Algselt postitas Ger5t
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustEga vändra edurivimeeste vastu peavadki saama hakkama suvalised külapoisid.
Kommentaar
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustSee 3-0 värav oli kyll nyyd Fair Playle täiesti vastu, aga ehk ei saanud Kovru lihtsalt aru, et see ei olnud mõeldud temale sööduna.. Luide ka ikka, no eht jobu ausalt
Tulevik mängis väga hästi ja panid ära, midagi öelda neile, kui ainult edu
Kommentaar
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustMiks ma ei saa sellest lausest aru ?“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustäkki seetõttu et sa pallid mudajalgpalli teises liigas?
See on retooriline küsimus, see mis liigas sa mängid ei näita koheselt sinu taset.
Kommentaar
-
Ma ausalt ei viitsi vaielda sinusugusega ega lugeda su koomilisi oletusi. Eeldasin lihtsalt, et sa ei saa elust-ilmast midagi aru, kui nägin su nime all sõna amatöör. Jah, võimalik, et sa mängid ise tegelikult hästi, lihtsalt elukoht ja klubi on kehvakesed. Ja enda lauset defineeriks siis nii, et minu silmis on vändra ründajad kõik nii kehvakesed, et ükskõik millise võistkonna, kasvõi aasta nooremad kaitsemängijad peavadki vabalt neile vastu saama. peace!“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustTulemuseks loen ma välja 2:4, või ei saa ma su lausest aru.
Lugesid õigesti väljaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust13.08.2010 12:00 Operi JK (95)- Keila JK (95) 7:1(4:0)
Tulemus,mis EJL kodukalt puudu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar