Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Me just eile arutasime, et kas sa oled naise leidnud, et tükk aega on vaikus olnud või ei leia enam lihtsalt läbust seda teemat üles.
-
Ma arvan, et tähelepanu juhitakse mujale. Ilmselt lamedast maast või midaiganeslennukitestlastakse vahendist.Algselt postitas Martin Vaata postitustKuidas need paberid avalikustati, kui juudid ja pangad kontrollivad kõike? See tundub lõksuna.
Leave a comment:
-
Kuidas need paberid avalikustati, kui juudid ja pangad kontrollivad kõike? See tundub lõksuna.Algselt postitas count Vaata postitustMa olen alles hämmingus nendest Panama paberitest. Siim pidi ju aus mees olema. Poliitikud on ju rahva heaks ja üldse ausad inimesed. Kuidas nüüd selline asi juhtuda sai et nüüd niimoodi. Mingi vandenõu on siin kuskil.
Leave a comment:
-
Siim pole aus mees tänapäeva standardite alusel. Aga toona oli selline rahanihverdus tavaline. Kahjuks.Algselt postitas count Vaata postitust
Ma olen alles hämmingus nendest Panama paberitest. Siim pidi ju aus mees olema. Poliitikud on ju rahva heaks ja üldse ausad inimesed. Kuidas nüüd selline asi juhtuda sai et nüüd niimoodi. Mingi vandenõu on siin kuskil.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustNoh, count polegi veel kritiseerinud, et mendid ajasid Varvara mõrva surnud narkari kaela, et oma saamatust varjata või koguni tõelist roimarit süüst puhtaks pesta?
Ma olen alles hämmingus nendest Panama paberitest. Siim pidi ju aus mees olema. Poliitikud on ju rahva heaks ja üldse ausad inimesed. Kuidas nüüd selline asi juhtuda sai et nüüd niimoodi. Mingi vandenõu on siin kuskil.
Leave a comment:
-
Noh, count polegi veel kritiseerinud, et mendid ajasid Varvara mõrva surnud narkari kaela, et oma saamatust varjata või koguni tõelist roimarit süüst puhtaks pesta?
Leave a comment:
-
Ei saadud jah. Või, noh, pidi tagasi maksma, kuna ei kasutanud raha eesmärgipäraselt, vaid osteti LSD-d.Algselt postitas Martin Vaata postitustMäärati, kuid minu arvates ei saanud, ei suutnud vist paberimajandust korda saada.
Leave a comment:
-
Määrati, kuid minu arvates ei saanud, ei suutnud vist paberimajandust korda saada.Algselt postitas chac Vaata postitustei ole päris kindlasti sõltumatu. on EAS'i (loe:valitsuse) käest pappi saanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: