Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Rivo on juba superstaar.
    no mis ma ütlesin

Varsti saab juba oma saate ja nii see läheb.

Kommentaar

Minu arust pingutab Luisa nüüd küll natuke üle Padari tuuril, varem meeldis rohkem Luisa, kuid nüüd on hakanud Birgit rohkem meeldima.
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

sloleht
        :
        [i]Eesti eelmises superstaariotsingu saates "Fizz Superstar" lubatud võit läks vett vedama
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

norm Birgit võitis
          Algselt postitas Iceman
          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

oeh, mida nüüd eesti teismelised küll tegema hakkavad. Superstaar on lõpuks ometi üles leitud...
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

kohtunikud on ikka naljanumbrid...Plätutavad et ei oska midagi öeda ja kõik juba öeldud..Ja kui ennustada vaja siis räägivad ainult kõigest muust. Ei tea mille eest neile makstakse.

Kommentaar

Ilus oli see lõpp, pole midagi öelda. Veidi kahju on sellest, et Anna-Liisa nõnda vara välja langes, tundus, et hääle poolest, olid tema ja Birgit parimad (kui nii üldse võrrelda saab).
                Aga täna võitis see, kelle hääl on lihtsalt ilusam - isegi minu musikaalselt vähe-haritud kuulmine teeb vahet lihtsalt heal häälel ja suurepärasel häälel.
                Nii et tubli Birgit!

Kommentaar

Parem võitis! Finaalis oleks võinud olla Anna-Liisa ja Birgit, siis oleks asi vähe huvitavam olnud. Kusjuures üllatav, et edu polnudki nii suur. Mingi 56% sai birgit hääli vist.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    kohtunikud on ikka naljanumbrid...Plätutavad et ei oska midagi öeda ja kõik juba öeldud..Ja kui ennustada vaja siis räägivad ainult kõigest muust. Ei tea mille eest neile makstakse.
                    Ei tea kuidas ma juba teist päeva eelpoolkirjutanu postituse peale satun, on vist teatav antipaatia tekkimas. Aga ei saa mainimata jätta, et meelelahutusäris ei ole kohtuniku rolliks pelgalt reeglitest kinnipidamist järgida - ka nende ülesandeks on teatud juhtudel meelt lahutada ja seda nad tegid.
                    Sinu kriitika nende suunas on täiesti asjakohatu (ehk oli see teadlikult stsenaristide poolt nii kirjutatud, et kohtunikud ei vastaks otseselt saatejuhtide poolt küsitule, vaid räägiksid muust?).

Kommentaar

ei tea kas mu kriitika nüüd päris asjakohatu oli, aga ei saa välistada sinu oletusi

Kommentaar

No mis vahet seal on, kõik oleks arvatavasti pakkunud birgitit ka. Heal juhul Purga oleks Luisa poolt olnud.

Kommentaar

peale protsentide välja ütlemist tuli birksile väga hapu nägu pähe.
                          /

Kommentaar

Algselt postitas leht Vaata postitust
                            peale protsentide välja ütlemist tuli birksile väga hapu nägu pähe.
                            just just..kusagil netisküsitlustes vms oli ta 80% saanud umbes

Kommentaar

Kuulge kui Rivo reklaamis siin F1, siis Birgit tuleb panna Eesti jalgpalli meistriliigat reklaamima. Saadame mõne ilusa meie foorumist teda ära rääkima.

Kommentaar

Luisa hakkas lõpus nutma ja mul hakkas kahju kohe...
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X