Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Räägitakse, et ta pidavat võibolla 4. liigas mängima hakkama (Kohtla-Järve Lootuse duublis ehk?)Algselt postitas urmar Vaata postitustLas see põhjus jääb saladuseks.
Aga eks ta raskemaks läks. Akimovi nime ma kuskilt klubist ei leidnudki? Kas loobus hoopis?
Leave a comment:
-
Las see põhjus jääb saladuseks.
Aga eks ta raskemaks läks. Akimovi nime ma kuskilt klubist ei leidnudki? Kas loobus hoopis?
Leave a comment:
-
Oskab keegi öelda, miks Rakverele määrati nendest karistustest kõige hullem???
Leave a comment:
-
kolme ei tohi, kuna siis peab ju palli alarile andma ja kus siis tänase majandusolukorraga järgmiseks mänguks uus pall saada?
Leave a comment:
-
mul jah väike vigastus... mängus Lootusega tegin kubemele liiga ja peale seda kaks nädalat andsin puhkust ning proovisin transi vastu, aga seal lõi uuesti välja...ei teagi...määrin mingit kraami sinna peale ja loodan et laupäevaks on enamvähem...panen kapsikammi ja käib küll
Leave a comment:
-
Vahero pidi töö pärast lahkuma ja ka Petrovitsil mingi häda tervisega ?
Leave a comment:
-
26.02 kl 18.00 Rakvere kunstmuru: Rakvere FC Flora - Narva Trans 1:6 (1:1) (Rakvere värav Siim Rannamäe)
01.03 kl 13.00 Maarjamäe kunstmuru: Tallinna Levadia II - Rakvere FC Flora 1:0 (0:0) (ov. Jaanus Kaasik)
Leave a comment:
-
Liiga palju telekat mees!Algselt postitas metssiga Vaata postitustei mulle on jätnud sygavad haavad hinge tõsielu sari "tivoli"
Leave a comment:
-
ma hetkel ei teagi...pole nüüd poolteist nädalat palli puutunud...täna on aga plaan...seega eks õhtul paistab...loodan et olen korras, samas kui ikka valu teeb pole mõtet..peaasi et hooaja alguseks korras on...
sa ise ikka plaanid tabiveres mängida või oled meelt muutnud??
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: