Algselt postitas Aats
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Ulatuslik artikel “01.08.2009 konflikti“ teemal:
Intervjuu A. Starodustseviga (JK Sillamäe Kalev president) “01.08.2009 konflikti” teemal:
Leave a comment:
-
No Türbel küll lõpetame ära selle jama,ma ei õigusta kumbagi poolt,aga siin lihtsalt kuskil sitases foorumis konkreetne süüdistamine ka laus idiootsus,eks see annab lähiajal tunda mida otsustab EJL,Parem Tiib ning Viies Sektor.
Leave a comment:
-
Mine munni värdjas. Türa homo raisk. Pede selline.Algselt postitas Varikonto Vaata postitustAga ikkagi mingi vabandus ühelt poolt ju!
Vabandust.
Ma ka ju vabandasin sama postituse lõpus.
Leave a comment:
-
ma loen küll sellest Narva-postitusest pigem hoiatust kui ähvardust
Leave a comment:
-
Ma arvan, et Flora fännid ei peaks enne üldse vabandama kui pole konkreetselt vabandatud meie tütarlaste ees. Verised ninad võib unustada ja andestada, aga seda, et üks täismees läheb ja lööb tütarlast, seda ei saa küll andestada.
Leave a comment:
-
Flora ja Sillamäe fännid te vist vaidlesite ja kaklesite liiga vähe , et kõigil on veel pärast kaklust sõna võtta ja vinguda üksteise kallal :S
Tehke üks fännimatš ja leppige ära !
Leave a comment:
-
Aga ikkagi mingi vabandus ühelt poolt ju!
Ma ei usu ka,et mingi 150 inimest nüüd rusikatega kallale tulid. See oleks täielik purgaa olnud ju.
Fakt on see, et flora fännid olid nagu nii vÄga ülbed. Võiks ju aru saada, et keskkonnas nagu Sillamäe ei oska tõesti kõik eesti keelt ja mõnele turvamehele(pässile) turja karata selle pärast pole kuigi tark, mida ta üksi ikka suudab korra tagamiseks teha.
Samuti võiks aru anda, et vastaspoolt tuleks ignoreerida, kui selline inimjõu ülekaal on.
Kokku võtteks läks kaks lakkutäis seltskonda kaklema ja ühed said lihtsalt rohkem peksa.
Leave a comment:
-
see pole mingi vabandus kus on kirjutatuid terve leheküljetäis süüdistusi ja siis lõpu lihtsalt et nad vabandavad, see meenutab mulle rohkem ühte anekdooti:
Juku oli Marit litsiks hüüdnud ja see õpetajale ära kaevand.
õpetaja siis: "Juku, ütle kolm korda, et Mari ei ole lits ja palu andeks."
Seepeale Juku: "Mari ei ole lits, Mari EI OLE lits, Mari ei ole LITS, no andke andeks."
Leave a comment:
-
Sillamäe, tubli !
Ootasin, et kumb fännidest teeb mõlema osapoole käitumist tauniva avalduse ja vabanduse. Flora omad seda lahti ei jaganud, vaid jätkasid süüdistamist. Sillamäe samas tegi selle poliitilise liigutuse.
Sillamäe kaotas mängu aga natuke targem fänniorganisatsioon said kokkuvõttes võidu
Leave a comment:
-
-
ähähh nõustun sinuga 100% ... ja lisan veel juurde teise naissoost peaosatäitja EleriAlgselt postitas 10 Lopez Saldanaklge tropid, te hakkate ikka asju väga valest otsast.
kitty, sul poissi on vä?

nurr, nurr!
Eleri, sul poissi on vöö?
Leave a comment:
-
Olen sunnitud jälle sõna võtma.
see "vabandus" on küll väga sinisilmne.. jääb tunne, et flora on süüdi, aga natuke tegi sillamäe ka midagi.. KUIGI, ikka flora on rohkem süüdi. No mis kuradi vabandus see on... Nii ühepoolset jama on vastik lugeda. Lisaks veel mianitakse, et värava taga ühte löödi ja teisi solvati.. miks kurat siis kiirabi tuli selle ühe lüüa saanud inimese pärast? Oeh, madalalaubalised.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: