Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ballack
    replied
    Algselt postitas zip Vaata postitust
    Kas kogu jama on selle pärast, et ta ütles hahahhaha? Naeruväärne!
    Ei, terve postitus ühtsena.

See "vabandav" tekst oli küll vägagi süüdistavana/ründavana kirjutatud. Igas lauses lausa õhkas süüdistamist.
    Võtame kasvõi selle: "iga tribüünil viibinu võis näha, et alkoholikogusega nende puhul kokku ei hoitud. Eks leidus ka kohalikke, kes olid enne mängu algust alkoholi pruukinud." - endi arvud viiakse nii miinimumini nagu poleks mitte midagi olnud, ainult juhuslikult keegi kohalikest jõi midagi. Flora fännid aga jutu järgi olid kõik täis kui templielevandid...kuna kogused olid tohutud siis ju pidi täis olema.

Palju õnne "väga hästi" kirjutatud vabanduskirja eest. Sellist vabanduskirja ei saa vastu võtta.

Leave a comment:

• zip
    replied
    Kas kogu jama on selle pärast, et ta ütles hahahhaha? Naeruväärne!

Leave a comment:

• Eleri
    replied
    Algselt postitas Ramm Vaata postitust
    Eleri nad ju paluvad andeks nüüd ikka lähed?

http://sport.postimees.ee/?id=149580
    pigem süüdistus, kui vabandus. vabandavad ja järgmine kord peksavad jälle ja siis taaskord vabandavad. las jääb.

Leave a comment:

• Ramm
    replied
    Eleri nad ju paluvad andeks nüüd ikka lähed?

Leave a comment:

• Eleri
    replied
    minu arust võiks ka selle teema juba ära lõpetada. Sillamäele küll ei kipu enam mängu vaatama minema, kuna nüüd tean, et seal võivad isegi naised mitte millegi eest rusikaga saada. see siinne üksteise peale karjumine ei aita mitte midagi. jaa, tean, et ise ka karjusin, aga enam mitte. kõigil on nagunii oma arvamus ja seda muuta ei saa. ja see on ka väga nõme, et kui üks fänn teeb lollusi, on selles kõik süüdi. ah, mida iganes. tsau

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    See kui te kirjutate a'la "Kui siia tuleb, siis anname nii räigelt lõuga" on kõvasti suurem ähvardus, kui mingi "22 on Narvas mäng. hahahahahhahaha"

enivei.. saage üle juba.
    ma olen sinuga täiesti nõus

aitäh toetuse eest
    kindlasti tulen laupäeval mängule

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Selge, eks võtame Sillamäe süstlasõprade seltsi ähvarduse teatavaks.

Leave a comment:

• Noonik
    replied
    Neutraalse vaatlejana võiks minu meelest kitty72 jääda foorumisse. Sry flora sõbrad aga kitty olemasolu on meistriliiga teemade jälgimise jälle huvitavaks teinud mulle kui esiliiga fännile. :P

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    See kui te kirjutate a'la "Kui siia tuleb, siis anname nii räigelt lõuga" on kõvasti suurem ähvardus, kui mingi "22 on Narvas mäng. hahahahahhahaha"

enivei.. saage üle juba.

Leave a comment:

• Sir. Nuutu
    replied
    Kuule neiu, kõige targem oleks, kui sa kunagi enam siia foorumisse ei postitaks. Sinu lollused mis klaviatuuri plõksides tulevad ei kõlba kuhugi. Kuna su jalgpalli teadmised on niivõrd väiksed, ei tasuks sul siin üldse sõna võtta. See, et sa 1minut telekas said olla ning "sillamäe fännklubi eestvedaja" või umbes sellise nime all figureerisid, on küll tore, aga tee kõigile nüüd teene ja kao mõneks ajaks siit foorumist ära. Juba sinu vastu postitused on siin provokatsioon ning kui ise tahad, et see "teema" siis lõppeks.. siis miks kurat sa pead vastu postitama. Head aega.

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Algselt postitas HaTe Vaata postitust
    Kitty siin sa paari asjaga liialdad,Ballack kui konkreetne isiksus ehk ainsuses inimene küsib su käest,ära võta Jälle kohe tervet Flora fänniarmeed kaasa.Või sa Teietad viisakusest?
    Puhas viisakus, olen rahumeelne inimene ja ei ropendades ja sõimates asju ei räägi
    kusjuures paar teie inimest(st flora fännklubi liiget, toetajat) on minuga isiklikult ühendust võtnud ja on väga toredad inimesed

Leave a comment:

• HaTe
    replied
    Kitty siin sa paari asjaga liialdad,Ballack kui konkreetne isiksus ehk ainsuses inimene küsib su käest,ära võta Jälle kohe tervet Flora fänniarmeed kaasa.Või sa Teietad viisakusest?

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    appikene tõesti teete nalja juba ...

sama hea, kui ma hakkan teie kirjutatud (vaadake eelnevaid florakate kirjutatud kommentaare , kus mind lubatakse kati lüüa jne. )ähvardusen võtma.(aga ma ei võta, sest mind ei huvita mingisugused neti ähvardused/kommentaarid jne lasteaed olete v?
    kas tõesti pole teil targemat teha, kui mingit ühte joru ajada

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    kas sul on midagi viga v? loe natukene ülevalt poolt postitusi

SEE EI TÄHENDANUD MIDAGI HALBA !!
    Kui see midagi halba ei tähendanud, siis mida see tähendas?

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Keegi ei käsi kõiki lauseid lahti seletada. Ainult see üks konkreetne postitus. Meie jaoks on see ähvardus. Kui vastupidist ei ütle siis võtame seda ähvardusena.

Väga raske on kirjutada üks postitus kus seletad lause mõtte ära aga väga kerge on mitu teist postitust teha kus ei seleta?

kas sul on midagi viga v? loe natukene ülevalt poolt postitusi

SEE EI TÄHENDANUD MIDAGI HALBA !!

Leave a comment:

Working...
X