Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ütlesin sulle ja ütlen veelkord! Tõmba pea jalge vahele ja kommi siin socceris edasi. Mina ja paljud teised seda kindlasti nii ei jäta kui meie tüdrukutele tullakse kallale.
Vastata pole vaja, veelkord tõmba pea jalge vahele.
Tubli oled ja tean et meie fännirühmituses ja Paremas Tiivas selliseid vendasid nagu sina ei ole.
Vastata pole vaja, tänan!
MA pole fänni organisatsioonis kuskil aga käin Flora mänge vaatmas jne.et saaks ka osa võtta, kui midagi orgunnite enne/peale mängu?
Marcus Aurelise soovitus on päris hea. Kindlasti pole mõtet muutda selisteks nagu piltidel vastasmeeskonna toetajad. Flora omi on vähemalt normaalne vaadata - särgid-sallid jne... Nagu Sillamäelaste foorumist võib lugeda - midagi hullu ju ei toimunud - keegi surma ei saanud.
Eks siit on õppida... Ma arvan, et peaksite omasugustega tüli norima. Levadia omadega või Kaju omadega. Igasguste nokastunud pealtvaatajate või maikas vene jõmmidega pole mõtet teemat üles kiskuda. Nad ei vääri seda ja võtavad isiklikult. Üldiselt maailmas ikka ka fännid trashtalkivad omavahel ja tavalist pealvaatajat asjasse ei kista.
Kui sillamäel siiski on päris fäänitunnustega grupeering, siis ma vabandan. Piltidelt ei saanud küll aru.
Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.
Arvan,et puht füüsilisle tpole mõtet idasse flora fännidel mõtet minna, kuna türpi saadakse nagunii. Ja mis mind kõige rohkem häirib on see,et flora fännid möllavad foorumis ja pärast on nutt ja hala kui tappa saadakse.
Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.
Nagu Seni jutust ma olen aru saanud, saavad need 7-8 järgmine mäng kõigi teiste eest ka.
Muidugi tule meie hulka ja nii viies sektor kui ka parem tiib võtab su omaks, meil suur sõbralik pere
See teeb ainult headmeelt kui meid juurde tuleb.
Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
tahad kaklema tulla
ei ole mingit maksu, ainult soodustused
Võtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
under 3.5/ over 3.5
2.1 1.7
Mis sul viga on?
Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
Olete te eestlased või mis?
Mis sul viga on?
Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
Olete te eestlased või mis?
Kui ma venelasi hullult ei vihka ja ei taha neid hullult maha taguda, kas ma siis pole eestlane?
Kommentaar