Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selle asemel, et siin tönnida, mine tee trenni vb tulevad mingisugused tulemused ka, aga vaevalt vist. ära süüdista mingisust haledat peksa saamist sellega, et tervel meeskonnal olid välisputsad, mõnel vennal olid pikad juuksed ja ei näinud korralikult väljakut jne jne.
Selle asemel, et siin tönnida, mine tee trenni vb tulevad mingisugused tulemused ka, aga vaevalt vist. ära süüdista mingisust haledat peksa saamist sellega, et tervel meeskonnal olid välisputsad, mõnel vennal olid pikad juuksed ja ei näinud korralikult väljakut jne jne.
bööö, ära nutma hakka, mine räägi emmele ka, et foorumis poisid ainult vingvad
ökaöka, vähemalt ma olen uhke, et mängin abjas, ja üldse, ma ei tule ju sinu meeskonda maha tegema, nii et ÄRA JONNI !
Ise ei oska mängida siis paugud ka veel!
Täis kusi vend oled !
Vaadates teie tulemusi tekib küsimus, kas teie oskate mängida?
Suht positiivsed kutid olete mängite kuskil noorte vanuseklassis 2 liigas, kus tulevad kaotused 0:11 jne. ja peate ennast mingiteks tulevasteks Eesti jalgpallistaarideks? Ma ei paugu, ma avaldan oma arvamust.
Vaadates teie tulemusi tekib küsimus, kas teie oskate mängida?
Suht positiivsed kutid olete mängite kuskil noorte vanuseklassis 2 liigas, kus tulevad kaotused 0:11 jne. ja peate ennast mingiteks tulevasteks Eesti jalgpallistaarideks? Ma ei paugu, ma avaldan oma arvamust.
Olemegi, see oli alguses, kui meist poole kutid polnud ennem kunagi võistlustel käinud ja uus harjumus. Ja see 11-0 kaotus narvale oli platsi viga ja treeneri ka suht , sest treenen ütles meile, et me lähme muru platsile mängima aga saa oli hoopis mingi sile vaip....
Olemegi, see oli alguses, kui meist poole kutid polnud ennem kunagi võistlustel käinud ja uus harjumus. Ja see 11-0 kaotus narvale oli platsi viga ja treeneri ka suht , sest treenen ütles meile, et me lähme muru platsile mängima aga saa oli hoopis mingi sile vaip....
Poiss võta teadmiseks et.. Ega putsa eii mängi, mees mängib.
NU ikka ajage kõik treeneri süüks,kaotab võiskond,kaotab ka treener:S
NU ikka ajage kõik treeneri süüks,kaotab võiskond,kaotab ka treener:S
ega see ole nii jah, treener püüab oma võistkonna nii platsile paigutada olenevalt mängiatest ja loota nende poolt head mängu kuid alati see nii ei juhtu, seega tavaliselt süüdistatakse ka treenerit.
Olen isegi Narvas kunstmuru staadionil mänginud ja ütlen, et muruputsadega ei ole midagi häda seal mängida. Pigem mängijates ja treeneris on viga.
Kommentaar