Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Diz
    replied
    Algselt postitas Diz Vaata postitust
    Väga kurb uudis, nüüd võibolla ei saagi nalja enam
    Endiselt saab nalja.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Gambia võitis just 2:1 Prantsusmaad U-20 MM-l . Materjali jätkub.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas grafix Vaata postitust
    Roobal pole huvi?
    Vaata mis ta u21 täna jälle korraldas.

Leave a comment:

• SunWolf
    replied
    Paide meelitagu Arbeiter treeneriks, mis ta ikka Kalju kontoris pükse kulutab

Leave a comment:

• grafix
    replied
    Roobal pole huvi?

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Väga kurb uudis, nüüd võibolla ei saagi nalja enam

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Paide võiks mingeid huvitavaid lükkeid teha küll. Tundub, et hetkel oleks neile mingit Prinsi tüüpi treenerit vaja, kes tõmbaks poistel pea selgeks.

A Mõnu ja Zaho kõrvale jättes oleks ka yolomaid PRO litsentsiga treenereid küll - Oper, kes alustamas peatreeneri karjääri, Klasen, kes Paide farmklubis varasemalt toimetas hoolega

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Meem sai läbi, loodetavasti hakkab Paide nüüd päriselt mängima ka. Nad on kindlasti ülimalt vajalik klubi meie liigas + eelseisvas Euroopa hooajas.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Aga kui tuua Gambiast mõni must mees treeneriks? Laevad ju käivad!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Hea plaan on ka mänge pidada Raplas, mis ajaks vastased täiesti segadusse. Kui nad lõpuks aru saavad, siis sõidaks Paidesse tagasi ja vaataks neile otsa näoga: "Mida fakki te Raplas tegite, idud?" See tooks kodumängudes võidud.

Lisaks tuleb kaasata ka väike nõiduselement, milleks otsime panustajat, kes koguaeg puusse paneb. Kui Real Madrid mängib kodus mingi Osasunaga, sa oled pannud Realile kümneka, aga Real ikka kaotab, siis see töökoht on sinu! Sinu ülesandeks on panustada koguaeg Paide LMi vastase poolt. See tooks neile needuse ja ei peaks statkal lambaid veristama.

Mänguplaan oleks lihtne - trennis selgitame välja, kes on kõige kiirem poiss. Tema läheb tipuründesse, teised on madalas kaitseblokis ja peksavad pikka sellele esimesele djüüdile.

Mina olen meistermotiveerija ja selleks näitan iga mängu eel suvalist osa Mighty Ducksi filmis, kus väikesed ameeriklased võidavad streoididel islandlasi. Või siis näitan Rambo mõnda osa, kus väike üksikisik võib võita suure süsteemi.

Ühesõnaga, kui Paide juhtkond seda loeb, siis mulle saab läbi foorumi kirjutada. Ma olen valmis isegi kunagi Raplas käima!

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Väga kummaline, et Paide Kambjas skaudib. Võiks nagu tartlaste pärusmaa ja tagahoov olla, aga lastud teise kandi mehed sinna ligi - absurdne asjaajamine Tartu moodi.

Kambjast mõned head tõmbed tehtud, kes oleksid võinud hoopis Tammekat tugevdada

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Me tööl arutasime, et võime minna küll. Mina motiveerin, Martin mõtleb pikka plaani, LaRaBla skaudib Kambjas. Mängule peaks muidugi keegi teine minema, sest ma saabuks esimesele kodumängule Raplasse ja otsiks meeleheitlikult staadioni.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Huvitav ajastus selles mõttes, et teade tuli kolm päeva enne järgmist mängu, ilma uut treenerit välja kuulutamata. Nädala lõpuni oodates oleks jäänud ümberkorraldusteks kümme mänguvaba päeva.
    Gambiast saadi lihtsalt kiiremini tulema

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Huvitav ajastus selles mõttes, et teade tuli kolm päeva enne järgmist mängu, ilma uut treenerit välja kuulutamata. Nädala lõpuni oodates oleks jäänud ümberkorraldusteks kümme mänguvaba päeva.

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    Lõpuks ometi!

Aga..

24. mai: Karel Voolaid: Paide veri on mul sees nii tugev, et mina kindlasti alla ei anna (https://soccernet.ee/artikkel/karel-...i-alla-ei-anna)
    25. mai:​ Möödunud hooaja eel Paide Linnameeskonna peatreeneri kohale asunud Karel Voolaid lahkub poolte kokkuleppel ametist, teatas klubi.​ (https://soccernet.ee/artikkel/ametli...nnameeskonnast)

Ühel päeval vannub, et ei anna all sest Paide veri ja blabla, ning teisel päeval "osapoolte kokkuleppel" lahkus ise ametist

Ilmselgelt vallandati juu.

Leave a comment:

Working...
X