Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Solskjær
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Natkho sissetoomine polnud mitte taktikaline käik vaid toimus olude sunnil.

Minu viga. Treeneritepink saab siis vähem krediiti, kuid usun, et Natkho oleks sellegipoolest kiiresti sisse toodud, võib-olla endiselt juba 2. poolaja alguses, kuid kellegi teise asemel.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Solskjær Vaata postitust
    Mis see Tammeka tänane taktika oli? Jääb arusaamatuks. Tavaliselt suudab Koppel mingisuguse üllatuse välja mõelda, kuid täna tunduvad mängijad väljakul nagu peata kanad.

Kaljul oli väga lihtne. Oleks Natkho alustanud, oleks juba 1. poolajal 1- või 2-väravaline edu saavutatud. Õnneks saadi varakult aru ja toodi ta 2. poolajaks sisse. Tammeka ei saa praegu, 2. poolajal midagi aru. Kohe algab 80. minut ja usun, et siin võetakse veel 1-2 palli välja.
    Natkho sissetoomine polnud mitte taktikaline käik vaid toimus olude sunnil.

Leave a comment:

• Solskjær
    replied
    Mis see Tammeka tänane taktika oli? Jääb arusaamatuks. Tavaliselt suudab Koppel mingisuguse üllatuse välja mõelda, kuid täna tunduvad mängijad väljakul nagu peata kanad.

Kaljul oli väga lihtne. Oleks Natkho alustanud, oleks juba 1. poolajal 1- või 2-väravaline edu saavutatud. Õnneks saadi varakult aru ja toodi ta 2. poolajaks sisse. Tammeka ei saa praegu, 2. poolajal midagi aru. Kohe algab 80. minut ja usun, et siin võetakse veel 1-2 palli välja.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Lõõpimas pigem.
    Sel juhul ajan segamini.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Ma olen ammu tahtnud küsida, kas see legendaarne Goša on see väike kronksus vanamees, keda olen mitmeid kordi Tammeka külastajatega sõimlemas kuulnud?
    Lõõpimas pigem.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Ma olen ammu tahtnud küsida, kas see legendaarne Goša on see väike kronksus vanamees, keda olen mitmeid kordi Tammeka külastajatega sõimlemas kuulnud?

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Loodetavasti poisid arenevad inimestena ning individuaalne kvaliteet aitab Tammekal positsiooni säilitada.

Leave a comment:

• Johhaidi
    replied
    Kui aus olla, siis juba terve eelmine hooaeg oli raske südamega Tammeka mänge jälgida. Niivõrd ebastabiilne meeskond ja positiivseid momente oli vähe. Siiani mõtlen, et mis ime läbi nad 5ndaks said (eks lõpuks oli natuke õnne nende kasuks ka). See hooaeg tundub veel hullem tulevat kui eelmine, näha on, et areng on toppama jäänud meeskonnana.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Nõus. Näen.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Sisuliselt kui kolm nädalat on esimese mänguni aega leiab Tammeka ennast olukorrast kus on lastud endale 17 ja löödud 1. Ehk sisuliselt igas liinis on totaalne jama toimumas. Me võime ju väita et treeningmängud ei näita midagi ja eks ta kohati tiimiti on ka tõsi, aga samas Tammekal on aastaid kokkumängitud tiim, kes peaks tundma üksteist päris hästi, et see olukord ka päris ei päde, et uued mehed ja uued liikumised. Oleks Tammeka fänn siis näeks siin murekohti küll ja küll.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    TARTU SPORDI VAIM GOŠA: kui meie oleks nii harjutanud, nagu jalgpallurid praegu, poleks keegi isegi esimest järku saanud!
    Peagi 72aastaseks saav endine pikamaajooksja Vladimir Heerik aitab Tammeka klubi nii kaua, kui tal seda teha lubatakse.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Hetkeseisuga Tammeka ei ole kindlasti võimeline 4. kohta püüdma. Väga loodan, et eksin või saadakse täiendusi juurde, aga praegu panustaksin suhteliselt suurele allajäämisele 4. kohale. Realistlik koht tabelis 6.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Nii on jah, et igal pool justkui keegi on, aga kui üheski liinist peaks keegi välja kukkuma, siis Tammeka enam mängu ei võida. Seepärast on Laabuse puudumine ka halb, sest ta sai kenasti keskkaitsja asendamisega ka hakkama.

Leave a comment:

• vutiguru
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Seni kuni Tartul on Laabus vigastatud (ma ei tea, kui kauaks) ja pärast seda alavormis, läheb neil igal juhul raskeks :/
    Ei tea midagi.. Tegelikult polnud Paide vastu esimesel poolajal mängupildil ju väga viga. Järvistel on jälle aasta võrra rohkem kogemusi ja Laaneotsa asemel võib ju ka näiteks Paju mängida (kui terveks saab). Ehk saavad hakkama. Kuigi jube hõre on see koosseis ikkagi. Võrdväärseid vahetusi hetkel pole. Aga potentsiaali nendes vahetusmeestes kindlasti on. Mulle isiklikult tunduvad ikkagi kõige nõrgemad kohad olevat tipurünne ja keskkaitse. Koskor lõi küll eelmisel hooajal arvestatava hulga väravaid, aga 3-4 korda rohkem väga häid võimalusi käkkis ära. Tal on küll mingi ründajavaist olemas - satub olema õigetes kohtades õigel ajal -, aga esimene puude on ikka päris halb sageli. Keskkaitses on Dudarevi kõrval valikus ainult Toomsalu ja Anderson. Dudarev sageli kaartidega väljas ja Anderson vigane. Ja ega Toomsalu ja Anderson just kõige kõvemad keskkaitsjad liigas ei ole ka. Kui nii ründesse kui keskkaitsesse ühe mehe juurde saaks, siis võiks Legioni ja Kaljuga 4. koha peale ehk mängida küll. Eks tänane mängu annab jälle natuke parema pildi.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Seni kuni Tartul on Laabus vigastatud (ma ei tea, kui kauaks) ja pärast seda alavormis, läheb neil igal juhul raskeks :/

Leave a comment:

Working...
X