Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
B2.II N/E (2009)
1. voor
JK Penalti (94) - FC Tamsalu Los Toros (94) 15.04.09 17:00
Operi JK (94) - Jõhvi SK (94) 15.04.09 17:00
FC Levadia II (94) - Narva Trans (94) 18.04.09 14:00
osaleb veel JK Dünamo
B2.II S (2009)
1. voor
FC Tõrva Warrior (94) - Võru JK (94) 29.04.09 16:00
SK 10 Premium (94) - FC Elva (94) 29.04.09 17:00
FC Valga Warrior (94) - SK Tääksi (94) 29.04.09 17:45
FC Valga Warrior 3-4 SK Tääksi ( Ma tääksi keskkaitse )
Mängus juhtus yks väga vastik olukord , nimelt Warriori ja Tääksi mehed võitlesid palli pärast , siis minu meeskonnakaaslane lõi võitluses palli välja ja ma täpselt ei näind kas ta siis kukkus selle Warriori ppoisi jalale või kukkus see poiss ise aga sellel vennal Warriorist läks jalg liigesest täiesti välja , jala alumine osa oli täiesti tagurpidi. Treener helistas kiirabisse , kusjuures haigla oli 100m kaugusel ja kiirabi tuli 15 minti , päris kiired vennad igatahes. Ja viidi see mees minema .. Aga mängust siis et algul läksime ( Sk Tääksi ) 1-0 juhtima , aga sellele vastati nurgalöögist tulnud pealöögiga mis lendas väravasse , 1-1 . Enne esimese poolaja lõppu lasime endale lyya värava , 2-1 Warriorile. Teise poolaja alguses lõi meie vasak poolkaitsja kaks väravat ja juhtisime 2-3 . Siis andis kohtunik yhe väga-väga vaieldava penalti meie kahjuks kus kaitse lõi palli vastu ryndaja jalga ja kohtunik ytles et kaitse lõi ryndajale kossi . Penalt löödi ilusti nurka sisse. 3-3 on nyyd seis ja varsti anti meie kasuks pennu , meie parempoolik ei realiseerinud , lõi keskele ja väravavaht tõrjus ( suht hea tõrje oli ) ~10 minutit enne lõppu lõime võiduvärava , meie vasakpoolik jälle lõi värava , seekord peaga kasti tulnud tsenderduse . Mängu lõpus pidas meie kaitse vastu ja võitsime 3-4 . Kohtuniku tegemist võiks kõvasti kritiseerida kuna kaks penaltit ( yks meie kahjuks ja teine kasuks ) ei olnud tegelikult kumbki viga . Aga täname Warriorit kes andis kõva lahingu ja see vigastuse saanud poiss ikka terveks saaks ja edasi mängika. Edu edaspidi
EDIT: Warriori meestest paistsid silma nr.28 ( keskkaitse ) , nr.10 ( ryndav poolik yks väiksem mehike ) , ning nr.9 ( tipuryndaja ) Väga hea mängu tegi neil nr.10 , vastased hoidke tal silma peal
Jamh sama Tääksi , aga eelmine aasta oli selles meeskonnas ainult Suure-Jaani mängijad , see aasta on Võhmast ja Põltsamaalt ka , ( ma Võhmast , eelmine aasta mängisin Võhma Gymnaasium nime all )
Kommentaar