Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Kui sa päris tervet kasti tuua ei saa, siis käi homme läbi, lepime kokku, vahetame kontakte ja puha. Eks?
-
absoluutselt, sul oleks tagasi minna võrru, et natukene hingata.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPead jah, too õlut.
Leave a comment:
-
Kui sa ei tohi endiselt õlut osta, siis võid näiteks ka mõned jäätised osta.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPead jah, too õlut.
Leave a comment:
-
Pead jah, too õlut.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAndesta, mis kuradi lõpuspurt? Ehk siis ala teema, et ma pean nõustma foorumis oleva vanemategelasega, kui ma isegi nõus ei ole? Päriselt ka vä?
Leave a comment:
-
Andesta, mis kuradi lõpuspurt? Ehk siis ala teema, et ma pean nõustma foorumis oleva vanemategelasega, kui ma isegi nõus ei ole? Päriselt ka vä?Algselt postitas Mask Vaata postitustMis räuskad? Lõpuspurt aasta auhinna suunas?
Leave a comment:
-
Mis räuskad? Lõpuspurt aasta auhinna suunas?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustÕlut? Õlut, millega ala Krister Kivi sind mõnitab ekspressis vä? KUTSUN KÕIK FOORUMI TEGELASED VÄLJA HOMME KELL 19.00, ET MINA KUI SAMBAZ ANNAN ODAVAT ALEKOKKKKKKKI HOMME DANNARILE, KELL 19.00 MUSTA PUUDLI EEES KÄTTE, ET TA SAAKS OMA PREMMI SITTA PAREMINI JÄLGIDA, OK?
Leave a comment:
-
Ok, tulen kohale. Oota seal ees kastiga. Muidu ei tunne ju ära.
Leave a comment:
-
Õlut? Õlut, millega ala Krister Kivi sind mõnitab ekspressis vä? KUTSUN KÕIK FOORUMI TEGELASED VÄLJA HOMME KELL 19.00, ET MINA KUI SAMBAZ ANNAN ODAVAT ALEKOKKKKKKKI HOMME DANNARILE, KELL 19.00 MUSTA PUUDLI EEES KÄTTE, ET TA SAAKS OMA PREMMI SITTA PAREMINI JÄLGIDA, OK?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOk, ootan homme siis enda kasti õllet.
Leave a comment:
-
Et sa tead, kus ma homme olen. Tule ja küsi siis enda õllekast ära. Vahetame kontakte ja puha. Siis vaatame edasi.
Leave a comment:
-
Ok, ootan homme siis enda kasti õllet.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustnope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.
Leave a comment:
-
nope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPurjus või lihtsalt retard?
Leave a comment:
-
Purjus või lihtsalt retard?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.
Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.
Leave a comment:
-
Et ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?
Leave a comment:
-
Sul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPaluks siis viidet originaalsele kirjavahetusele ja kihlveole. Sest sinu postitus tuletas mulle lihtsalt meelde, et sa oled mulle kasti specialit võlgu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: