Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amos
    replied
    Mulle pakub rahulolu asjade uurimine ning ise natukenegi mõtlemine mitte teiste jutule pimesilmi kaasa noogutamine. Juurde annaks see mõttekaaslasi.
    Ning mind erutab see teema kõvasti vähem kui teisi siin. Mul pole mingit probleemi kellegagi. Teistel on probleem minu ja mu väidetega muidu nad ei kaagutaks siin ju mulle vastu koguaeg?
    Kui see teema kedagi ei koti ning see kedagi ei huvita siis mida mu**i nad mulle vastu vaidlevad? Proovivad mind päästa teadmatusest?
    Mida see neile annab kui ma mõtlen nende moodi?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Amos. Miks see kogu teema sind niivõrd palju erutab? Kas sel tõesti on mingit vahet mida mina, sina või Matti Meikäläinen arvame USA-st ja Putinist? Mida sa nende arvamustega peale hakkad? Kuidas need teadmised sinu elu tegelikkuses mõjutavad?
    Oletame, et zelee ja mõnnar hakkavad samamoodi mõtlema nagu sina. Mida see suuremas pildis muudaks?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Kui sa nii ütled.
    Mina pole seda väitnud.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Ehk siis ameeriklased saadavad rohelised mehikesed kes korraldavad diversiooniakte, süüdistavad selles venemaad, saadavad oma väed siia ja ründavad venemaad?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Kuidas nad tulla saavad kui nad juba siin on. Ajad jura siis püsi ise ka kursis mida sa juba kirjutanud eelnevalt oled.
    Pohhui, võta kõike sõna-sõnalt. Kui sul hallollusega midagi viga ei ole siis saad aru küll mida ma mõtlesin. Nad saavad *OLLA ja päästa meid. Oled rahul????????????

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Ka üks New York Timesi ajakirjanik väitis seda. Õige.

Kas siin foorumis leidub keegi kes usub veel 9/11 ametlikku versiooni? Ei usu, et siinsed mensa liikmed nii lollid on. Ja kui USA juba selliseks asjaks valmis on siis välismaalaste ohverdamine peaks kõvasti lihtsam olema minu loogika järgi.

Te metsamehed (teile meeldib raiuda) ei saa aru, et mina EI proovi Venemaast ning Putinist teha pühakuid ning õilsaid maailmapäästjaid, kuid närvi ajab see kuidas te usute kõik, et USA ongi selline nagu näida üritab.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kuidas nad tulla saavad kui nad juba siin on. Ajad jura siis püsi ise ka kursis mida sa juba kirjutanud eelnevalt oled.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Loomulikult on MEIE kaitsmine kõige olulisem. Kuidas saab üldse teistmoodi mõelda? Mis allikate põhjal sa väidad, et NATOl meist pohhui on ja miks sa arvad, et "Eesti pinnal vägede hoidmine" mingi megaboondus nende jaoks on? See on ju kulu kõik.
    Venemaa lääne piiri juures vägede omamine on alati kasuks, et kui peaks sõjaks minema siis saavad vaprad ameeriklased tulla ja päästa meid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Aga kibestunud orjamentaliteediga eestlaseks ei taha ka ennast pidada (ärge haarake sellest kinni ning kisage, et koli mujale). Meid on maailmas mingi essune miljon ja arvame, et kõik peab meie ümber keerlema siin ning MEIE kaitsmine on kõige olulisem.
    Tegelikult on NATOl meist täääitsa pohhui (kui seda välja arvata, et saab vägesid Eesti pinnal hoida) ning Venemaal veel vähem. Ainuke asi mis saab meile sõja kaela tuua on NATO provotseerimine mitte Venemaa tahe.
    Kas sa testi tegid ära?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Ühtegi venelast mul suguvõsas küll ei ole (enda teada).

Aga kibestunud orjamentaliteediga eestlaseks ei taha ka ennast pidada (ärge haarake sellest kinni ning kisage, et koli mujale). Meid on maailmas mingi essune miljon ja arvame, et kõik peab meie ümber keerlema siin ning MEIE kaitsmine on kõige olulisem.
    Tegelikult on NATOl meist täääitsa pohhui (kui seda välja arvata, et saab vägesid Eesti pinnal hoida) ning Venemaal veel vähem. Ainuke asi mis saab meile sõja kaela tuua on NATO provotseerimine mitte Venemaa tahe.
    Huvitav, et mõned inimesed keelduvad ajaloost õppimast, kategooriliselt. Orjamentaliteet. No kas vene impeeriumi ees koogutamine ja Putini reziimile pugemine, verbaalsel tasandil siis antud juhul, ei olegi just selline mentaliteet? Ida isanda ees küüru selga tõmbamine ja nato siunamine, kõlab küll nagu annus ehtsat orjameelsust, vahe vaid ilmakaares.
    Eks enda särk on ihule ikka kõige lähemal ju. Maailma mastaabis ei ole see ka tähtis kas sina amos õhtul ukse lukustad või mitte, sind on ju mingi essune üks. Aga ma arvan ,et magad öösel paremini, kui oled teinud midagi, et hommikul ikka terve nahaga ärgata.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Mis allikate põhjal sa väidad, et NATOl meist pohhui on ja miks sa arvad, et "Eesti pinnal vägede hoidmine" mingi megaboondus nende jaoks on?
    Isa antud raamatu põhjal.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Ühtegi venelast mul suguvõsas küll ei ole (enda teada).

Loomulikult on MEIE kaitsmine kõige olulisem. Kuidas saab üldse teistmoodi mõelda? Mis allikate põhjal sa väidad, et NATOl meist pohhui on ja miks sa arvad, et "Eesti pinnal vägede hoidmine" mingi megaboondus nende jaoks on? See on ju kulu kõik.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    US historian Webster Tarpley says that the United States created the Islamic State and uses jihadists as its secret army to destabilize the Middle East.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Tüüpiline tibla jaur. Venemaa võib rünnata Gruusiat ja Ukrainat, teha kõikvõimalikke sigadusi aga tema ohtu ei kujuta, küll aga NATO "provotseerimine".
    Gruusia ja Ukraina ründamine oli ka provotseerimine. Kui ikka mingi Kolja Amosele keset tänavat lampi molli sõidab, siis on ka ju Amos enda tänavalkäimisega provotseerinud, noh.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ainuke asi mis saab meile sõja kaela tuua on NATO provotseerimine mitte Venemaa tahe.
    Tüüpiline tibla jaur. Venemaa võib rünnata Gruusiat ja Ukrainat, teha kõikvõimalikke sigadusi aga tema ohtu ei kujuta, küll aga NATO "provotseerimine".

Leave a comment:

Working...
X