Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Silver
    replied
    Koskori kohta ka midagi liigub? On Floraga juba diil tehtud? Millal esitlemine..

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Käiksid sa rohkem Tammeka mängudel, siis saaksid ka aru, milles oli point. Senimaani pole vaja Balzaci mainida.
    Mine haugu mujal.

Ma arvan, et Mariot ajendas kirjutama see uudis.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Stok
    Tahtsid vist midagi öelda, aga Balzaci tsiteerima hakates ununes point sootuks?
    Käiksid sa rohkem Tammeka mängudel, siis saaksid ka aru, milles oli point. Senimaani pole vaja Balzaci mainida.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Kooliõpilastele võib ju mett moka peale määrida ja rääkida, et me töötame väga professionaalses keskkonnas, siin on olemas kõik võimalused arenguks ja kõik muu hea, aga kui tunnustus palgatšekil ei kajastu, siis ei ole võimalik jätkuvalt mängijaid endaga hoida ning üldises plaanis pole ka nendest nö professionaalsete tingimuste loomisest mängija jaoks mingit kasu kui esimesel võimalusel alternatiivseid võimalusi (isegi mitte ainult Eesti tippklubidest või välismaa korralikest liigadest) otsitakse, kus saab reaalset profivutti mängida enama kui aitähi ning sümboolse meelehea eest. Ma ei tea, kas Kapperi tasemel mängijad on need kellega oma 2020 unistusi soovitakse täita, aga jätkuvalt puudub usk sellesse.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kui Levadia oleks taas punkte kaotanud, siis kuidas see oleks üleüldse mingit vürtsi lisanud?
    Noh, kolm mängu minna, Levadial Kaljuga neli punkti vahet. Matemaatika ikka kehtib. Jah, ma tean, et Floral mäng vähem peetud jne, aga it ain't over, 'til the fat lady sings.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Tubli tõesti. Kuradi kahju, et Tulevikul ei õnnestunud, hoolimata võimsast vastupanust Levadiale, omalt poolt sellesse tipuotsa supipotti vürtsi lisada... Leva mehed peavad Lepmetsale paar kohvi välja tegema...
    Kui Levadia oleks taas punkte kaotanud, siis kuidas see oleks üleüldse mingit vürtsi lisanud?

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Vägev viik täna Kalju vastu. Tammeka ei kingi tiitlit nii kergelt!
    Tubli tõesti. Kuradi kahju, et Tulevikul ei õnnestunud, hoolimata võimsast vastupanust Levadiale, omalt poolt sellesse tipuotsa supipotti vürtsi lisada... Leva mehed peavad Lepmetsale paar kohvi välja tegema...

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Vägev viik täna Kalju vastu. Tammeka ei kingi tiitlit nii kergelt!

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Stok
    Eile oli nii vähe publikut, ainult 224. Kuuldavasti oli perepäeval sama vähe olnud, täpsemalt 267. Ja tervelt 4 kodumängu on veel pidada!
    Aga toitlustuse eest väärib Tammeka kõvasti kiitust. Kindlalt Premium Liiga parim toitlustus ja hinna-kvaliteedisuhe.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Uus logo on tugev. Mulle meeldib.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mulle meeldib eelmine kordi rohkem ja vahetuse vajadusest ei saa ka aru.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Jep, päris ilus. Vana logo oli nagu 97.aasta põhikoolilõpetajate loovtöö. Ma oleksin läinud veelgi edasi ja jätnud ainult tammelehe ja klubi nime. Või isegi ainult selle lehe.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Päris kena.
    nõus, parem kui eelnev

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Päris kena.

Leave a comment:

• mjaasa