Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Kas Bocki üldse müüakse enam?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustBocki
Muidu on Saku Tume ka jummala aus õlu...
Leave a comment:
-
BockiAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustÕudne agoonia tekib mul peas, et pean mõnuagendi peale oma krediitkaarti kasutama, jube. Mida maamehed joovad?
Leave a comment:
-
Õudne agoonia tekib mul peas, et pean mõnuagendi peale oma krediitkaarti kasutama, jube. Mida maamehed joovad?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga too siis kast õlut ära. Ole aumees.
Leave a comment:
-
Aga too siis kast õlut ära. Ole aumees.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa isegi ei viitsi enam sinuga siin jaurata, mina ei mõista sind ja sina ei mõista mind, lihtne.
Leave a comment:
-
Ma isegi ei viitsi enam sinuga siin jaurata, mina ei mõista sind ja sina ei mõista mind, lihtne.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka vaatasin...
Leave a comment:
-
Ma ka vaatasin...Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustveits pedofiilne. hihii
Leave a comment:
-
veits pedofiilne. hihiiAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustEt mu naista panna peaksid sa olema teisest klassist.
Leave a comment:
-
Dr Viktor Vassiljev või Voldemar Kolga?Algselt postitas ericbana Vaata postitustNeed naljasaated siin küll ei aita. Vaja on tõsist meditsiinilist sekkumist.
Leave a comment:
-
Need naljasaated siin küll ei aita. Vaja on tõsist meditsiinilist sekkumist.
Leave a comment:
-
Loodetavasti saavad saate "Suletud uste taga" tegijad siit hoopis inspiratsiooni.Algselt postitas Navas Vaata postitustNüüd oleks vaja saadet "võsareporter" või " kaua võib?"
Leave a comment:
-
Ahh siin ei aita enam miskit muud, ei ussi- ega püssirohi, tuleb kohale kutsuda Carmen Pritson-Tamme, Katrin Lust, Mart Ummelas ja sotsiaaltöötaja, sest meie mõistus seda vaevalt lahendab, kes kellele on võlgu ning kes kellega magamise eest roosa rösteri pärast sai või ei saanud kah.
Leave a comment:
-
Kas see on päris tüli või on asi selles, et ühel on rohkem postitusi, kui teisel?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: