Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Mulle lihtsalt käib närvidele, et mõndale, on siin rohkem lubatud, kui teistele. das fucking all.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tüdrukud, kes nüüd kellele päriselt võlgu on? Teeme homme selle kasti linnas ühiselt lahti ja kõik võitnud. PS! AMOS ON KA MULLE JOOGID SEES!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mida m*nni siin toimub?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sorry, et ma kunagi su naist pannud olen.
    Et mu naista panna peaksid sa olema teisest klassist.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Tõesti jah? Minumeelest su kogu idee sinu 20000nda postituse eesmärk on alati olnud, et ala, saaks kedagi irooniliselt paika panna. ma sügavalt kahtlen sinu visioonis ja tulemuses ja eesmärgis et foorumit edasi arendada , aga samas milles ma üldse ei kahtle, et sa võiksid ennast kokku võtta, kui sa miskit kirjutad, siin on palju uusi ja palju tegijaid inimesi, keda absoluutselt ei huvita, ei su sarkasm, ega teravad laused kellegigi suunas. Minu jaoks on isiklikult oled sa täpselt sama juustune kui rimi kodutehtud juust-odav ja liiga palju süsivesikuid.
    Sorry, et ma kunagi su naist pannud olen.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Jah, sa võtad selle kasti kaasa ja tuled Kalevi spordihalli, sest sina pole ju ometi netiheeros, vaid julged kohale tulla. Eks?

Ja kui ei tule, siis saada mulle PMi enda kontaktid. Ma otsin su päev hiljem üles.
    Tõesti jah? Minumeelest su kogu idee sinu 20000nda postituse eesmärk on alati olnud, et ala, saaks kedagi irooniliselt paika panna. ma sügavalt kahtlen sinu visioonis ja tulemuses ja eesmärgis et foorumit edasi arendada , aga samas milles ma üldse ei kahtle, et sa võiksid ennast kokku võtta, kui sa miskit kirjutad, siin on palju uusi ja palju tegijaid inimesi, keda absoluutselt ei huvita, ei su sarkasm, ega teravad laused kellegigi suunas. Minu jaoks on isiklikult oled sa täpselt sama juustune kui rimi kodutehtud juust-odav ja liiga palju süsivesikuid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mina võtan kaasa? Kuidas palun? Teeme nüüd nii, et sa ei joo enam peale, ma annan oma käe või kasvõi oma riista, et 80 prossa tegelastest on veidi kõrini su " sarkasmist" siin, et ma sa tuled hommme 19.00 homme musta puudli ette! Või sa oledki niii pussy nagu sa näed välja?
    Jah, sa võtad selle kasti kaasa ja tuled Kalevi spordihalli, sest sina pole ju ometi netiheeros, vaid julged kohale tulla. Eks?

Ja kui ei tule, siis saada mulle PMi enda kontaktid. Ma otsin su päev hiljem üles.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ei, 19.00 tuled Kalevi spordihalli ja võtad selle faking õllekasti kaasa.
    Mina võtan kaasa? Kuidas palun? Teeme nüüd nii, et sa ei joo enam peale, ma annan oma käe või kasvõi oma riista, et 80 prossa tegelastest on veidi kõrini su " sarkasmist" siin, et ma sa tuled hommme 19.00 homme musta puudli ette! Või sa oledki niii pussy nagu sa näed välja?

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Tra, ma jään see aasta vist tiitlist ilma. Faking konkurendid rsk

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja kas mode ei võiks liigutada kogu selle jauru teemasse "võtke tuba"?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Muide, saada mulle PMi enda nimi või telefoninumber. Et äkki räägiks lähemalt, eks? Või kirjuta FB-sse. Variante on mitmeid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Nõustun, homme kelle 19.00 musta puudli ees?
    Ei, 19.00 tuled Kalevi spordihalli ja võtad selle faking õllekasti kaasa.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Tule siis. Homme on seal kohal mingi mitusada inimest. Mina olen kohal. Sa ka?
    Nõustun, homme kelle 19.00 musta puudli ees?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Eksole? Päris naljakas kuulata tüübi käest, kes mängib viimased 10 aastat siin netikangelast, sest see ongi tema tase : )
    Tule siis. Homme on seal kohal mingi mitusada inimest. Mina olen kohal. Sa ka?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kui sa päris tervet kasti tuua ei saa, siis käi homme läbi, lepime kokku, vahetame kontakte ja puha. Eks?
    Eksole? Päris naljakas kuulata tüübi käest, kes mängib viimased 10 aastat siin netikangelast, sest see ongi tema tase : )

Leave a comment:

Working...
X