Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dnb Vaata postitust
    Kindel et EJL ise seda ei leiutanud?
    No kirja pandi igatahes 165, aga seda võib muidugi protestida.

Kommentaar

Kuno äkki luges pannkookide pealt palju külastajaid oli.
      Arvestamata muidigi seda, et kõik ei võtnud oma kooki välja.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma lugesin 125 kuskilt Soccerneti protokollist. Hiiul polnud isegi aega pannkookide söömise ja mängu vaatamise kõrvalt uurida palju rahvast oli. Arvasin, et nüüd juba see info mis avalikustatakse on adekvaatne ja vastab reaalsusele.
        www.jkkalju.ee
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Keegi kuskil teemas rääkis, et Kalju facebooki 2.50 pilet on ikka jube kallis, võrdluseks Lasnamäe Ajaxi kodumängu pilet maksab 5.- EUR-i
          Copy Ajax - Paide mängueelsest ankeedist:

Korraldava klubi vastutav ametnik: Janis Teivan
          Piletiinfo: Pilet maksab 5 EUR
          "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kas muidu on saab ka kindel olla, et see piletitulu läheb klubi taskusse, mitte näiteks selle baabajagaa taskusse, kes pileteid müüb? Ma mõtlen, et Ajaxi piletihind on omamoodi kopsakas, aga kui olla kindel, et klubi sellest tulu saab, siis jalgpalli toetamise nimel pole see jälle teab mis palju. Ega iga päev mängud ju toimu.

Ehk keegi targeb valgustab.

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
              Keegi kuskil teemas rääkis, et Kalju facebooki 2.50 pilet on ikka jube kallis, võrdluseks Lasnamäe Ajaxi kodumängu pilet maksab 5.- EUR-i
              Copy Ajax - Paide mängueelsest ankeedist:

Korraldava klubi vastutav ametnik: Janis Teivan
              Piletiinfo: Pilet maksab 5 EUR
              Et nüüd siis juba võrdlete ennast Ajaxiga ?
              Kuhu Flora ja Levadia jäid? Tallinna uhkus!
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Et nüüd siis juba võrdlete ennast Ajaxiga ?
                Kuhu Flora ja Levadia jäid? Tallinna uhkus!
                Me võrdleme ennast kõigiga, kes mängivad Meistriliigas. Juba laupäeval võrdleme ennast Levadiaga ja nädala pärast Sillamäega
                Eks igast lausejupist suudab mõni loll alati kinni haarata ja teravat tõmmata
                Aga mina näiteks ennem ei teadnud tõesti palju Ajaxi kodumängu pilet maksab ning seda, et neil sooduspiletit pole. Usun, et oli nii mõnigi veel, kes seda infot ei teadnud. Mõni statistik (kesa?) võiks siia riputada kõikide ML-i klubide piletihinnad.
                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ja kui ma Ajaxi esimese kodumängu kava ja sealt piletihinda nägin, arvasin, et see on trükiviga..

Kommentaar

Küll see Rein on ikka üks kift kutt
                    Mul on selline tunne (tuginedes tema postitustele), et Rein on selline mees kes kannab roosasid stringe iga päev hallide viigipükste all, aga välja näitab midagi muud Edu sulle Rein, ilma sinuta oleks see Soccerneti foorum ikka väga hall...
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kuno ära jorise olen see hooaeg kõiki kodumänge käinud vaatamas.
                      Viljandisse läksin ka kohale, aga mäng oli hoopis Tallinnas. Hetkel siis 50% mängudest nähtud. Laupäeval tõstan selle protsendi 60 peale, olen Kalju kapifänn.

Kommentaar

Selles ma ei kahtle Rein
                        www.jkkalju.ee
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                          Kas muidu on saab ka kindel olla, et see piletitulu läheb klubi taskusse, mitte näiteks selle baabajagaa taskusse, kes pileteid müüb? Ma mõtlen, et Ajaxi piletihind on omamoodi kopsakas, aga kui olla kindel, et klubi sellest tulu saab, siis jalgpalli toetamise nimel pole see jälle teab mis palju.
                          Kogu piletitulu (+veel lisaraha Ajaxilt) läheb Sportland areenat haldavale asutusele väljaku rendiks.

Kommentaar

Jalkaliidu kodukalt IV-V voor:

Ajax
                            Pilet Sportland Arenal kell 19.30 algavale mängule maksab 5 eurot

Kalju
                            Täispilet kohtumisele maksab 5 eurot, Facebooki lehel mängule "Attening" märkimisel 2,5 eurot ning lapsed kuni 14a ja pensionärid 1 euro

Levadia
                            Täispilet maksab 4 eurot, sooduspilet kuni 18-aastastele lastele ja pensionäridele 2 eurot. Kõik FC Levadia särgis mängule saabuvad FC Levadia Jalgpallikooli noormängijad pääsevad staadionile tasuta.

Flora
                            Täispilet kohtumisele maksab 4 eurot, sooduspilet 2 eurot.

Kuressaare (Sportlandil)
                            Kuni 18-aastastele ja pensionäridele sissepääs 1 eurot, täisealistele 2 eurot.

Tammeka
                            Pilet 18-aastastele ja vanematele maksab 2 eurot, õpilastele 1 euro

Viljandi
                            Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, õpilaste ja pensionäride sooduspääse 1 euro

Paide
                            Piletihind 2 eurot, lastele ja pensionäridele 1 euro

Trans (Sportlandil)
                            Sissepääs on kõigile tasuta.

Eraldi märgiks ära Sillamäe soodushinna klubisalliga !!! külastajatele:

Sillamäe
                            Täispilet kohtumisele maksab 2 eurot, klubisalliga 1 euro ning lastele on pääs mängule tasuta.

Kommentaar

Tegin Kesa postist edetabeli:

Ajax
                              5 euri

Kalju
                              5-1 euri

Flora
                              4-2 euri

Levadia
                              4-0 euri

Kuressaare (Sportlandil)
                              2-1 euri

Tammeka
                              2-1 euri

Viljandi
                              2-1 euri

Paide
                              2-1 euri

Sillamäe
                              2-0 euri

Trans (Sportlandil)
                              0 euri

Kommentaar

Nojah see voor üllatusega ei alga. Sillamäe võtab oma ära. Ehk siis Tammeka suudab vähemalt Narvalt punkte röövida. Tõestamist tartlastel ju omajagu.

Kommentaar

Working...
                                X