Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Huvitav küll ,kuhu Sedin need huiamisega teenitud 53. milli pistis ,kui nüüd äkki rahad otsas ja klubi kisub rohkem amatöörluse poole? Nõukogude miilitsad olid enne ja on ka nüüd väga kavalad seda on fanera seltskonnas kohe märgata.
Ei noh, arvestades Sedini võlgasi. Mina absoluutselt ei imestaks, kui tema olekski kõige selle taga. Väike kopikas oleks just olnud talle hädavajalik, ehk läkski kergema vastupanu teed. Kuigi seda on pmst võimatu tõestada ja kedagi ei saa süüdi kuulutada vaid oma arvamuse põhjal. Siis olen mina sellegipoolest kindel, et just tema otsustas meelegakaotamise.
Lühidalt - mingi 2:4 kaotuse sihtimine on ikka täielik utoopia, sest see eeldaks, et poole papist panevad oma tasku ka teise meeskonna tolad, kes endale ka lüüa lasevad. Ehk tuntub ikka täiesti lolli jutuna.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Ei noh, arvestades Sedini võlgasi. Mina absoluutselt ei imestaks, kui tema olekski kõige selle taga. Väike kopikas oleks just olnud talle hädavajalik, ehk läkski kergema vastupanu teed. Kuigi seda on pmst võimatu tõestada ja kedagi ei saa süüdi kuulutada vaid oma arvamuse põhjal. Siis olen mina sellegipoolest kindel, et just tema otsustas meelegakaotamise.
saa kaineks Kui Sedin selle taga oleks võiks ta küll "peenprojektijuhtimise" maailmameistriks kuulutada! Ja nii osav "ärakorraldaja" ei satuks ka oma äridega teps mitte raskustesse
eelmise aasta cupis võideti hjk 3-1 , siis oli veel klubi armstongi juhtimisel.
praegu peaks juba mängul olema teine poolaeg. Seisu ei tea veel.
Kui tvmk võidab on nad 45 000 krooni rikkamad
Kui kedagi huvitab, siis TVMK koduleht on ellu ärganud ning avalehel on ära toodud isegi Lahti Cupi koosseisud. Olgugi et HJK vastu osales nende koosseisus justkui kaks Priidu Ahvenat.
Teab keegi, kas Ahvena karistust on lühendatud? Eelmisel hooajal sai ta ju 2009. aastani mängukeelu.
Kui kedagi huvitab, siis TVMK koduleht on ellu ärganud ning avalehel on ära toodud isegi Lahti Cupi koosseisud. Olgugi et HJK vastu osales nende koosseisus justkui kaks Priidu Ahvenat.
Teab keegi, kas Ahvena karistust on lühendatud? Eelmisel hooajal sai ta ju 2009. aastani mängukeelu.
väga hea, et tvmk elustub, halb oleks kui see asi seal oleks ära kustunud....
Ei tea, miks nad selle Manu teksti sinna panid? Huvitav lugu küll, aga
Kas meie jalgpalliklubid peavad oma kodulehel ainult enda klubi tegemistest/juhtumistest kirjutama?
Tegemist oli jalgpallielu suurel määral puudutanud katastroofiga nagu ka Zambia koondise hukuga, seega selle ära märkimine igati asjakohalik 50-ndal aastapäeval.
Võib olla peaks vähem "iroonitsema" erinevate spordialade teemades ja konkureerivate klubide kodulehtede kohta?
Kommentaar