Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 II Liiga 2008 91-94

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
    no foorum on selleks, et hädaldada ja kirjutada, suhelda liigakaaslastega.
    koguaeg ei pea tummalt istuma ja seina vahtima!
    irwww, foorum on selleks et hädaldada vaevalt, foorum on selleks et anda teistele tulemusi edasi ja rääkida mängukäigust :P
    FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas Väikenugis Vaata postitust
      Selle asemel, et siin tönnida, mine tee trenni vb tulevad mingisugused tulemused ka, aga vaevalt vist. ära süüdista mingisust haledat peksa saamist sellega, et tervel meeskonnal olid välisputsad, mõnel vennal olid pikad juuksed ja ei näinud korralikult väljakut jne jne.
      Täiskohaga koomik

Kommentaar

Selle asemel, et siin tönnida, mine tee trenni vb tulevad mingisugused tulemused ka, aga vaevalt vist. ära süüdista mingisust haledat peksa saamist sellega, et tervel meeskonnal olid välisputsad, mõnel vennal olid pikad juuksed ja ei näinud korralikult väljakut jne jne.
        bööö, ära nutma hakka, mine räägi emmele ka, et foorumis poisid ainult vingvad
        ökaöka, vähemalt ma olen uhke, et mängin abjas, ja üldse, ma ei tule ju sinu meeskonda maha tegema, nii et ÄRA JONNI !

Kommentaar

Ma tunnen nii suurt kadetust, et ma ei saa ise Abjas mängida.
          reklaam FC ABJALE,ega jah kui palka makstakse ,siis võtab ikka kadedaks küll,aga edu kus iganes sa ei mängiks
          Olen see kes olen

Kommentaar

Ma tunnen nii suurt kadetust, et ma ei saa ise Abjas mängida.
            Ise ei oska mängida siis paugud ka veel!
            Täis kusi vend oled !

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              reklaam FC ABJALE,ega jah kui palka makstakse ,siis võtab ikka kadedaks küll,aga edu kus iganes sa ei mängiks
              Härra Kaido maksab Abja mängijatele oma põllult saadud kartulites ja muudes aedviljades? Lahe.

Kommentaar

Algselt postitas Helarii Vaata postitust
                Ise ei oska mängida siis paugud ka veel!
                Täis kusi vend oled !
                Vaadates teie tulemusi tekib küsimus, kas teie oskate mängida?
                Suht positiivsed kutid olete mängite kuskil noorte vanuseklassis 2 liigas, kus tulevad kaotused 0:11 jne. ja peate ennast mingiteks tulevasteks Eesti jalgpallistaarideks? Ma ei paugu, ma avaldan oma arvamust.

Kommentaar

Vaadates teie tulemusi tekib küsimus, kas teie oskate mängida?
                  Suht positiivsed kutid olete mängite kuskil noorte vanuseklassis 2 liigas, kus tulevad kaotused 0:11 jne. ja peate ennast mingiteks tulevasteks Eesti jalgpallistaarideks? Ma ei paugu, ma avaldan oma arvamust.
                  Olemegi, see oli alguses, kui meist poole kutid polnud ennem kunagi võistlustel käinud ja uus harjumus. Ja see 11-0 kaotus narvale oli platsi viga ja treeneri ka suht , sest treenen ütles meile, et me lähme muru platsile mängima aga saa oli hoopis mingi sile vaip....

Kommentaar

Olemegi, see oli alguses, kui meist poole kutid polnud ennem kunagi võistlustel käinud ja uus harjumus. Ja see 11-0 kaotus narvale oli platsi viga ja treeneri ka suht , sest treenen ütles meile, et me lähme muru platsile mängima aga saa oli hoopis mingi sile vaip....
                    Poiss võta teadmiseks et.. Ega putsa eii mängi, mees mängib.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                      Poiss võta teadmiseks et.. Ega putsa eii mängi, mees mängib.
                      Seda nkn, aga vihmane ilm oli ja see plats oli tõesti nagu liuväli ja seal ei saanud pidamagi jääda...

Kommentaar

NU ikka ajage kõik treeneri süüks,kaotab võiskond,kaotab ka treener:S
                        Olen see kes olen

Kommentaar

ega see ole nii jah, treener püüab oma võistkonna nii platsile paigutada olenevalt mängiatest ja loota nende poolt head mängu kuid alati see nii ei juhtu, seega tavaliselt süüdistatakse ka treenerit.

Kommentaar

Me ei ajagi, vaid sa ise ütlesid ka seda !

Kommentaar

Olen isegi Narvas kunstmuru staadionil mänginud ja ütlen, et muruputsadega ei ole midagi häda seal mängida. Pigem mängijates ja treeneris on viga.

Kommentaar

Olen isegi Narvas kunstmuru staadionil mänginud ja ütlen, et muruputsadega ei ole midagi häda seal mängida. Pigem mängijates ja treeneris on viga.
                                okok jah lausvihmas
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X