Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -vandersell-
    replied
    Tahaks uskuda, et see fair play eksimus oli keskendumise puudumine antud olukorras. Igatahes Tulevik eile, Tammeka täna, kui asjad samamoodi jätkuvad, siis võib tulla väga huvitav hooaeg.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Flora oli nii meeleheitel, et fair play vaimus ei andnud palli tagasi. On ikka klounid Väga vinge tulemus. Pechter ikka näitab, et Toomi ei kannata võrreldagi temaga.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Kas jalgpallur Reinkort on korvpallur Reinkorti poeg?
    Jah, on küll. Sellest kirjutas palju aastaid tagasi ka "Jalka".

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Kas jalgpallur Reinkort on korvpallur Reinkorti poeg?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Tingimuseks oli, et vähemalt ühe täishooaja klubis mänginud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Pato!

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Kaltenhauser on ainus väärt leegionär Tammekas olnud, kelle tõrjed hoolimata lühikesest perioodist aitasid Tammekal mudast välja tulla.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Discball Vaata postitust
    Veelma asemel Paur ja Pechteri asemel Toom, siis võib juba medalitele mängida.
    Subjektiivne arvamus? Pechter on minu meelest küll Toomist parem olnud. Samas ma ei mäleta, mis positsioonile oli Paur pandud. Vist oli paremal valikus. Siin hääletuses oli nimelt iga positsiooni kohta üks mängija ehk mängijad ei kordunud enam. Nt Hurt oli ründajana valikus, kuigi minu meelest tema parimad aastad olid kaitses. Vähemalt mäletan nii.

Leave a comment:

• Discball
    replied
    Veelma asemel Paur ja Pechteri asemel Toom, siis võib juba medalitele mängida.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tammeka fännid valisid all-time XI.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Paju on kogu aeg rahulikult Tartus toimetanud ja nüüd rääkis, miks pole sealt ära kippunud ning milleks võiks varsti Tammeka suuteline olla.

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Intervjuu Kevin Aloega:

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Tammetõru Vaata postitust
    Peale tänast mängu olen väga mures Tammeka ründetegevuse pärast. Tristan koskoril oli 4 100%-list võimalust, millest ühe lõi ära ja tähistas väravat nagu oleks MM võitnud. Vähe piinlik, kas pole? Tuleviku vastu läks õnneks, aga tallinna tugevate vastu sellise lahendamisprotsendiga ei jõua kuhugi. Üleüldiselt tundus rünne kuidagi väga kuiv olevat, meeldis küll sten reinkorti ette võtmine,kuid täiesti nähtamatuks jäi Preiman. Kaitse mänguga olin pigem rahul, Dudarev on täiesti hindamatu täiendus Tammeka mõistes-kindel,kogenud ja tark kaitsja. No hooaja esimene mäng, elame ja näeme, mis saab-
    Koskor näitas ilmekalt jah, miks on kiirelt mindud ja veel kiiremini tagasi tuldud.

Leave a comment:

• Tammetõru
    replied
    Peale tänast mängu olen väga mures Tammeka ründetegevuse pärast. Tristan koskoril oli 4 100%-list võimalust, millest ühe lõi ära ja tähistas väravat nagu oleks MM võitnud. Vähe piinlik, kas pole? Tuleviku vastu läks õnneks, aga tallinna tugevate vastu sellise lahendamisprotsendiga ei jõua kuhugi. Üleüldiselt tundus rünne kuidagi väga kuiv olevat, meeldis küll sten reinkorti ette võtmine,kuid täiesti nähtamatuks jäi Preiman. Kaitse mänguga olin pigem rahul, Dudarev on täiesti hindamatu täiendus Tammeka mõistes-kindel,kogenud ja tark kaitsja. No hooaja esimene mäng, elame ja näeme, mis saab-

Leave a comment:

• Tammetõru
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Kuhu Tammeka Ultras jäi?
    Teisel poolajal paar venda saabusid kohale ja hakkasid laulma ja trumme mängima.

Leave a comment:

Working...
X