Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ger5t Vaata postitust
    Vändra JK Vaprus - FCE Otepää 0:1 (0:0)
    No tule taevas appi. Häbi hakkab.
    Meil oli mingi miljon võimalust, aga keegi ei suuda ära lüüa
    Hea meel noore koosseisu esituse üle. Kaitseliin 96 poisid ja väga vapralt võitlesid füüsiliselt suuremate kuttidega. Tahtmine oli suurem, seega teenitud võit
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Ega vändra edurivimeeste vastu peavadki saama hakkama suvalised külapoisid.
      “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
        Ega vändra edurivimeeste vastu peavadki saama hakkama suvalised külapoisid.
        Miks ma ei saa sellest lausest aru ?

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
          See 3-0 värav oli kyll nyyd Fair Playle täiesti vastu, aga ehk ei saanud Kovru lihtsalt aru, et see ei olnud mõeldud temale sööduna.. Luide ka ikka, no eht jobu ausalt
          Tulevik mängis väga hästi ja panid ära, midagi öelda neile, kui ainult edu
          nojah, sorri, suht segane olukord oli, vaatasin et sai palli nagu omaks ja no maioska seletada aga sorri , my bad. ja see oli 4-0 värav

Kommentaar

ei see oli 3-0 värav

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
              Miks ma ei saa sellest lausest aru ?
              äkki seetõttu et sa pallid mudajalgpalli teises liigas?

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                äkki seetõttu et sa pallid mudajalgpalli teises liigas?
                Nonii, oletame, et ma mängin see aasta B2 II liigat ja sina B2 I liigat. See tähendab sinu jutu järgi, et sa oled ilmselgelt kõvem vend kui mina. Kui me aga järgmine aasta mõlemad meesteliigat hakkaks mängima ja mina hakkaks nt II liigat, sina aga III liigat, kas siis mina muutun järsku paremaks mängijaks kui sina v?
                See on retooriline küsimus, see mis liigas sa mängid ei näita koheselt sinu taset.

Kommentaar

Ma ausalt ei viitsi vaielda sinusugusega ega lugeda su koomilisi oletusi. Eeldasin lihtsalt, et sa ei saa elust-ilmast midagi aru, kui nägin su nime all sõna amatöör. Jah, võimalik, et sa mängid ise tegelikult hästi, lihtsalt elukoht ja klubi on kehvakesed. Ja enda lauset defineeriks siis nii, et minu silmis on vändra ründajad kõik nii kehvakesed, et ükskõik millise võistkonna, kasvõi aasta nooremad kaitsemängijad peavadki vabalt neile vastu saama. peace!

Kommentaar

Tõetera on sees, aga ikkagi ütleme nii et Vändral oli ikkagi ülimalt sitt päev.

Kommentaar

10.08.2010 16:00 JK Dünamo (95)2 Operi JK (95)4 Sõle Gümnaasiumi st. - Sõle 40, Tallinn

tulemus,mis puudu
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Tulemuseks loen ma välja 2:4, või ei saa ma su lausest aru.

Kommentaar

seis oleks igati loogiline...

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
                            Tulemuseks loen ma välja 2:4, või ei saa ma su lausest aru.

Lugesid õigesti välja
                            Olen see kes olen

Kommentaar

13.08.2010 12:00 Operi JK (95)- Keila JK (95) 7:1(4:0)

Tulemus,mis EJL kodukalt puudu
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                13.08.2010 12:00 Operi JK (95)- Keila JK (95) 7:1(4:0)

Tulemus,mis EJL kodukalt puudu
                                enam ei ole.

Kommentaar

Working...
                                X