Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime 2010 MM särke!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Selge, lisasin

Kommentaar

Ameerika sul postkast t2is. Helista mulle 58116390

Kommentaar

Algselt postitas Kassu Vaata postitust
        Ameerika sul postkast t2is. Helista mulle 58116390
        Tühjendasin postkasti täiesti ära, kõik kes mulle enda aadressid on andud palun saadke need uuesti minu meilile Ameerika@windowslive.com

Nüüd peaks siis saama kõik mulle ilusasti oma soovidest postkasti kirjutada.

Kassu sulle helistan homme päeval.

Ameerika

Kommentaar

Minu antud kaks aadressi on alles,või pean ka uuesti andma?Ma küll andsin need siia pmi näol,aga noh,iial ei tea.
          Loodan särkide peatset saabumist

Kommentaar

Algselt postitas Kevv92 Vaata postitust
            Minu antud kaks aadressi on alles,või pean ka uuesti andma?Ma küll andsin need siia pmi näol,aga noh,iial ei tea.
            Loodan särkide peatset saabumist
            PM sent

Kommentaar

Kas on tõsi et nime pealetrükkimisega hinda juurde ei tule ja särk maksaks ikka 450.- ? Ja koos pükstega oleks komplekt 700.- ?

Kommentaar

Tahaks juba särki saada,olen oodanud 15 päeva ja särkidest pole veel midagi kuulda olnud !

Kommentaar

inglismaa home rooney nimega ja nimeta, hollandi home sneijderi nimega ja nimeta, portugali home c.ronaldo nimega ja nimeta, kas kõik särgid on olemas ja kui manu uus särk 15.juuli välja tuleb palju see maksaks ?

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
                    Kas on tõsi et nime pealetrükkimisega hinda juurde ei tule ja särk maksaks ikka 450.- ? Ja koos pükstega oleks komplekt 700.- ?
                    Ma olen aru saanud, et koos tellides, püksid päris 300 ei ole.
                    Näeme Santiago Bernabeul.

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
                      Enda nime ei saagi peale trükkida on kas tühjad särgid või mängijate särgid.

Algselt postitas ErKa12 Vaata postitust
                      Tahaks juba särki saada,olen oodanud 15 päeva ja särkidest pole veel midagi kuulda olnud !
                      Sinu särk on kohal.

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                      inglismaa home rooney nimega ja nimeta, hollandi home sneijderi nimega ja nimeta, portugali home c.ronaldo nimega ja nimeta, kas kõik särgid on olemas ja kui manu uus särk 15.juuli välja tuleb palju see maksaks ?
                      kõik särgid olemas, manu kohta ei oska 6elda veel.

Kommentaar

kas keegi oma asja(d) kätte ka saanud on ? ja kui on siis võiks pildi lisada neist

Kommentaar

kas keegi oma asja(d) kätte ka saanud on ? ja kui on siis võiks pildi lisada neist
                          Just! Tahaks head reputatsiooni juba

Kommentaar

Kas mu meili said kätte,robi?

Kommentaar

Kas MM'i võidu puhul Hispaania home särgile allahindlust ei saa?

Kommentaar

ja kui manu uus särk 15.juuli välja tuleb palju see maksaks ?

Ma ei usu väga, et ta sulle seda mingi soodsa hinnaga saaks sebida, vbla august-september alles
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X