerma kyll,n.kalju seos rootsi teemaga hehe.Heas m6ttes
                Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
                  Nyyd teame,kuidas kalju majandab enda suuryritusi ajas ikka naerma kyll,n.kalju seos rootsi teemaga hehe.Heas m6ttes
                  Siin on häälega versioon

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust
                    Miks sa seda pidid tegema!!!!!? Võpatasin nagu segane

Kommentaar

Deem ma ei suuda,mind ajab naerma kyll.nyyd tean,et kalju m2ngudele ei tohi enda roosade kingadega minna j22n veel ilma,kui selline v6rgustik
                      Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Made my day

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
                          Deem ma ei suuda,mind ajab naerma kyll.nyyd tean,et kalju m2ngudele ei tohi enda roosade kingadega minna j22n veel ilma,kui selline v6rgustik
                          Roosade kingadega oled Hiiul oma jope.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                            Roosade kingadega oled Hiiul oma jope.
                            Oma king ikka

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust
                              Oma king ikka
                              Kuno, miks sa kahte kontot kasutad? Ühest jääb väheseks?
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Noo mis Kaljuga juhtus lõpus?

Kommentaar

Working...
                                X