Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tellime 2010 MM särke!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ameerika saatis särgid tagasi, aga talle saadeti valed särgid tagasi, ta tahtis neid omakorda tagasi saata, aga ta saatis täiesti valed särgid tagasi, siis ta sai valed särgid tagasi. Ja nüüd ta saatis need tagasi ja ootab kuniks talle särgid tagasi saadetakse.

Kommentaar

Loodan et enamus sai nüüd aru mida sa kirjutasid , ma igastahes sain.

Kommentaar

Sain Nugisemehe jutust aru aga ma ei saa aru kuidas saab niipalju kordi mööda panna , ? Teised saavad kohe esimese litiga kätte ,aga ma pean oma särke ootama mingi 2 kuud .

Kommentaar

Ega mina ei tea kus ta need särgid pannud on, ma lihtsalt kirjutasin Ameerika vabandustest kokkuvõtte.

Kommentaar

Kas siis tõesti ei ole mitte keegi oma särki kätte saanud?
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              Kas siis tõesti ei ole mitte keegi oma särki kätte saanud?
              On saadud küll ju kätte ja on ka siia postitatud, loe eelmisi postitusi, minu näol ei ole tegu petisega lihtsalt läks üks tellimus aia taha. Väga vabandan ja luban, et lähiajal on kõik tellimused käes.

Ameerika

Kommentaar

Algselt postitas Ameerika Vaata postitust
                On saadud küll ju kätte ja on ka siia postitatud, loe eelmisi postitusi, minu näol ei ole tegu petisega lihtsalt läks üks tellimuse aia taha. Väga vabandan ja luban, et lähiajal on kõik tellimused käes.

Ameerika
                ma ei ole petiseks kedagi tembeldanud lihtsalt küsisin kuna paljud vinguvad et ei ole kaupa kätte saanud
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Need niiöelda " paljud " ongi need, kelle tellimus läks aiataha ja küsivad ja ootavad vastust, millal kohale tuleb.

Kommentaar

Võiks ju võtta ka midagi, aga sellisel juhul ainult käest-kätte, lolli ma mängida ei viitsi, veel vähem mööda Eestit riidejuppi taga ajada.

Kommentaar

Hei.Kuidas nüüd seis on?Homme saab uus tähtaeg läbi ka

Kommentaar

Kevv sul tuleks vaikselt seda lauselõpu smaili muutma hakata ma vaatan.

Kommentaar

Tüüp lubab 2'l korral tagasi helistada , ei helista ; Helistan , nüüd ei võta vastu . Normaalne .

Kommentaar

No Ameerika kus siis minu särk kah on ?? 16 päeva juba ootand teist ja ei kippu ega kõppu, PM'le ka ei vasta, msn'i ei tule.
                            Ja sul on postkast ka täis, tühjenda seda ka, ilmselt sellest et kõik tahavad teada kaugel s2rgid on.

Kommentaar

Ameerika ilmselt kuskil ära ju,ta pole 14. augustist alates sees käinud,sp ta ei ole msnis ega siin...Äkki puhkab?

Kommentaar

T**a kus ta puhkab siis . Tont aint viilib , sellel vennal on mendilugu kah mai viitsi enam , siit ei tule kuskilt enam särki . Täna 56-57's päev , ja ikka mitte midagi . See on siis täiesti normaalne v ? peaaegu et 4x rohkem kui tavaline tarneaeg!!

Kommentaar

Working...
                                X