Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Kui mu mälu alt ei vea, mis just tavaline ei ole, siis eelmisel aastal me Tamme Autost jagu ei saanudki. Nüüd on siis see viga parandatud.
Leave a comment:
-
mitte et kedagi narrida tahaks, eriti mytsi pärast, kuid tutimytsiga eriti tihti vutiväljakul mehi ei kohta
Leave a comment:
-
Narri meest mitte mehe mütsi
Ära kommenteeri kellegi mütse vaid otsi see laivide tegemise imenupp üles
Leave a comment:
-
Kiviõlil oli siis kolme sorti vorm: mütsita, punase mütsiga ja tumedamat sorti mütsiga.Algselt postitas mihkel-m Vaata postitust
Leave a comment:
-
Esimesed (pluss)punktid siis kirjas. Lisaks kerkisime esmakordselt tabelis koha võrra. Pole pahhhha.
Leave a comment:
-
Loodan et midagi tõsist pole. Hüppeliigese vigastus. Astuda saan, kuid midagi muud mitte. 1-2 vooru olen arvatavasti audis, siis tahaks juba mängima.
Leave a comment:
-
rääkige mulle, kas kuskilt oleks võimalik saada rakvere hetke täiskoosseisu pilti?
Ehk siis kõik kes klubis oleks peal. Või siis vähemalt aktiivsemad.
Leave a comment:
-
Oligi õigus-krdi hea mälu mul ikka
.
Aga aitab vist küll Rakvere teema risustamisest.
Leave a comment:
-
Näe-isegi kuulutuse leidsin ülesse.Maandusid nad siis tol ajal Maardu Esteves.Ei tea küll kes see teine oli.(?)Algselt postitas PraS Vaata postitustkasutajanimi?
TonZo
Meeskonnaliige
Liitumiskuupäev: Jun 2004
Postitused: 350
kas kahele mängijale on pakkuda mõnda meeskonda Tallinnas, vanused 22 ja 23, mänginud 3-4aastat 3. liigat()ida ja põhjatsoonis) ja noorena noorteliigades
Leave a comment:
-
kasutajanimi?Algselt postitas Warren Vaata postitustVot-see mees otsis veel paar aastat tagasi soccerneti kaudu klubi.
Leave a comment:
-
Vot-see mees otsis veel paar aastat tagasi soccerneti kaudu klubi.Algselt postitas #11 Vaata postitustTra see vend ikka mõnuslt pommitab seal esiliigas
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: