Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma lugesin 125 kuskilt Soccerneti protokollist. Hiiul polnud isegi aega pannkookide söömise ja mängu vaatamise kõrvalt uurida palju rahvast oli. Arvasin, et nüüd juba see info mis avalikustatakse on adekvaatne ja vastab reaalsusele.
Keegi kuskil teemas rääkis, et Kalju facebooki 2.50 pilet on ikka jube kallis, võrdluseks Lasnamäe Ajaxi kodumängu pilet maksab 5.- EUR-i
Copy Ajax - Paide mängueelsest ankeedist:
Kas muidu on saab ka kindel olla, et see piletitulu läheb klubi taskusse, mitte näiteks selle baabajagaa taskusse, kes pileteid müüb? Ma mõtlen, et Ajaxi piletihind on omamoodi kopsakas, aga kui olla kindel, et klubi sellest tulu saab, siis jalgpalli toetamise nimel pole see jälle teab mis palju. Ega iga päev mängud ju toimu.
Keegi kuskil teemas rääkis, et Kalju facebooki 2.50 pilet on ikka jube kallis, võrdluseks Lasnamäe Ajaxi kodumängu pilet maksab 5.- EUR-i
Copy Ajax - Paide mängueelsest ankeedist:
Et nüüd siis juba võrdlete ennast Ajaxiga ?
Kuhu Flora ja Levadia jäid? Tallinna uhkus!
Me võrdleme ennast kõigiga, kes mängivad Meistriliigas. Juba laupäeval võrdleme ennast Levadiaga ja nädala pärast Sillamäega
Eks igast lausejupist suudab mõni loll alati kinni haarata ja teravat tõmmata
Aga mina näiteks ennem ei teadnud tõesti palju Ajaxi kodumängu pilet maksab ning seda, et neil sooduspiletit pole. Usun, et oli nii mõnigi veel, kes seda infot ei teadnud. Mõni statistik (kesa?) võiks siia riputada kõikide ML-i klubide piletihinnad.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Küll see Rein on ikka üks kift kutt
Mul on selline tunne (tuginedes tema postitustele), et Rein on selline mees kes kannab roosasid stringe iga päev hallide viigipükste all, aga välja näitab midagi muud Edu sulle Rein, ilma sinuta oleks see Soccerneti foorum ikka väga hall...
Kuno ära jorise olen see hooaeg kõiki kodumänge käinud vaatamas.
Viljandisse läksin ka kohale, aga mäng oli hoopis Tallinnas. Hetkel siis 50% mängudest nähtud. Laupäeval tõstan selle protsendi 60 peale, olen Kalju kapifänn.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kas muidu on saab ka kindel olla, et see piletitulu läheb klubi taskusse, mitte näiteks selle baabajagaa taskusse, kes pileteid müüb? Ma mõtlen, et Ajaxi piletihind on omamoodi kopsakas, aga kui olla kindel, et klubi sellest tulu saab, siis jalgpalli toetamise nimel pole see jälle teab mis palju.
Kogu piletitulu (+veel lisaraha Ajaxilt) läheb Sportland areenat haldavale asutusele väljaku rendiks.
Kalju
Täispilet kohtumisele maksab 5 eurot, Facebooki lehel mängule "Attening" märkimisel 2,5 eurot ning lapsed kuni 14a ja pensionärid 1 euro
Levadia
Täispilet maksab 4 eurot, sooduspilet kuni 18-aastastele lastele ja pensionäridele 2 eurot. Kõik FC Levadia särgis mängule saabuvad FC Levadia Jalgpallikooli noormängijad pääsevad staadionile tasuta.
Kommentaar