Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 liiga 1989. sündinud poistele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
    Haapsalu - Kuressaare 2:1 (1:0)

Päris hea, muidu mängisime jälle vähemuses
    Haapsalu väravad: J.Jelistratov(2)
    ega jah, enne mängu kül, kui vaatasin et meeskonda pole jälle kokku saanud, et võitu ei tule, aga noh läks vastupidi, ja võimalusi oli ka ohtarlt veel:P

Kommentaar

Nojah kõvaks lahinguks seda vist nimetada ei saa... TJK 5-0 TVMK

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin Vaata postitust
        Nojah kõvaks lahinguks seda vist nimetada ei saa... TJK 5-0 TVMK
        No tuleb tõdeda, et parem võitis jah, kuigi ka meil olid oma võimalused ning ega auväravgi mõnes olukorras kaugel ei olnud.
        Lõpus suutsime isegi suruda veidi teie poolel palliga, kui te vähemuses mängisite.

Kommentaar

Tegelikult mäng ei olenud nüüd nii ühepoolne, me võitlesime ka ikka(ma mängisin endal buutsa lõhki ), aga teisel poolajal läks mingi hetk käest ära, kuid lõpus võtsime ennast jälle kokku. Esimsed väravad tulid ka suht lollisti, aga samas peab tõdema, et te oskate oma võimalusi ära lüüa.
          Aga eks me järgmine kord teeme teile ära, sest kunagi võidame me nagunii

Kommentaar

Tulevik - Alko Jõhvi 0:1(0:0)
            Olen see kes olen

Kommentaar

kas tõesti, hpslu võttis esimese võidu ?

Kommentaar

Algselt postitas R10 Vaata postitust
                Tegelikult mäng ei olenud nüüd nii ühepoolne, me võitlesime ka ikka(ma mängisin endal buutsa lõhki ), aga teisel poolajal läks mingi hetk käest ära, kuid lõpus võtsime ennast jälle kokku. Esimsed väravad tulid ka suht lollisti, aga samas peab tõdema, et te oskate oma võimalusi ära lüüa.
                Aga eks me järgmine kord teeme teile ära, sest kunagi võidame me nagunii
                Kusjuures ma mäletan, et enne mängu sa küsisid, kas mul on buutsa lõhki Ju siis oli saatus .

Kommentaar

Algselt postitas mmclub Vaata postitust
                  kas tõesti, hpslu võttis esimese võidu ?
                  teine võit, üks tuli veel mingi aeg+ üks alistusvõit, sellelt kes eemaldati mängudelt

Kommentaar

vabandan väga kõikide selle foorumi lugejate ja kirjutajate ees, kuna yks tuttav kohtunik ytles selle seisu mulle( eks treener) , kuid sain ise ka teada et see info on vale, aga ma loodan ikkagi et ma saan sellise postituse kirja panna siia, nii et Pärnu pange ära neile

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
                      aii AJAX CHAMPION jah kuulsin, et ajax hävitati 1:6 PJK poolt pärnus :P :P :P :P TJK CHAMPION :P vaja ajaxil veel 2 korda komistada :P ei pärnakad hea tööö (Y) (Y) (Y) :P:P
                      Normaalne, kle kui me juba mängisime 2-3 Ajaxiga, siis pole imestada ka kuigi ega me tegelt väga nõrk meeskond pole

Kommentaar

AJAX 4empion
                        Rääkige mängust lähemalt keegi, pärnakad ?

Kommentaar

Algselt postitas Volume Vaata postitust
                          aii AJAX CHAMPION jah kuulsin, et ajax hävitati 1:6 PJK poolt pärnus :P :P :P :P TJK CHAMPION :P vaja ajaxil veel 2 korda komistada :P ei pärnakad hea tööö (Y) (Y) (Y) :P:P

Olenüüüüüüüd . ;D Ma küll ei tea , kust sa selle jutu võtad , aga me pole veel Ajaxiga kodus mänginudki , alles 19.ndal on mäng .. Mingit 6 : 1 võitu pole me veel saanud , sest mängu pole toimunudki . ; D

Kommentaar

Aaaga jah , Pärnu JK 0 : 1 Ajax FC .

Ei saand päris 6:1 võitu .. ;D Mäng ise oli enam - vähem võrdne , Ajax oli vb natuke parem ehk . Neil oli ikka suht palju momente , meil praktiliselt polnudki . Värav oli järjekordselt väravavahi [ minu ] sitt . Vile oli ka natuke mööda .. Ajax sai kergeid karistuslööke , me ei saand mitte midagi .
                            Aga no pole hullu , viimased 3 mängu paneme kotti ja kõik õnnelikud . (;

Kommentaar

AJAX Champion!!!

Ei tegelt ma arvan, et ajaxipoisid oskavad lihtsalt paremini näidelda kui Pärnu omad. vot sellepärast saidki oma karistuslööke.

Kommentaar

duff mis teed , endal full UHLSPORT varustus ja paned nii palju sitta ^.^

Nii ei tohi ! Sa oleksid juba pea aegu nagu mina :O

Kommentaar

Working...
                                X