Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Tundub,et nüüd on tõehetk käes.Näeb,kui suured taktikud see kahepeaga treenerite tandem on.Nädalaga 3.mängu ja see kõige kallim 27.mail.
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustSina oledki see pooletoobine, kes poolfinaali ajal iga viie minuti tagant "Levadia!" hüüdis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokIlmselgelt hoitakse padruneid finaaliks. Tublion! Ehkki täna oli tegelikult päris häid võimalusi, kui mitte arvestada Tallinna klubi väravavahti.
Leave a comment:
-
Viimasel mängul riivas kõigerohkem silma hetk,kui mälestati lahkunud jalgpallitegelast ja enamus tribüünist ei suvatsenud püstigi tõusta.Niipalju siis Tartu vaimust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitust17.00 liigun tartu poole.Tagasi ei tule.kui mõni fänn tahab küüti olen olemas.
Leave a comment:
-
17.00 liigun tartu poole.Tagasi ei tule.kui mõni fänn tahab küüti olen olemas.
Leave a comment:
-
Aeg on küps, et Kaljul homme selg prügiseks teha. Ma tunnen seda, see võit on õhus, Tartu Vaim on ka kohal! Tulge vaatama!
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustMa suutsin lugeda 165 tribüünidel, pigem on see 205 ikka reaalne number.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust205 pealtvaatajat täna Sepa tänaval Tammeka vs Levadia on ilmne liialdus,
100 nägu tuli vast ikka täis
Kas 2017 a. hooajal on ikka kombeks publikunumbreid üle kontrollida?
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust205 pealtvaatajat täna Sepa tänaval Tammeka vs Levadia on ilmne liialdus,
Leave a comment:
-
205 pealtvaatajat täna Sepa tänaval Tammeka vs Levadia on ilmne liialdus,
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRääbise ja Tšernjavski vigastuspausid on igalt poolt läbi käinud, kas Läll ja Litvjakov on samuti vigastatud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRääbise ja Tšernjavski vigastuspausid on igalt poolt läbi käinud, kas Läll ja Litvjakov on samuti vigastatud?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: