Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• petz87
    replied
    ei minu meelest Esko ise seda ei teinud, vaid keegi tema tuttav vist. Ja klubi vist isegi finantseeris seda üritust aga nüüd ei teagi, mis sellest saanud on...

ega jah..mind ei maksa vihaseks ajada...või noh...tasub küll

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    kas polnud nii et seda tegi Esko? ja et kuna nyyd on ta lahkunud parematele jahimaadele siis jäi see asi soiku?

Leave a comment:

• Põld90
    replied
    Tekkis küsimus, mis Rakvere kodukast saanud on, suvel juba millalgi hakati tegema. Kas jälle lihtsalt ära vajunud ?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    palun! kui sest ainult abi oli siis minugi poolest!

Leave a comment:

• Põld90
    replied
    Tänud kriitikutele, kes suutsid petsi enne hooaega juba närvi ajada Loodetavasti tuleb neil nüüd oma sõnu sööma hakata.

Leave a comment:

replied
    Petrovits tegi Lootusele ära

Leave a comment:

• Glasgow Celtic FC
    replied
    Loodan ka see aasta näha paremat mängu poiste poolt, kui eelmine aasta
    Ning lootus sureb viimasena, nii et loodame Rakvere FCF-i tõesti esikolmikus näha.

Leave a comment:

• Põld90
    replied
    Tõenäoliselt ei pea sa pettuma elbid. Küll petz nende kriitikute suu kinni paneb väravate näol

Leave a comment:

• elBiD
    replied
    Algselt postitas -thierry- Vaata postitust
    Vabanda, kuid kust ma seda teha saan? Ja mis see sinu asi on, mis minu nimi on? Kui Alkolt saadakse tappa, siis ei ole ju midagi teha seal esiliigas minu arvates, see on hea, et noored saavad mängida.

Selle teema alt, ehk siis Soccernet.ee (oli vist) alajaotuse all on nime muutmise teema, mis on tehtud Herr Smutti poolt. Sealt saad abi, juhul kui soovi on .

Ega ei olegi minu asi, ära siis pahanda, lihtsalt loodan, et Rakvere ikka järgmisel hooajal, mitte vastu peab, vaid esikolmikusse pürgib. Kursavend ka nende meeste seas seal, nii, et oma esiliiga lemmikmeeskond on olemas noh!

Kõike paremat!

Leave a comment:

• petz87
    replied
    Alkot saime tappa küll, aga mida see loeb..need alles hooajaeelsed mängud, kus uue treeneri käe all alles proovime uusi ajsu ..esimene poolaeg oli puhtalt meie..ei teagi miks teine nii ära vajus..ja tõesti paljud noored on nendes mängudes mänguaega saanud...nii mõnigi põhikoosseisu mees puudugi olnud....samamoodi võib öelda, et orbiiti, kes oli eelmine hooaeg alkost eespool, võitsime 3-0...nüüd türi canwixi 4-0...kuigi nemad väheke kehvemal positsioonil
    alles järgmised mängud hakkavad asju vb selgemates värvides näitama, kui hakkame mängima esi-ja meistriliiga meeskondadega.
    Kui 1-2 täiendust veel saaks, siis poleks probleemi ma usun.

Leave a comment:

• -thierry-
    replied
    Algselt postitas elBiD Vaata postitust
    sa oma nime ei taha selle jutu peale ära muuta vä? Nimi ja logo ei ühti väga.
    Vabanda, kuid kust ma seda teha saan? Ja mis see sinu asi on, mis minu nimi on? Kui Alkolt saadakse tappa, siis ei ole ju midagi teha seal esiliigas minu arvates, see on hea, et noored saavad mängida.

Leave a comment:

• petz87
    replied
    suht mõttetu hämada, mis meie reaalsus vms on...eks see hooaeg näitab...oletada võid, mida tahad...kedagi ei huvita...

Leave a comment:

• elBiD
    replied
    Algselt postitas -thierry- Vaata postitust
    Aga vähem ka mitte? II liiga on kahjuks Rakvere reaalsus.
    sa oma nime ei taha selle jutu peale ära muuta vä? Nimi ja logo ei ühti väga.

Leave a comment:

• -thierry-
    replied
    Algselt postitas ClubLife Vaata postitust
    Ma olen päris kindel, et tulevasel hooajal Rakvere küll rohkem peksa ei saa kui eelmisel hooajal.
    Aga vähem ka mitte? II liiga on kahjuks Rakvere reaalsus.

Leave a comment:

• ClubLife
    replied
    Ma olen päris kindel, et tulevasel hooajal Rakvere küll rohkem peksa ei saa kui eelmisel hooajal.

Leave a comment:

Working...
X