Algselt postitas Zigmaister
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?
Leave a comment:
-
Kõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?
Leave a comment:
-
Ei noh seda ma ütlesingi, et mängijana üks paremaid, kuid inimesena pigem vaikne.
Kapteniks vast kaks varianti ongi: Lorenz või Tekko.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitusthttps://m.postimees.ee/section/384/4365943
Väga-väga kahju. Ei saa olema lihtne teda asendada. Nüüd kui ka Kiidron läinud, siis kellest saab meeskonna liider? Pakuks Laabust, kuid ta tundub selline vaikne tüüp pigem. Taseme poolest, tõsi, üks paremaid.
Igatahes, mina pakun, et uuel hooajal on Lorenz(o) kapteniks - olen nõus sarviku vahele panema seks puhuks
Leave a comment:
-
Väga-väga kahju. Ei saa olema lihtne teda asendada. Nüüd kui ka Kiidron läinud, siis kellest saab meeskonna liider? Pakuks Laabust, kuid ta tundub selline vaikne tüüp pigem. Taseme poolest, tõsi, üks paremaid.
Leave a comment:
-
Minu meelest on see naljakas, mida Rääbis teeb. Kuid usun, et naerda on nutmisest kenam...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustPalju teie Ronaldo PR tiim selle artikli eest maksis?
edit: või see on peen ja hea huumor. Mõlema variandid on päris head imo
Leave a comment:
-
Palju teie Ronaldo PR tiim selle artikli eest maksis?
edit: või see on peen ja hea huumor. Mõlema variandid on päris head imo
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKapper ja Paur pole sugugi kehvemad mehed kui Tauts.
A mulle Tauts meeldis, isegi roostesena. Kaitsjate õudusunenägu.
Leave a comment:
-
Ära saa valesti aru. Tauts mulle iseenesest meeldib. Need mängud, mida sain näha, seal oli ta väga roostes, püüdis palju, kuid õnnestus vähe. Tõsi, lõpupoole hakkas ta juba oma kunagisse vormi jõudma. Tasuks see iluvärav.
Lihtsalt väita, et nende kahe pärast on võimalik lõpetada üheksandana on kahtlase väärtusega jutt. Kapper ja Paur pole sugugi kehvemad mehed kui Tauts.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMiks? Tauts oli kahjuks kehv. Puri ka, kui mõni sähvatus välja arvatud. Lootsime temast enamat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustIlma Puri ja Tautsita voib hullema stsenaariumiga isegi 9.koht tulla...
Leave a comment:
-
Ilma Puri ja Tautsita voib hullema stsenaariumiga isegi 9.koht tulla...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: