Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Mine haugu mujal.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKäiksid sa rohkem Tammeka mängudel, siis saaksid ka aru, milles oli point. Senimaani pole vaja Balzaci mainida.
Ma arvan, et Mariot ajendas kirjutama see uudis.
Leave a comment:
-
Käiksid sa rohkem Tammeka mängudel, siis saaksid ka aru, milles oli point. Senimaani pole vaja Balzaci mainida.Algselt postitas StokTahtsid vist midagi öelda, aga Balzaci tsiteerima hakates ununes point sootuks?
Leave a comment:
-
Kooliõpilastele võib ju mett moka peale määrida ja rääkida, et me töötame väga professionaalses keskkonnas, siin on olemas kõik võimalused arenguks ja kõik muu hea, aga kui tunnustus palgatšekil ei kajastu, siis ei ole võimalik jätkuvalt mängijaid endaga hoida ning üldises plaanis pole ka nendest nö professionaalsete tingimuste loomisest mängija jaoks mingit kasu kui esimesel võimalusel alternatiivseid võimalusi (isegi mitte ainult Eesti tippklubidest või välismaa korralikest liigadest) otsitakse, kus saab reaalset profivutti mängida enama kui aitähi ning sümboolse meelehea eest. Ma ei tea, kas Kapperi tasemel mängijad on need kellega oma 2020 unistusi soovitakse täita, aga jätkuvalt puudub usk sellesse.
Leave a comment:
-
Noh, kolm mängu minna, Levadial Kaljuga neli punkti vahet. Matemaatika ikka kehtib. Jah, ma tean, et Floral mäng vähem peetud jne, aga it ain't over, 'til the fat lady sings.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui Levadia oleks taas punkte kaotanud, siis kuidas see oleks üleüldse mingit vürtsi lisanud?
Leave a comment:
-
Kui Levadia oleks taas punkte kaotanud, siis kuidas see oleks üleüldse mingit vürtsi lisanud?Algselt postitas Marek_T Vaata postitustTubli tõesti. Kuradi kahju, et Tulevikul ei õnnestunud, hoolimata võimsast vastupanust Levadiale, omalt poolt sellesse tipuotsa supipotti vürtsi lisada... Leva mehed peavad Lepmetsale paar kohvi välja tegema...
Leave a comment:
-
Tubli tõesti. Kuradi kahju, et Tulevikul ei õnnestunud, hoolimata võimsast vastupanust Levadiale, omalt poolt sellesse tipuotsa supipotti vürtsi lisada... Leva mehed peavad Lepmetsale paar kohvi välja tegema...Algselt postitas Kebab Vaata postitustVägev viik täna Kalju vastu. Tammeka ei kingi tiitlit nii kergelt!
Leave a comment:
-
Aga toitlustuse eest väärib Tammeka kõvasti kiitust. Kindlalt Premium Liiga parim toitlustus ja hinna-kvaliteedisuhe.Algselt postitas StokEile oli nii vähe publikut, ainult 224. Kuuldavasti oli perepäeval sama vähe olnud, täpsemalt 267. Ja tervelt 4 kodumängu on veel pidada!
Leave a comment:
-
Mulle meeldib eelmine kordi rohkem ja vahetuse vajadusest ei saa ka aru.
Leave a comment:
-
Jep, päris ilus. Vana logo oli nagu 97.aasta põhikoolilõpetajate loovtöö. Ma oleksin läinud veelgi edasi ja jätnud ainult tammelehe ja klubi nime. Või isegi ainult selle lehe.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: