Algselt postitas Chaqueta
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 liiga 1989. sündinud poistele
Collapse
X
-
Algselt postitas siimsorokin Vaata postitustNojah kõvaks lahinguks seda vist nimetada ei saa... TJK 5-0 TVMK
Lõpus suutsime isegi suruda veidi teie poolel palliga, kui te vähemuses mängisite.
Kommentaar
-
Tegelikult mäng ei olenud nüüd nii ühepoolne, me võitlesime ka ikka(ma mängisin endal buutsa lõhki), aga teisel poolajal läks mingi hetk käest ära, kuid lõpus võtsime ennast jälle kokku. Esimsed väravad tulid ka suht lollisti, aga samas peab tõdema, et te oskate oma võimalusi ära lüüa.
Aga eks me järgmine kord teeme teile ära, sest kunagi võidame me nagunii
Kommentaar
-
Algselt postitas R10 Vaata postitustTegelikult mäng ei olenud nüüd nii ühepoolne, me võitlesime ka ikka(ma mängisin endal buutsa lõhki), aga teisel poolajal läks mingi hetk käest ära, kuid lõpus võtsime ennast jälle kokku. Esimsed väravad tulid ka suht lollisti, aga samas peab tõdema, et te oskate oma võimalusi ära lüüa.
Aga eks me järgmine kord teeme teile ära, sest kunagi võidame me naguniiJu siis oli saatus .
Kommentaar
-
Algselt postitas mmclub Vaata postitustkas tõesti, hpslu võttis esimese võidu ?
Kommentaar
-
vabandan väga kõikide selle foorumi lugejate ja kirjutajate ees, kuna yks tuttav kohtunik ytles selle seisu mulle( eks treener) , kuid sain ise ka teada et see info on vale, aga ma loodan ikkagi et ma saan sellise postituse kirja panna siia, nii et Pärnu pange ära neile
Kommentaar
-
Algselt postitas Volume Vaata postitustaii AJAX CHAMPION jahkuulsin, et ajax hävitati 1:6 PJK poolt pärnus :P :P :P :P TJK CHAMPION :P vaja ajaxil veel 2 korda komistada :P ei pärnakad hea tööö (Y) (Y) (Y) :P:P
kuigi ega me tegelt väga nõrk meeskond pole
Kommentaar
-
Algselt postitas Volume Vaata postitustaii AJAX CHAMPION jahkuulsin, et ajax hävitati 1:6 PJK poolt pärnus :P :P :P :P TJK CHAMPION :P vaja ajaxil veel 2 korda komistada :P ei pärnakad hea tööö (Y) (Y) (Y) :P:P
Olenüüüüüüüd . ;D Ma küll ei tea , kust sa selle jutu võtad , aga me pole veel Ajaxiga kodus mänginudki , alles 19.ndal on mäng .. Mingit 6 : 1 võitu pole me veel saanud , sest mängu pole toimunudki . ; D
Kommentaar
-
Aaaga jah , Pärnu JK 0 : 1 Ajax FC .
Ei saand päris 6:1 võitu .. ;D Mäng ise oli enam - vähem võrdne , Ajax oli vb natuke parem ehk . Neil oli ikka suht palju momente , meil praktiliselt polnudki . Värav oli järjekordselt väravavahi [ minu ] sitt . Vile oli ka natuke mööda .. Ajax sai kergeid karistuslööke , me ei saand mitte midagi .
Aga no pole hullu , viimased 3 mängu paneme kotti ja kõik õnnelikud . (;
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar