Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Solskjær
    replied
    Paide lasknud vastastel 12 mänguga 50+ raamilööki teha (võrdluseks Levadia, kellel enne tänast saunakest olid samad näitajad 11 mänguga 27 raamilööki - ja Levadia kaitse mädaneb, mis ütleb nii mõndagi). Ilmselt sama palju on veel väga ohtlikke momente mööda ka pekstud igasuguste Kaljude ja Legionite poolt. See, et nad on endale 12 mänguga ainult 9 väravat lüüa lasknud, ongi see vale, milles nad kaheksa esimest mängu elasid. Ütleks, et kaheksast esimesest mängust korjati maksimaalsed võimalikud punktid kokku. Reaalsus on see, et praegu päästab neid koondisepaus. Ilma selleta oleks väga tõenäoline, et juulikuus räägiksime me juba Flora ja Levadia vahelisest tiitli jagamisest (loe: Flora võidaks tiitli). Paidel on püssirohi otsas ja ainult kaks mängu tuleb kuidagi ära kannata. Üks neist õnneks Vapruse vastu, kes, ma ütleks, võib samuti Paidele komistuskiviks osutuda, isegi kui kõik teised satsid peksavad neil puuri täis. Just nii tühi Paide hetkel ongi.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Algselt postitas keitsik Vaata postitust
    Ütle et sa fännad liverpooli ka.
    Tänan küsimast, ei fänna.
    Mis see täpsemalt häiris sind minu postituses?

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    #realitycheck

Leave a comment:

• keitsik
    replied
    Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Ōnneks mōned mehed hakkavad terveks saama ja saab hakata koormusi natuke ühtlasemalt jaotama. Tundub, et praegu püssirohi kuidagi otsa saanud.

Flora pakk Levadiale tundub praegu isegi hea, kuigi lootsin viiki. Nüüd ei pääse Levadia vähemalt liiga eest ära. Ja tundub, et tuleb ka neil pikemate vigastustega arvestama hakata kahjuks.
    Ütle et sa fännad liverpooli ka.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    #kriis
    Ōnneks mōned mehed hakkavad terveks saama ja saab hakata koormusi natuke ühtlasemalt jaotama. Tundub, et praegu püssirohi kuidagi otsa saanud.

Flora pakk Levadiale tundub praegu isegi hea, kuigi lootsin viiki. Nüüd ei pääse Levadia vähemalt liiga eest ära. Ja tundub, et tuleb ka neil pikemate vigastustega arvestama hakata kahjuks.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Muidu mulle Slava istub, alati on meeldinud kui näen meie vutis ka emotsionaalseid coache, kellelt tuleb rohkem kui basic vastuseid. Aga see tänane ülbamine noore reporteri kallal oli ikka väga lamp. Kamsi esmaspäevast vabandusi juba ootan.
    Ah, tead ega see väga nutikas küsimus ei olnud ka mis Zlavale esitati.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Muidu mulle Slava istub, alati on meeldinud kui näen meie vutis ka emotsionaalseid coache, kellelt tuleb rohkem kui basic vastuseid. Aga see tänane ülbamine noore reporteri kallal oli ikka väga lamp. Kamsi esmaspäevast vabandusi juba ootan.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    #kriis

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Vaatan highlightse. Kui selle esimese ja ka teise värava oleks niimoodi sisse imenud hr. Sapp siis seda kisa siin teemas ei jõuaks ära kuulata. Hetkel vaikus. Aga eks 45 koondise mängu + imeline topeltõrje penalti olukorras õigustatult tähendab, et esialgu saab natuke rohkem andeks.

Leave a comment:

• plain
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    Mu meelest lähevad suusad risti sellega, et Paide mängib ikkagi tiitlile ja eurokoht(2.) on absoluutne miinimum. Panna platsile kahe kogenud mehe ees noor täkk on ikkagi metsik risk mis võib hooaja lõpus rängalt kätte maksta ja kogu klubi tegevust õõnestada(eurorahadest ilmajäämine).

Aga loodan, et risk õigustab end ja Sapp hakkab välja vedama
    Ise olen samal arvamusel ja hetkel paistab et Sapil kahjuks ei ole seda kvaliteeti veel hetkel, et Paide väravas seista, kui vaadata millised esitused olid Premium Liiga tabelis 9. ja 10. koha võistkondade vastu. Lihtsalt ei ole kas enesekindlust või puuduvad oskused sellisel tasemel mängimiseks. Loodan, et Paide treeneritemeeskond on õppinud ja edaspidi usaldavad pigem Aksalut või Toomi väravasse.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Mu meelest lähevad suusad risti sellega, et Paide mängib ikkagi tiitlile ja eurokoht(2.) on absoluutne miinimum. Panna platsile kahe kogenud mehe ees noor täkk on ikkagi metsik risk mis võib hooaja lõpus rängalt kätte maksta ja kogu klubi tegevust õõnestada(eurorahadest ilmajäämine).

Aga loodan, et risk õigustab end ja Sapp hakkab välja vedama

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Eks Sappil noore väravavahina lastakse oma eksimusi teha ja seda ta ka aplalt kasutab. Kui tuleb 3 punkti on OK, aga kui hakatakse selle pärast punkte kaotama, siis tõenäoliselt treener paneb ta pingile

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Kui istud 2 aastat pingil ning siis tõesti võib motivatsioon kaduda. Aga ega Lavrentjev oma loobumist tippjalgpallist kindlasti ei kahetse - tal on päriselus kõik väga hästi.

Aga kus Igonen on? Realis? Barcelonas? Ei, FC Floras! Koondises? Ütleme nii, et ka pole...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Ma ei tea kuidas on lood Lavrentjeviga, kuid Igonen imeb Floras pulgakommi!

https://soccernet.ee/artikkel/-em-br...ommi-oota-mida
    Paistab, et Lavrentjev on ka vahepealsetel aastatel mõned pulgakommid sisse imenud.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ja vaata nüüd, kus on Igonen ja mis on Lavrentjev.
    Ma ei tea kuidas on lood Lavrentjeviga, kuid Igonen imeb Floras pulgakommi!

https://soccernet.ee/artikkel/-em-br...ommi-oota-mida

Leave a comment:

Working...
X