Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Tra see vend ikka mõnuslt pommitab seal esiliigasAlgselt postitas Põld90 Vaata postitustTäna kiviõli mängu jälgides nägin küll paari nõrka kohta neil, tuleb need ära kasutada ja võimatut ei ole midagi. Starkopf tuleb raudselt kinni saada. Kuradi teravad löögid tal...
Leave a comment:
-
Täna kiviõli mängu jälgides nägin küll paari nõrka kohta neil, tuleb need ära kasutada ja võimatut ei ole midagi. Starkopf tuleb raudselt kinni saada. Kuradi teravad löögid tal...
Leave a comment:
-
Ning Rakvere ongi nullis. Nüüd see võiduseeria võiks jätkuda, saaks 0'st lahti kah.
Edu poistele.
Leave a comment:
-
Vääga hea. Üks Flora vähemalt võidulainel. Rakvere saab nüüd tabeli punktid nulli ka arvatavasti.
PS! Mis kodulehel toimub? Mingi aasta ilma uuendusteta olnud.
Leave a comment:
-
2:0 Rakvere juhib.Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustPalju see seis siis on?.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Plikake ma luban sulle,et lähen vaatan rakvere kaotuse homme äraAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustLoodan, et Rakvere täna Ajaxile koha kätte näitab, ning me tabelipunktide arvu nulli saame.
Floooora.
Leave a comment:
-
Loodan, et Rakvere täna Ajaxile koha kätte näitab, ning me tabelipunktide arvu nulli saame.
Floooora.
Leave a comment:
-
Kohtuniku ametlikus protokollis oligi pandud number 100 pealtvaatajateks.
Leave a comment:
-
Räägi sellest klubi juhtkonnaga, ehk saavad nad inspektorit suunata õiges suunas. Mulle tundub, et rakveres ümardatakse alati vähemaks.Algselt postitas Põld90 Vaata postitustVähe loomulikult, üritasin lihtsalt täpne olla, kuna vaadates protokolli siis ma ei mõista, kuidas 84 saab 50ks ümardada.
Leave a comment:
-
Vähe loomulikult, üritasin lihtsalt täpne olla, kuna vaadates protokolli siis ma ei mõista, kuidas 84 saab 50ks ümardada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: