Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Vask
    replied
    Kui Tammekal oleks raha, saaks puht enda kasvandikest väga tugeva satsi kokku ja mõned tagasitulejad minu meelest lisavad samuti kvaliteeti juurde.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Minu arvates tehakse Tammekas küll järjekindlalt tööd. Oma kasvandikega olla stabiilselt tabeli keskmik on päris hea tulemus. Kus oleksid Flora, Kalju, Levadia ja Paide, kui nad mängiksid vaid oma noortesüsteemist tulnud mängijatega? Kui sul ikka raha ja tingimusi ei ole, et mängijaid kokku osta, siis lihtsalt on see olukord selline nagu ta praegu on. Mul on lootus, et kunagi saavad nii hea satsi omadest kokku, et suudavad medalile mängida, tekib buum ja tulevad suuremad sponsorid taha. Rocki peasponsor polnud ju üldse kohalik. Kui tuleb edu, siis tuleb ka raha. Seni teeb Tammeka tööd, et olemasolevast materjalist võimalikult hea sats kokku panna. Alati on oht, et pealinna klubid ostavad Tammeka parimad ära. Mul näiteks kuri kahtlus, et Veelma on järgmine aasta Floras jne. Selline see keskmise klubi saatus on, aga ikkagi on äge Tammeka fänn olla. Oleme kes oleme ja klubi teeb oma parima, et tugevas konkurentsis edukas olla. Ma ise arvan, et praegune sats on üks Tammeka kõigi aegade parimaid ja siit annab ehitada küll.

Leave a comment:

• Johhaidi
    replied
    No noored siiski Eesti mõistes ongi head. Omavanuste hulgas suht alati tipus ja näitas ka seda u19 turniiri võit. Noortes talente omajagu eesotsas Veelma kes suht pildile end mänginud. Toomsalu, Tammiksaar ja Tammeorg ka kohe-kohe järgmist sammu tegemas, kui samas tempos jätkavad, samas Premiumis ei peaks nii hõreda kaitseliiniga mängima ja lootma ainult noortele, kui mõni kogenum eest ära kukub.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Liiga kaua on olnud seda juttu, et nüüd tuleb Tammeka ja teeb. Ma olen oodanud seda päeva ammu, et Tartu suudaks ennast reaalselt kaardile mängida ja näidata siinsetele pealinna klubidele perset. On olnud sähvatusi jep, kuid jätkusuutlikku arengut ma ei ole suutnud Tammekas jätkuvalt näha. Jutud omadest poistest on muidugi kena ja tore, aga reaalsuses meie spordimaastikul see asi lihtsalt ei toimi. Kui me võtame täiesti talupojaloogika ette ja mõtleme, et eesti suuruselt teine linn ei ole suutnud circa 15 aasta jooksul ennast isegi medalile mängida, siis kuskil peab olema mingi aga sees, miks see nii on. Ma kindlasti usun, et Tartus tehakse head tööd noortega, aga see jutustamine peab ükskord ära lõppema, sest noh, vabandused saavad juba otsa.
    Reaalsus on lihtsalt selline, et rahalised vahendid on nii palju väiksemad võrreldes nelja tippklubiga. Rikast omaniku pole ja vsjoo.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitust
    No peaasi, et noored Itaaliassse ei lähe. Nii et näidake mune ja mängige noortega. Koppel haibib igal pool, kui head noored Tammekas on. Ongi aeg uued noored peale lasta. Lets go!
    Liiga kaua on olnud seda juttu, et nüüd tuleb Tammeka ja teeb. Ma olen oodanud seda päeva ammu, et Tartu suudaks ennast reaalselt kaardile mängida ja näidata siinsetele pealinna klubidele perset. On olnud sähvatusi jep, kuid jätkusuutlikku arengut ma ei ole suutnud Tammekas jätkuvalt näha. Jutud omadest poistest on muidugi kena ja tore, aga reaalsuses meie spordimaastikul see asi lihtsalt ei toimi. Kui me võtame täiesti talupojaloogika ette ja mõtleme, et eesti suuruselt teine linn ei ole suutnud circa 15 aasta jooksul ennast isegi medalile mängida, siis kuskil peab olema mingi aga sees, miks see nii on. Ma kindlasti usun, et Tartus tehakse head tööd noortega, aga see jutustamine peab ükskord ära lõppema, sest noh, vabandused saavad juba otsa.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    No peaasi, et noored Itaaliassse ei lähe. Nii et näidake mune ja mängige noortega. Koppel haibib igal pool, kui head noored Tammekas on. Ongi aeg uued noored peale lasta. Lets go!

Leave a comment:

• Johhaidi
    replied
    Huvitav kas Tammekal plaanis Liverpooli teha? Minu arust keskkaitse ikka eriti hõre hetkel. Toomsalu talendikas, Dudarev okei, Anderson tihti vigastatud, noortega ainult ei ole ka okei mängida...

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Martin Haljak. Võin eksida, udused mälupildid, olin tol ajal juba Tartust ammu läinud.
    Ma tol ajal ei jälginud Tammekat nii pingsalt veel, kuid mullegi tundub, et see Haljak.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Keskel küll Jõgi pole.
    Martin Haljak. Võin eksida, udused mälupildid, olin tol ajal juba Tartust ammu läinud.

Leave a comment:

• Kevv92
    replied
    Vaskpoolne on Paapsi kui ma ei eksi?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Keskel küll Jõgi pole.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Kes on pildil?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kuskil sots. meedia avarustes sattusin 2009. aasta vormi peale.

Leave a comment:

• Vahkito
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Mul on sama küsimus Preimani kohta. Otsib ka endale mõnda klubi, kus rohkem peale saada?
    Jätkab Nõmme Unitedis

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kuna klubi ja meistriliiga viimasel ajal veidi kaugeks jäänud, siis pole väga kursis. Kuid kuhu Slash siis läks?
    Nagu tellitud

Leave a comment:

Working...
X