Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sir Brazza
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    krt nyyd on nende samade hiigelrahadega veel endale neti ugandasse kaasa vedanud....
    Mul tekkis paratamatult küsimus, kas Sul lõi sari "Kirgede torm" pähe. :P

PS! Pets oled neljapäevaks konditsioonis?

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas Põld90 Vaata postitust
    Narva tahab algul kodumänge rakveres pidada
    Trans peaks sel kevadel seal Jõhvi külje all asuvas Ahtmes mängima.

Leave a comment:

• Põld90
    replied
    Eks mõlemad punnitavad ikka oma jõududega ma usun. Narva tahab algul kodumänge rakveres pidada ja kui nüüd nende duubel, siis ei pea väljaku renti äkki maksma?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas petz87 Vaata postitust
    Nagu näha, siis esko on nii palju klubi rahasid saanud, et käib kohe ekstra sõpruskohtumistel kaasa löömas...trenni sa vist seal ei, kuna värav jäi löömata nagu ma kuulsin:P
    Esko teistsugust trenni seal mustal mandril.

Leave a comment:

• petz87
    replied
    Nagu näha, siis esko on nii palju klubi rahasid saanud, et käib kohe ekstra sõpruskohtumistel kaasa löömas...trenni sa vist seal ei, kuna värav jäi löömata nagu ma kuulsin:P

Leave a comment:

• petz87
    replied
    Juhul kui Meistri- või Esiliiga klubi duubelvõistkonnaks on mitte omanimeline Esiliiga või Teise liiga võistkond, siis võib kõrgema liiga mängus kasutada vabalt 5 (viit) duubelvõistkonna mängijat ning Teise liiga mängus vabalt 3 (kolme) vastava kõrgema liiga võistkonna mängijat

suht raske on sellest punktist aru saada peaks mainima selge on see, et meie 5 mängijat saaks kasutada trans...kuid repliik-Teise liiga mängus vabalt 3 (kolme) vastava kõrgema liiga võistkonna mängijat-peaks tähendama, et teises liigas mängiv duubeltiim saab kasutada kolme kõrgeme tiimi mängijat....esiliiga meeskonna kohta, kes meistrika duubel on, ei ole midagi öeldud. oskab keegi midagi selgitada??

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    krt nyyd on nende samade hiigelrahadega veel endale neti ugandasse kaasa vedanud....

Leave a comment:

• Sir Brazza
    replied
    esko lasi klubi rahadega yle ja läks jällegi Aafrikasse?
    Ikka. Küll päike hakkab siin hästi.. klubirahade eest saab malaariast ja aidsist hoiduda - ilma ei oskaks.

Leave a comment:

• Lexxx-
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Selle kohta, palju Rakverel neid kasutada lubatakse, ma juhendist punkti ei leidnud. Küll on seal punkt, mis määrab ära palju Narva võib Rakvere mehi kasutada, kui peaks vaja minema:

Juhul kui Meistri- või Esiliiga klubi duubelvõistkonnaks on mitte omanimeline Esiliiga või Teise liiga võistkond, siis võib kõrgema liiga mängus kasutada vabalt 5 (viit) duubelvõistkonna mängijat ning Teise liiga mängus vabalt 3 (kolme) vastava kõrgema liiga võistkonna mängijat.
    Kui ma õigesti aru saan, siis saab Rakvere kolme meest kasutada.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Nüüd kui Rakvere on Narva duubel siis palju Transi mehi võib Rakvere kasutada?
    Selle kohta, palju Rakverel neid kasutada lubatakse, ma juhendist punkti ei leidnud. Küll on seal punkt, mis määrab ära palju Narva võib Rakvere mehi kasutada, kui peaks vaja minema:

Juhul kui Meistri- või Esiliiga klubi duubelvõistkonnaks on mitte omanimeline Esiliiga või Teise liiga võistkond, siis võib kõrgema liiga mängus kasutada vabalt 5 (viit) duubelvõistkonna mängijat ning Teise liiga mängus vabalt 3 (kolme) vastava kõrgema liiga võistkonna mängijat.

Leave a comment:

• veiks101
    replied
    Selleks hea, et võibolla antakse meile siis mõned head vennad laenuks vahest äkki?
    Aga ega selles ei ole midagi halba kindlasti enne ei old me kellegi duubel nüüd oleme see ei tähenda tegelikult mitte kui midagi peaaegu. Lihtsalt on nüüd teoreetiline võimalus saada ülevalt abi ja vb keegi meist kunagi seal jalga proovida ega ma kaa ei tea täpselt

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    keegi nagu seletaks ehk miks on hea et me narva duubliks hakkasime? et nagu flora systeem ja narva duubel.... krt mul jookseb kyll kinni sihuke skeem

Leave a comment:

• budu
    replied
    Nüüd kui Rakvere on Narva duubel siis palju Transi mehi võib Rakvere kasutada?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    viimati kuulsin,et läks laotöö peale ning plaanis väikeseid poisse treenima hakata.

Leave a comment:

• metssiga
    replied

Leave a comment:

Working...
X