Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sarvik
    replied
    Algselt postitas Zigmaister Vaata postitust
    Laabus mentaalne liider või? Kohe kindlasti mitte - kui sa mõtled, et mänguliselt, siis vb küll. "Vaimseks juhiks" Laabus ei hakka kohe kindlasti. Kiidroni kingad on hetkel satsis olevatele meestele liiga suured, nende täitmine saab olema ikka kuratlikult keeruline - küllap aga ma arvan, et mingi back-up plaan pidi olema või siis kapitanil oli ikka väga räige mot.puudus, aga eeldan seda esimest. Peremees lõi eelmisel hooajal 7 frikkin väravat? Jääb ainult looda, et telestaar ja brändikunn Kevin "Mikk" Rääbis Kaljus lepingut ei saa ja hakkab paugutama %%%%%%%%%

Igatahes, mina pakun, et uuel hooajal on Lorenz(o) kapteniks - olen nõus sarviku vahele panema seks puhuks
    Ei ole nõus

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Kõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?
    Laabusega võrreldes ikka on. Kuid asi pigem selles, et ta varem ka kapten olnud.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Ei noh seda ma ütlesingi, et mängijana üks paremaid, kuid inimesena pigem vaikne.
    Kapteniks vast kaks varianti ongi: Lorenz või Tekko.

Leave a comment:

• Zigmaister
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    https://m.postimees.ee/section/384/4365943

Väga-väga kahju. Ei saa olema lihtne teda asendada. Nüüd kui ka Kiidron läinud, siis kellest saab meeskonna liider? Pakuks Laabust, kuid ta tundub selline vaikne tüüp pigem. Taseme poolest, tõsi, üks paremaid.
    Laabus mentaalne liider või? Kohe kindlasti mitte - kui sa mõtled, et mänguliselt, siis vb küll. "Vaimseks juhiks" Laabus ei hakka kohe kindlasti. Kiidroni kingad on hetkel satsis olevatele meestele liiga suured, nende täitmine saab olema ikka kuratlikult keeruline - küllap aga ma arvan, et mingi back-up plaan pidi olema või siis kapitanil oli ikka väga räige mot.puudus, aga eeldan seda esimest. Peremees lõi eelmisel hooajal 7 frikkin väravat? Jääb ainult looda, et telestaar ja brändikunn Kevin "Mikk" Rääbis Kaljus lepingut ei saa ja hakkab paugutama %%%%%%%%%

Igatahes, mina pakun, et uuel hooajal on Lorenz(o) kapteniks - olen nõus sarviku vahele panema seks puhuks

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Väga-väga kahju. Ei saa olema lihtne teda asendada. Nüüd kui ka Kiidron läinud, siis kellest saab meeskonna liider? Pakuks Laabust, kuid ta tundub selline vaikne tüüp pigem. Taseme poolest, tõsi, üks paremaid.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Minu meelest on see naljakas, mida Rääbis teeb. Kuid usun, et naerda on nutmisest kenam...

Leave a comment:

• Zigmaister
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Palju teie Ronaldo PR tiim selle artikli eest maksis?

edit: või see on peen ja hea huumor. Mõlema variandid on päris head imo
    Ma usun, et telestaar ja brändikunn Rääbis - maksis enda "brändikellades!" Loodetavasti Ringvaade teeb Eesti oma Ronaldoga kähkusti intervjuu, kus tutvustatakse ka kohalikku, Tartus asuvat tootmist.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Palju teie Ronaldo PR tiim selle artikli eest maksis?

edit: või see on peen ja hea huumor. Mõlema variandid on päris head imo

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Meie Ronaldo särab äritaevas

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Kapper ja Paur pole sugugi kehvemad mehed kui Tauts.
    Pauri puhul täitsa nõus, Kapperi puhul oleks ka enam-vähem, kui härra oma närvikavaga kuidagi tegeleks.
    A mulle Tauts meeldis, isegi roostesena. Kaitsjate õudusunenägu.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Ära saa valesti aru. Tauts mulle iseenesest meeldib. Need mängud, mida sain näha, seal oli ta väga roostes, püüdis palju, kuid õnnestus vähe. Tõsi, lõpupoole hakkas ta juba oma kunagisse vormi jõudma. Tasuks see iluvärav.
    Lihtsalt väita, et nende kahe pärast on võimalik lõpetada üheksandana on kahtlase väärtusega jutt. Kapper ja Paur pole sugugi kehvemad mehed kui Tauts.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Miks? Tauts oli kahjuks kehv. Puri ka, kui mõni sähvatus välja arvatud. Lootsime temast enamat.
    Puri kaotus on kahtlemata kehv, aga tema puhul võib subjektiivsest hinnangust aru saada, sest esituste kvaliteet oli tõesti kõikuv. Aga Tauts... Mehe kaks väravat kahe mängitud kuu jooksul tõid Tammekale ühel juhul võidu, teisel viigi, mõlemad ülitähtsates mängudes otseste konkurentide vastu. Kas sa natuke karm ei ole oma hinnangus?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitust
    Ilma Puri ja Tautsita voib hullema stsenaariumiga isegi 9.koht tulla...
    Miks? Tauts oli kahjuks kehv. Puri ka, kui mõni sähvatus välja arvatud. Lootsime temast enamat.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Ilma Puri ja Tautsita voib hullema stsenaariumiga isegi 9.koht tulla...

Leave a comment:

Working...
X